yaklasık 30 dk once manes server e reset oldu..ben girdiğimde m1 de 3 tane çizgi vardı dedım yaşadık oyuna giroyrum ama basıyorum basıyorum almıyor..10-15 kere bastım sonra saymaya başladım tam 750 kere bastım ama almadı elim felç olcaktı az kaldı sonra dc verdi.. arkadaslar size acı bir tavsiyede bulunacağım ya prem,um alın yada oyunu bırakın cunku bu boyle devam eder.bi gun bi bakmışsınız eliniz enterde yapışıp kalmıs..ben knight online oynayan biri olarak 2şıktan birini seçcem valla.bu gece bi dusuneyım bunu
quote:
Orjinalden alıntı: DontVolume
yaklasık 30 dk once manes server e reset oldu..ben girdiğimde m1 de 3 tane çizgi vardı dedım yaşadık oyuna giroyrum ama basıyorum basıyorum almıyor..10-15 kere bastım sonra saymaya başladım tam 750 kere bastım ama almadı elim felç olcaktı az kaldı sonra dc verdi.. arkadaslar size acı bir tavsiyede bulunacağım ya prem,um alın yada oyunu bırakın cunku bu boyle devam eder.bi gun bi bakmışsınız eliniz enterde yapışıp kalmıs..ben knight online oynayan biri olarak 2şıktan birini seçcem valla.bu gece bi dusuneyım bunu
hacu saydınmı gerçektende walla bende baya bi işkence cektim pre bitti bugun oyuna girip pre allıcaktım ve sonunda girdim
siz siz olun oyuna fazla kendinizi kaptırmayın girmezse başka bi zaman girersiniz
eet ya bende giremiyorum boş olduğu hlade ve sana hak veriyorum kardeş ama bırakabileceğimi sanmıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: nail92
eet ya bende giremiyorum boş olduğu hlade ve sana hak veriyorum kardeş ama bırakabileceğimi sanmıyorum
Bu ACı Olaya Dayanamadım Ve 2 Gün Önce Bende Pre Aldım :D
Eziqsin sen m1 e presizlerin alınmadıgını bilmiyonmu sen daha çok basarsın 754 ne ki 1000 ni geçersin bence sana öyle
Ben eskiden oynuyordum bıraktım.İyiki bırakmışım..
Ben eskiden oynuyordum bıraktım.İyiki bırakmışım..
benim premium bitti.restarttan sonra pathos serwer 1 hep doluydu ama premiumsuz girdim walla
quote:
yaklasık 30 dk once manes server e reset oldu....10-15 kere bastım sonra saymaya başladım tam 750 kere bastım ama almadı elim felç olcaktı az kaldı sonra dc verdi..
Deli online:D
quote:
Orijinalden alıntı: Dungeonking
quote:
yaklasık 30 dk once manes server e reset oldu....10-15 kere bastım sonra saymaya başladım tam 750 kere bastım ama almadı elim felç olcaktı az kaldı sonra dc verdi..
Deli online:D
ya ko ya suç niye atıyosunuz TT NET e atın
quote:
Orijinalden alıntı: Quirah
Alıntıları Göster
ben sabah 8 de giriyomm
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: BelieveMe
Adam haklı bizim oyuna ress geldi dedigimz olay aslında TTNET artık ne yapıyosa intermeti kesmesidir 15 dk arayal 3 kere dc yedim sizce ressmi ve topicelere bakın iki kez topiç acılmış res diye 5 dk arayla 5 dk arayla hiç resmi olur ya
K2 pre alın diye adamı resmen teşvik ediyo yaaaaa 1. serverler 1 çizgide ama almıyo
quote:
Alıntıları Göster
17 YTL = Premium = Felç olma riskini ortadan kaldırma.
quote:
Orijinalden alıntı: ShangaiNooN
K2 pre alın diye adamı resmen teşvik ediyo yaaaaa 1. serverler 1 çizgide ama almıyo
quote:
Orjinalden alıntı: ShangaiNooN
Bende 7 aydır uzun bi zamandır pre almamıştım char satım 30 ytl ye 20 ytl ye pre aldım 10 ytl cukka
quote:
Orijinalden alıntı: OrQuN
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: OrQuN
Destek Veriyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Ecstacy of Gold
quote:
Orjinalden alıntı: OrQuN
Destek Veriyorum
Alıntıları Göster
Dc olman gayet normal , çift enter yaparken önemli olan hız ve parmaklardaki kuvvettir . Servera girecek kadar azimliysen enterlara basma sürenin sayamaman lazım .. Yani enterlara basma sayını ne zaman ki farkedemezsin , gerekli hıza ulaşmışsın demektir ..
quote:
Orijinalden alıntı: Me®t
Dc olman gayet normal , çift enter yaparken önemli olan hız ve parmaklardaki kuvvettir . Servera girecek kadar azimliysen enterlara basma sürenin sayamaman lazım .. Yani enterlara basma sayını ne zaman ki farkedemezsin , gerekli hıza ulaşmışsın demektir ..
Alıntıları Göster
uğraşmayın .. geceleri girin yada pre alın başka yolu yok
quote:
Orijinalden alıntı: shinnok
uğraşmayın .. geceleri girin yada pre alın başka yolu yok
Alıntıları Göster
pahalıda değil 16-17 YTL bişey işkence çekmek istemiyorsanız alın yoksa da bırakın 20YTL'ye 20gb alıp 1 premium almayanları kınıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Weekday Warrior
pahalıda değil 16-17 YTL bişey işkence çekmek istemiyorsanız alın yoksa da bırakın 20YTL'ye 20gb alıp 1 premium almayanları kınıyorum
Alıntıları Göster
ben almadıgı zaman ugrasmıyorum. gece 10bucuk 11de denıyorum o saate kadar bakmıyorum bıle alıcakmı diye. hem girmediğim zamanı baska türlü harcıyorum. almain sizde pre nasıl olsa giremiorum diye denemezsiniz belki sizinde zamanınız size kalır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme