Şimdi Ara

|| EVGA EU: ÜYELİK, ÜRÜN KAYIT, PUAN KAZANMA VE KOD PAYLAŞIMI KONUSU || (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
18
Favori
14.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ekledim hocam, her iki ürününüz de hayırlı olsun - iyi günlerde kullanın.
  • anlatım gayet yeterli ve sadece olmuş emeğinize sağlık benim

kod: UYF1PA0XOQ
  • eyüp1907 E kullanıcısına yanıt
    valla ben tr seçtim sırf meraktan,batmani aktif ederken sıkıntı olmadı
  • liste güncellendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murderyamf

valla ben tr seçtim sırf meraktan,batmani aktif ederken sıkıntı olmadı

ikisinide tr sectim ve ikiside oldu sıkıntı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler bilgi için.
    bugun benimde evga 970 ekran kartım geldi.ilk kez ekran kartı aldım kurulumu yaptım sürücüsünü internetten yükledim.
    -
    evga kullanan arkadaşlara sorum olacak cevaplarsanız sevinirim. ekran kartı için vs. program yüklememiz gerek bişeyler var mı ?
    şimdi işe gidiyorum cevaplarsanız akşama kurulumu yaparım..
    -
    ürünü de akşam kayıt edeyim yukarıda yazılanlar gibi.
  • hayırlı olsun hocam yeni ekran kartınız.
    nVidia'nın en son çıkan sürücüsü dışında yüklemeniz gereken bir şey yok.
    eğer GPU ısılarını ve bellek kullanımını takip etmek istiyorsanız ilaveten MSI Afterburner yükleyebilirsiniz.
    http://www.guru3d.com/files-get/msi-afterburner-beta-download,28.html
  • Teşekkür ederim öncelikle böyle bilgilendirici konu açtığın için.
    kayıtımı yaptım faturamı dahi yükledim.
    tüm işlemleri tamamladım.
    --
    Afterburne bu programı youtube videolarında görüyordum. kurdum ama oyun içinde nasıl ekrana getirecem açıkçası bulamadım.
    herşey için teşekkürler.
    -
    Bu arada mazondan aldığım için de 2 oyun hediye geldi batman ve Witcher 3 hediye gelmişti geçen hafta kart elime ulaşmadan Witcher 3 indirdim bugun yarın oynucam bakalım.. batman ise daha varmış çıkmasına.. ama steam üzerinden kaydınıda yaptım indirme tarihini bekliyorum..
  • oyun içinde değerleri takip etmek için MSI Afterbuner'da "Settings" tıklayıp "İzleme" ve "Bilgi Ekranı (OSD)" sekmelerini ayarlaman gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

oyun içinde değerleri takip etmek için MSI Afterbuner'da "Settings" tıklayıp "İzleme" ve "Bilgi Ekranı (OSD)" sekmelerini ayarlaman gerekiyor.

işaretlenen yerler ben silik olduğu için mausla üzerine tıklasamda kabul etmiyor.. youtube videolarına bakıyorum adamlar çeltikleri seçebiliyor bende çeltikler seçilmiyor. bu sebepten olmuyor bende..
  • ekran görüntüsü atsana hocam, olması lazım program düzgün kuruluysa.
  • quote:

ekran görüntüsü atsana hocam, olması lazım program düzgün kuruluysa.

http://hizliresim.com/DM5VYm
    Bu şekilde hocam.
    silik çeltiklenmiyor.
  • bir değeri OSD'de görmek için önce onun önündeki işarete tıklaman lazım.
    mesela "GPU sıcaklığı" önünde işaret aktif, şimdi o satırın üstüne tıklayacaksın.
    o zaman alttaki seçenekler aktif oluyor ve "OSD'de göster" in önündeki kutucuğa tıklayacaksın.
  • quote:

bir değeri OSD'de görmek için önce onun önündeki işarete tıklaman lazım.
    mesela "GPU sıcaklığı" önünde işaret aktif, şimdi o satırın üstüne tıklayacaksın.
    o zaman alttaki seçenekler aktif oluyor ve "OSD'de göster" in önündeki kutucuğa tıklayacaksın.

Onu da denedim şimdi yine de aynı çeltiklenmiyor..
    teşekkür ederim yine de ilgilendiğin için.
  • listeye beni de ekleyebilirsiniz, ben bir başkasının kodunu daha kullanmadım isteyen birisiyle karşılıklı kullanabiliriz.

Affiliate Code : KHGXYH99YS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyperneon -- 13 Haziran 2015; 11:28:32 >
  • ekledim hocam, hayırlı olsun.
  • sahafiec kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam
  • eee kendi kendine sildi kayıt ettiğim ürünü şimdi tekrar denediğimde bu ürün kayıtlı diyo
  • kayıt kendiliğinden silinmez hocam, ekran görüntüsü atar mısınız kontrol edeyim?
    ürün sıfır mı, ilk sahibi misiniz?
  • hyperneon kullanıcısına yanıt
    Dostum bugün seni kodu kullandım hayırlısı olsun supernova kayıt ettirdim :) Herhangi bir karşılıklı kullanım beklemiyorum sorun yok benim için.

Genel mesaj olarakta bana göre evga markası en kaliteli ürünü üretiyor ve bukadar garanti vermesininde sebebi bu.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.