Şimdi Ara

|| EVGA EU: ÜYELİK, ÜRÜN KAYIT, PUAN KAZANMA VE KOD PAYLAŞIMI KONUSU || (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
18
Favori
14.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Padrino

amazon dan evga gtx 950 sipariş vermek istiyorum
    kargo ve gümrüğe rağmen fiyatı çok uygun oluyor
    acaba garanti durumu tr de nasıl oluyor

up sipariş vereceğim
    yardımcı olacak yok mu?
  • Select Country Purchased : amerikayı bulamadım burda united states de yazmıyor beyler amazondan aldım nereyi seçicem benmi körüm acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daniel Faraday -- 15 Aralık 2015; 23:23:44 >
  • Padrino P kullanıcısına yanıt
    Mesajları okursanız konuda ilgili cevabın önceden verildiğini görebilirsiniz. Aramayın diye tekrardan söyleyeyim: Yurt dışından alınan Evga ürünlerinin garantisi Türkiye'de geçerli değil. Olayla ilgili çalışmalar, mevcut; gelişme olursa konuda bilgi verilir, içiniz rahat olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

Select Country Purchased : amerikayı bulamadım burda united states de yazmıyor beyler amazondan aldım nereyi seçicem benmi körüm acaba

bulunduğun ülkeyi seçeceksin, yani Türkiye.
  • Bende güç kaynağımı kayıt ettireceğim hayırlısı ile. İlk sayfadan bir arkadaşınkini kullanacağım.
    Bu da benim kodum: XN7T0CRN8Q

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.ED -- 20 Aralık 2015; 12:59:10 >
  • liste güncel, unutmayın ki fatura yüklemek şart - yoksa kod kullanmanın hiç bir anlamı yok.
  • beni de ekleyebilirsin

Affiliate Code: E7KMVVSPJB

birde Select Country Purchased bu kısmı nerde görüntüleyebilirim ürünümü kaydettirdim faturayıda yükledim başarılı yüklendiğine dair mailde geldi Select Country Purchased e yazdığımı bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 21 Aralık 2015; 21:01:04 >

• Affiliate Code S3ASOQJGG9
  • Affiliate Kodum : JDZ705CEX6

Konuyu açıp bilgi paylaştığın ve yardımcı olduğun için senin kodunu vermeyi uygun buldum,teşekkürler.
  • liste güncellendi, kodlarınızı kontrol edin arkadaşlar. bir hata veya eksi varsa bildirin lütfen.
  • Affiliate Code 8V571MR62V
  • Your Affiliate Code is: O7H0EMJ02Y ekleyelim lütfen
  • liste güncellendi.
  • Ekran karti alcamda evganin gtx 970 faturasi yok bi sikinti yasarmiyiz kayitta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evga bu parayı nerden buluyor böyle 5 yıl garanti falan ama yine de evga ya da gigabyte alırım ekran kartını
  • sahafiec kullanıcısına yanıt
    Ekle hocam Affiliate Code "IPK5O4UYKU" ;)

Ama arkadaşların kodları nereye ekleyeceğiz onu bulamadım yada konuyu mu anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmuMaster -- 11 Şubat 2016; 2:17:13 >
  • ekledim hocam, kodların nasıl kullanılacağı konunun birinci mesajında 4. maddede açıklanmıştır.
  • İlk mesajdaki son sırada bulunan arkadaşın kodunu kullandım.

Bu da benim kodum : KX4SD8FGMY
  • ekledim hocam, fatura yüklemeyi unutmayın yoksa kod kullanmanın bir faydası olmuyor.
  • sahafiec kullanıcısına yanıt
    Faturayı az önce yükledim , teşekkürler hocam.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.