herkese merhaba; arkadaşlar yakın bir tarih olmasa da yaza evleneceğim ve yavaş yavaş beyaz eşya olayına girmek istiyorum.Yelpazenin ve ürün gamının çok geniş olduğunu,seçimin fiyata göre çok olacağını biliyorum.İşte bu noktada sizlerin önerileri benim için çok önemli olacaktır.Forumu yakından takip etmeye çalışıyorum ancak zaman zaman iş yoğunluğum sebebiyle gözden kaçırdığım noktalar muhakkak olmuştur.Sorularımı aşağıda sorayım.. 1 Buzdolabı için marka ve model öneriniz ne olur? Ben öncelikle sırasıyla sharp samsung lg general electric düşünüyorum.Sizin marka ve model öneriniz ne olurdu?Küçük hacimli bir dolap istemiyorum özellikle.Tabii gardolap tarzı bişey için de yerim olmayacaktır.Maximum 2000 tl ayırabilirim. 2 Çamaşır mak. için marka ve model öneriniz ne olurdu? 7 veya 8 kg yeterli olacaktır.Kurutmalı bir model istemiyorum.1500 tl civarı bütçe olabilir.Marka düşüncem electrolux lg ve samsung olabilir. 3 Bulaşık makinesi için marka ve model öneriniz ne olur? 5 programlı,yarım yük özelliği olabilecek bir model bakıyorum.Electrolux samsung veya lg olabilir.Tabii ki de önerilerinize
Tabii ki de önerilerinize açığım.Ayrıca beyaz eşyaları İzmir'den alacağım.En ekonomik nereden alabilirm??Egemen,arca,enplus,best buy vs. Yorumlarınız ve yardımlarınız için şimdiden herkese çok teşekkür ediyorum...
aydınlattınız beni teşekkürler...
egemen iyidir.Buzdolabını oradan aldım gerçi senin gibi yaza evleniceğim için daha kurdurmadım.İlgi ilaka doğal olarak iyi yanlız bazen elemenlarının bilgileri yetersiz olabiliyor sizde benim gibi direk yetkili birilerine kafanıza takılanları sorarak bilgilenebilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme