Şimdi Ara

|| EVGA EU: ÜYELİK, ÜRÜN KAYIT, PUAN KAZANMA VE KOD PAYLAŞIMI KONUSU || (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
18
Favori
14.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JohnV

Affilliate code: ICJE6JLI8H

Birazdan Gtx 970 FTW+ siparişimi vereceğim büyük ihtimalle. Evga'larınızı güle güle kullanın arkadaşlar. :)

Ne kadara geliyor hocam. Ben de alabilirim de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • liste güncellendi, hayırlı olsun şimdiden.
  • Teşekkürler ama ekran kartını henüz ısmarlayamadım çünkü Supernova 750 G2 PSU stokları bitti, FTW+ piyasaya çıkana kadar :(

Psu stoklara girsin , iki parçayı beraber satın alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TreePriority -- 23 Ocak 2015; 19:10:33 >
  • @JohnV

Hocam bence buldugunuzu satin alin, o stoklar dayanmaz.
    750-850 G2 1 hafta dayandi, FTW+ da bitecektir.
  • Brightmist B kullanıcısına yanıt
    Hmm öyle yapmam iyi olacak sanırım. 750 G2 ne kadar süre sonra stoklara gelmişti bundan önceki stoklar bittiğinde acaba? Evga Support ile konuştum ama net bilgi veremediler tekrar stoklara geliş tarihi hakkında.

Edit: Bu konuşmaya diğer konuda devam etsek iyi olacak sanırım, konu dışına sapıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TreePriority -- 23 Ocak 2015; 20:18:47 >
  • Merhaba arkadaşlar. Ben 970 ftw almıştım 11 Aralıkta amazondan. Tabii muhteşem bir cool whine mevcut kartta. Bugün evga sitesine girdim ürünün cool whine sorunun çözülmesiyle ilgili destek almak için. Fakat bizim bu 970 ftwlerin plus sürümü çıkmış. Revize etmişler ürünü.

970 ftw+ diye geçiyor ve fiyatı 399 euro. Şimdi bu step up programıyla ilgli bilgi almak istiyorum bilenlerden. Step up tam olarak nedir? Ben elimdeki 970 normal ftw yi yeni ftw+ ile değiştirmek istiyorum. Sanıyorum o kartlarda cool whine çözmüşler, daha az enerji daha soğuk kart vs vs diye yazmışlar.

Merak ettiğim bana 10 euro fazla ücret çıkarıyorlar + 14 euro da kargo ücreti step up programı için. Peki ben bu program dahilinde kartı değiştirmek istersem ne yapmam gerekli. Önce programa dahil olacam sanırım. Sonra extra çıkan ücretleri ödeyeceğim. Sonra kabul edilirse elimdeki kartı mı yollayacağım? Sonra onlar bana yeni kartı mı yollacak? Peki tekrar bana kartı yolladıklarında gümrük ücreti ödeyecek miyim? Bu değişim programına katılan var mı? 970 ftw sahipleri, 970 ftw+ ya geçmeye gerek var mı?

Not: Bir de arkadaşlar ben buradan hangi kargo şirketiyle ürünü gönderiyorum, kargoların ödemesi bana mı ait olacak ? Yani ben kartı yükseltmek istesem baya tuzlu olacak eğer kargoları ben ödüyorsam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kriptoescobar -- 25 Ocak 2015; 16:45:18 >

• şu konu step-up ve FTW+ ile ilgili sorularınızı cevaplar hocam.
    http://forum.donanimhaber.com/m_101668200/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

şu konu step-up ve FTW+ ile ilgili sorularınızı cevaplar hocam.

Teşekkürler hocam, direk o konudan sorumu ilettim, bilgili arkadaşlardan yardım istiyorum.
  • bende bugun amazondan aldığım güç kaynağını kayıt ettim affiliate tarafını boş geçmedim reh beriçin teşekkürler.
    bu da benim AFFİLİATE CODE um :BMFC8I2M41
    eklerseniz sevinirim
    TEŞEKKÜRLER.
  • güç kaynağınız hayırlı olsun hocam, listeye ekledim bilgilerinizi.
  • Benim kodum : 0IY4SET9KL

Eklerseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

yardımcı olduysak ne mutlu hocam, listeye ekledim bilgilerinizi.

garanti konusu şu şekilde işliyor, kayıttan sonra 90 gün içinde ücret karşılığı garanti uzatmak mümkün.
    ayrıca 90 gün içinde de EVGA'nın step up programına müracaat edip GPU modeli yükseltmek mümkün.

garanti uzatma şartları:
    http://eu.evga.com/support/warranty/extended.asp

EVGA step-up şartları:
    http://eu.evga.com/support/stepup/

merhaba hocam bu gpu yükseltme olayı nasıl işliyor bilginiz varmı şuan kulandığım 970 kartımı 980 yapmak istiyorumda 72 günüm kaldığı yazıyor bilginiz varsa yazarmısınız resim ekliyorum detaylı anlaşılması için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enja -- 28 Ocak 2015; 22:05:23 >

• @selamdeep
    listeye ekledim bilgileri.

@enja
    stup-up nedir ve nasıl işler alttaki konunun ilk mesajında açıkladım hocam:

maalesef bize bu program pek avantaj sağlamıyor, ABD şartlarına oturtulmuş çünkü.
    eğer kartınızı 2. el satarsanız ve sıfır 980 alırsanız daha avantajlı olur.
    step-up ile ekran kartı fiyat farkı ve 2 yön kargo ödeyince 980 size daha pahalıya mal olacak.
  • Ekran kartı için shipping 111Euro diyor.
  • Merhaba benım kodu buyrun : 7VZKRBEHXC
  • merhaba benim kodum: VA2LLE69XN

saygılar
  • ekledim arkadaşlar.
  • ürünü kaydettikten sonra yanlışıkla sildim galiba
    tekrar nasıl kaydedebilirim ürün kaydedilmiş diyor etmiyor
  • valla hocam korkutmak istemiyorum ama bir ürünü kaydedip sildikten sonra aynı ürünü tekrar kendi profiline kayıt edemiyorsun.
    lakin bu garantiyi hiç bir şekilde etkilemiyor, eğer gerekirse "guest rma" açabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 2 Nisan 2015; 23:42:47 >
  • Ürünü kaydederken sizin kodu kullandım yardımlarınız için teşekkürler benim kodum 0LQIRT06K6
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.