|
|| EVGA EU: ÜYELİK, ÜRÜN KAYIT, PUAN KAZANMA VE KOD PAYLAŞIMI KONUSU || (16. sayfa)
-
-
konuya epeydir ilgi yok galiba ama buda benim kodum eklerseniz sevinirim :0XREAIWL47 -
@Mad_Wolf
sadece elit olmak yeterli değil hocam, doğru bölgede yaşamakta şart. maalesef durum bu, tanıdık varsa ABD den getirtin.
@dc106
ekliyorum hocam. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mad_Wolf
Ya yabancı firma da olsa bazen saçmalıklara anlam veremiyorum.
Ben Evga Elite Memberım ve evganın renkli 1080ti ekran kartı alma hakkım var
US shopa girdiğimde ürünü sepete ekleyebiliyorum ama Turkiye avrupada olduğu için çıkmıyor ülke olarak
Avrupa'ya girdiğimde de sepete ekler eklemez ülkenize gönderim yapılmıyor çıkıyor.
Arkadaş o zaman niye satış var satış yapmayacaksan
Hani heriflerin distrübütörü sıkıntı yaşamasın diye müşteriyi mağdur ediyorlar
bazı firmalar var bu işi çözen. bu firmaların abd'deki adresine ürünü yönlendiriyorsunuz. onlar türkiyeye kargolama yapıyorlar. biraz dolambaçlı bir yol ama illa almak istiyorum derseniz böyle bir yöntem de var yani.
-
Teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1. sahafiec - 7VZKRBEHXC
2. Xreas - RYR8DSOHPI
3. boogiee90 - 1YKGT6JYHX
4. nysarac - COKQBAITNS
5. white_power - RN3FQCLMD1
6. met@lrock - 66TB3XA1WV
kayıt sırasında ortaklık kodlarınızı kullandım.
hediye kart veya psu gelirse ortağız..
kendi kodum ise : LQSJ87D23S -
affiliate kodum
J7APR6T6HQ -
Merhaba Arkadaşlar. Buyrun benim kodum.
Ortaklık Kodu: ME9O4GIOYQ -
liste güncellendi arkadaşlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: sahafiec
liste güncellendi arkadaşlar.
Teşekkürler. çok hızlı cevap geldi. BU kadar eski bir konu hakkında bu şekilde hızlı cevap DOnanımhaberin ve kullanıcılarının farkını ortaya koyuyor resmen.
Teşekkürler. -
Psu ve Gpu sizlerin kodlarını ekledim.
Bana tek kod psu da verdi nedense 2 kod alsam iyi olurdu
J7APR6T6HQ -
biraz geç oldu ama açıklayayım, bu kodlar ürüne değil kişiye bağlı.
her kayıtlı olan müşteriye bu programa katılınca tek bir kod verilir, o onun şahsi kodudur ve değişmez.
diğer kullanıcılar ürün kayıt ederken bu kodu kullanabilir, fatura da yüklerseler kodu kullanılana 2 EVGA bucks hediye gelir.
bu EVGA bucks'lar (puanlar) sadece EVGA'nın sitesinde online alış verişte ürün fiyatından düşülerek kullanılabilir.
sistem bu şekilde çalışır.
not:
liste güncellendi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 7 Eylül 2018; 15:14:26 > -
Rehber için teşekkürler kodunuzu bugün psu kayıt esnasında kullandım. -
Merhaba arkadaşlar buyrun buda benim indirim kodum:
Y7FU9XCLD81AOH2
-
Arkadaşlar evga ekran kartı aldım üyelik açıp kayıt yaptırmam gerek lakin tüm bilgileri doldurmama rağmen telefon numarama onay kodu gelmiyor. Bu durumu nasıl halledebiliriz telefondan başka onay kodu alamıyor muyuz mail vs. gibi konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
-
Bu konudan çok kişi şikayetçi sadece türkiyede değil başka ülkelerde de var biraz araştırdım ben çok fazla şikayet var. Benim 10 senelik bi hesabım vardı psu aldığımda kayıt olduğum unutmuştum bile onu kullandım ekran kartını alınca eski uyeliklerde telefon kodu vermeseniz de oluyor email de onay linki geliyor her işlem için bir arkadaşınız falan kullanmadığı hesabı varsa alin email ve telefonunu falan değiştirin kendiniz kullanın
Cevabınız için teşekkürler hocam. Bildiğim kadarıyla evga üyeliği olan bir tanıdığım yok ama bu durum çok saçma olmuş telefon aktivasyonu yapıyorsun sms gelmiyor normal mail ile aktivasyon yap herkes basit şekilde yapsın sorun olmasın.
Ürünü kayıt etmeden garantisi devam eder mi seri numarasından bakılarak yoksa garanti için illa kayıt olmak mı gerekiyor. Yada oldu da 1 ay sonra kayıt olabildik garanti süresi kayıt olduktan sonra mı başlıyor. Bu sms onay süreci çok saçma olmuş
-
Fatura kesiminden itibaren 3 ay diye biliyorum. Kayıt etmeniz iyi olur global garanti için ama rma ilede görüşebilirsiniz bi sorun olursa sıfır ürün zaten onlar da aynı şeyi ister seri numarası ve fatura
Kayıt olamazsam en kötü dediğiniz gibi rma ile görüşüp işlem yaptırırım. Seri numarası faturası var nasılsa. Teşekkür ederim hocam bilgiler için.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X