Şimdi Ara

Yeni araba alacağız işin ehli kişilerinden tavsiyeler bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arsa satımı ile gelen parayla birlikte araba almaya karar verdik yazın başından beri araba arıyoruz bütçe sıkıntısı yüzünden 2. el tercih yapmak zorundaydık abimde pek titiz insandır değişen falan oldumu her hangi en ufak bir şeyde bile gözü kapalı reddediyor bu zamandada temiz araba bulmak zor haliyle neyse uzun lafın kısası fordda calısmakta olan bir tanıdıgımız yeni fiyat listelerinin geldiğini söyledi personel indirimi ile 2014 ford fiesta titanium modeli 40 bin tl ye ayarlayabileceğini söyledi gerçi işin aslını pek konusmadık 40 bin lira pek az bir rakam geldi 2. elleri bile sahibinden'de 45 civarı neyse dediği gibi ise eğer 2014 kasa ford fiestalar güzel arabamıdır biraz araştırma yaptım yol tutuşu ve direksiyon hissi çok hoş diyorlar ben 19 yaşındayım araba sürme tecrübem yok ehliyet alırken yalandan sürmeyi öğrendik ama ne zamandır ayağıma pedal değmiyor inşallah olurda bende kendimi pekiştiririm.

• Bence o test aracı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat iyi.
    quote:

2014 ford fiesta titanium modeli 40 bin tl ye ayarlayabileceğini
  • Herhangi bir sıkıntısı yoksa fiyat çok iyi.
  • ilk deneyımınse bence daha ucuz bi arac al.yedek parcası ucuzz ve az yakan
  • Abimle ortak kullanıcaz öyle pek gezen tipler değilz zaten hani fiyat aralığımız zaten 30 40 arası ikinci el alacağımıza madem oluyor ise 0 almak daha mantıklı zaten fordda calısan o tanıdık olmasa ford alamzdık polo golf tarzı ikinci el 2008 2009 model arabalara bakıyorduk daha cok bu iş benimde kafama yatmadı büyük ihtimal bir yanlıs anlasılma var adamdan haber bekliyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.