< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Evga G2 650W eco düğmesi hakkında
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Eco Mode'u kullanmanızı tavsiye ederim, Eco mode'un amacı Sistem Yüke Girmeden Fanı çalıştırmamak, sistem yüke girdiğinde otomatik fan çalışacaktır. Evga 650 G2'de Eco Mode aktif olduğunda %20 Yüke kadar fanı çalıştırmıyor % 20 yük ve sonrası kademeli olarak fan çalışıyor ve yük arttıkça fanın devri artıyor. Bu Özelliği kullanmanızı yine belirtiyorum. şiddetle tavsiye ederim sistem boşta olduğu durumlarda boş yere fan çalışmayacağı için power toz çekmiyor. daha uzun ömürlü oluyor. -
Dönüşünüz için teşekkür ederim henüz ürünü almadım g1 nex 650w evga kullanıyordum ve birazcık ses vardı bu eco mode doğru akım bozup zarar verme ihtimali yoktur değilmi sonuçta adamlar bunu yapmışlardır ona göre alacağım amazondan siparişle
Evga g1 650wden açıkcası memnundum ama yurtdışında nedense çok olumsuz yorum var parça kalitesi kötü diyorlar aslında böyle bişey yoksa gene aynısından almak isterim g2 yerine g1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 27 Haziran 2016; 11:48:27 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Superflower üretim oldukları için B2,G2,P2 Serilerinin malzeme kalitesi daha iyi, eco mode'un anlamını yanlış anlamış olabilirsiniz. akım bozup zarar verme gibi bir şey yok. eco mode sadece fan ile ilgili ve son derece kullanışlı önemli bir özellik sonuçta psu yüke girmediğinden niye fanı çalışsın fan çalışınca otomatik tozda çekiyor. bu da ömrünü etkiliyor
bu arada bende de Evga 650 P2 var ve Eco Mode Aktif, psu bir gram toz çekmemiş geçen hafta kasa temizliği yaptım psu toz filtresinde zerre toz yoktu. eski kasamda temizlik yaptıktan 2-3 hafta sonra toz filtresi bildiğin toz yumakları ile doluyordu. -
Anladım hocam teşekkür ederim eco mod yani aslında fan kontrölcü ve güç kaynağına müdahale etmiyor. Doğru anladım sanırım. fan sesi Nasıl ? bu arada bi şikayetiniz yoksa alayım bende 👍🏻
Şunuda belirtmeden geçmeyeyim eco mod'un sıcaklıkları düz moda göre daha fazla oluyor. -
Peki hocam siz Nasıl kullanıyorsunuz normal modda ses seviyesi duyuluyor mu
ses konusunda herhangi bir şikayetim yok gayet iyi seviyede -
Hocam ürünü kendim kullanmıyorum yakın bir arkadaşımda var kendisinin söylediğine göre yorum yaptım.
Ses konusunda da bir şikayeti olmadı bu güne kadar. -
Ben Evga GQ 750w kullanıyorum. Eco mod sürekli aktif. Sadece bir defa fan bozuk mu değil mi diye emin olmak için kapattim, fan çalışmaya başladı. Buz gibi hava ufluyordu. Hiç ısınma olmadığı için fana gerek olmuyor. Yani ilk günden beri fansız bir guc kaynağı kullanıyorum. Bunu çok eskiden hayal ederdim. 2007 yılına kadar kullandığım eski Benq kasamın arkasından saç kurutma makinasından çıkan sıcak hava gibi hava çıkardı. Ayrıca kafa utuler gibi ses çıkarırdı. Birgün markalar uygun fiyata fansız güç kaynakları uretseler de bizi bu dertten kurtarsalar derdim. Bunu benim için mümkün kildigindan dolayı Evga'ya teşekkürler. Ayrıca %92 verimliliğiyle elektrik faturamı da dusurduğu için tekrar tesekkur ederim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende yorumunuz için teşekkür ederim sadece dama müdahale ettiği için sorun olacağını sanmıyorum ilk başta güç kaynağını ecoya alıyor sanıyordum g2 650w karar kıldım zaten şuanda g650 kullanıyorum g1 serisinden memnunum 👍🏻😊
quote:
Orijinalden alıntı: *GameOver*
Bende yorumunuz için teşekkür ederim sadece dama müdahale ettiği için sorun olacağını sanmıyorum ilk başta güç kaynağını ecoya alıyor sanıyordum g2 650w karar kıldım zaten şuanda g650 kullanıyorum g1 serisinden memnunum 👍🏻😊
Bir hafta 10 gün önce g2 650w için muhteşem bir fiyat vardı. Amazonda 69.99 $'dan satıldı ama şu an yüksek. -
Ben o indirimi yakaladım ve satın aldım 18usd falan kargo eklendi tabi genede iyi oldu. -
ben yeni kullanmaya başladım ürünü. eko mod çok iyi bir özellik böylece psu kendi soğutması için daha az güç harcıyor.
Ses derkensadece ekran kartı fanının ve kasadaki fanların sesini duyar oldum
-
konuyu hortlatmış gibi olacağımda fspdede eco tuşu var ben bu tuşa :D basınca diyelim ekran kartı 500wat cekecek eco modda oldugu için güç kaynagına zarar vermez dimi yinede ceker 500wat eco mod sadece sistem az güç istedigi zamanlar fanı döndürmüyor anladığım kadarıyla
-
Zarar vermezsin büyük ihtimalle ama eco mod kapali kullanirsan fan sürekli calisagindan kafan rahat olur, öteki türlü %30 yüke kadar fansiz yani sessiz calisir. Ben konuda ki modelin 750w ligini kullaniyorum bizde yüke göre degil sicakliga göre fan devreye giriyor. Eco modda kullaniyorum ama baska carem olmadigindan öyle kullaniyorum, evga g2 de cok sesli fan kullanmislar. Senin fsp de fan sesi seni rahatsiz etmiyorsa eco modu kapat gitsin. Yok ben sessizlik istiyorum dersen acabilirsin, tercih meselesidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yok çok sessiz çalışıyorda :D hani elektrik faturasından tasarruf sağlıyorsa:D eco mod açık kullanıyım ama çok fark yapmıyorsa:d eco modu açmadan kullanırım:D
-
Bu konu (eco mod) faturaya etki edecek bir özellik degil. Sessiz calisiyorsa hic elleme, acma, birak fan tatli tatli calissin..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
he bu arada :D sistemimi sattım psu ile kasa kaldı elimde psu daha yeni sayılır temmuz 2021 de almıştım ama ekimde sistemi satmıştım toplasan 10 kere felan kullanıldı alırsan satayım sana.D
-
Daha gecende ikinci el bir psu aldim, be quiet! Pure power 10 700w 80+silver 2020 de alinmis 6 ay kullanilmis. 30eu istedi bende verdim :) lazimda degil, suana kadar hic bequiet tan almamistim, merakimi gidermesi icin aldim, lazimda degil hani. Aslinda kisa devre (scp) korumasini test etmek istiyorum. Çat diye mi kapanacak bakalim, öyle biraz inceleyecegim. Fsp den hali hazirda kurulu bir sistemde var. Memnunum bir sorunu yok. Ama teklifin icin eyvallah.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- en iyi ups markası
- kasa önerisi
- lenovo laptop ilk şarj süresi
- kasaya elektrik gelmiyor
- psu önerisi
- anakart özellikleri
- snapdragon 888
- vsync nedir
- 5060 ti
- anakart modeli öğrenme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X