Şimdi Ara

EVGA GTX 10XX SERİSİ KARTLARDAKİ CİDDİ SORUN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
3
Favori
3.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    soğutucu varsa 0 sorun işte thermal pad'e gerek yok zaten

• 1060 6 gb sc gaming de de var sanırım sorun.. vay arkadas o kadar övülen karti fiyatı daha uygun diye alalım dedik işe bak. Amazondan aldım degistirme vs uzun is öneriniz nedir? Ben kartı cok max hor kullanmayacagım. Ama kronik bir sorunu olması can sıkıcı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tedarik aşamasında değiştirme şansınız yoksa sonrasında da değiştirmekle uğraşamam diyorsanız kartı takın bakın sorun yoksa keyfinize bakın derim, ben öyle yapıyorum. Pek çok insan sorunsuz kullanıyor kartı halihazırda. Kart gelince evga.com'dan faturası ile kaydedin, emin olmamakla birlikte kayıtlı kartlara buradaki teknik servisin garanti kapsamında hizmet verdiğini duymuştum, ama bu konudan emin değilim, bu aralar ekran kartları ile ilgili forumları hakip ediyorum ve pek çok kaynakdan pek çok şey okudum tam hatırlamıyorum. Bir araştırmanızda fayda var. Ben vatandan aldım 3 sene garanti var bu sürede sorun yaşarsam kafalarına atarım, bu sürede de sakınmadan kullanacağım
  • ilinsor14 İ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Hızlı kargo ile geldi ülkeye girdi. Yoksa iptal ederdim. Fakat almadan önce de konu acıp sordum olumsuz bir cevap gelmedi aksine 1060 larda alınacak en iyi kart dendi. Toplamda 850 civarına geldi bana. Amazonda da bi sürü olumlu yorum var. Önce rx470 aldım iptal etmistim. Uzun vadede yararıma olsun diye aldım. Yine de bir sorun olacağını sanmıyorum. Bu konuyu almadan görseydim isi sansa bırakmazdım. Rx480 alırdım ki ona da yazılım vs sıkıntısı var denildi. O yüzden caymıstım. Bunla aynı fiyata geliyordu. Evga nın servisi hizmeti iyi deniyor ama o kadar para verip servis vs ile ugrasmak da istemiyorum hemen..

• Alev almışmis falan filan. YouTubeda bir çok kişi son seviyeye kadar kartı o.c yaptı ftw modeli. Hiç birinde sorun olmadı. 2 3 kişi çıkıyor yandı patladı nasıl kullandığı belli değil. Üstünde pad yoksa yok ne yapalım bu patlayacagi yanacağı anlamına gelmiyor. Karalama çalışmasına bir yenisi eklendi :D

• http://www.evga.com/thermalmod/

Kartta sorun yok ama daha soğuk çalışmasını isteyenler ücretsiz sipariş edebilir demiş. Bu tür sitelere inanmayın. Intel Skylake işlemcilerde bükülüyordu güya. :D Komikler ya.
  •  EVGA GTX 10XX SERİSİ KARTLARDAKİ CİDDİ SORUN

furmarkta 2 saatten uzun süre çalıştırmışlar
    ve kamera ile test etmişler sıcaklıgı
    biz sensörler ile test ettik ve sonuçlar daha doğru çıktı
    gerçek hayatta böyle bir sorun kesinlikle çıkmaz demiş.

1- FANBOYLARDAN UZAK DURUN
    2- HER HABER SITESINE INANMAYIN

Sadece daha da soğuk çalışmasını isteyenler Thermal Pad sipariş edebilir tamamen ücretsiz ya da servise yollayıp thermal pad taktırabilirsiniz.

Yani sorun yok :)

• Alacaksınız İçiniz rahat etmez
  • Yahu arkadaşım, adam gelmiş diyor ki her haber sitesine inanmayın. Bir kere bu kaynak haber sitesi değil, REDDİT gibi tüm dünyanın kullandığı forum benzeri bir sosyal paylaşım sitesinden geliyor, daha neyin ne olduğunu bilmeden, fanboy vs demiş. Arkadaşım ben burada gördüğüm bir şeyi insanlara aktarıyorum. Çamur atmadan evvel özellikle reddit üzerinde yazılanları okumanı öneririm. Ayrıca yine söylüyorum, EVGA bundan sonraki üretimlere Termal Pad ekleyecek, daha öncekilere de termal pad yollayacak bu demek oluyor ki adamlarda YANLIŞ tasarım yaptığını kabul ediyor. Ayrıca yine tekrar ediyorum ortada yanlış bir tasarım varsa bugüne kadar arıza vermemiş kart yarın da vermeyecek diye bir şey yok. Tabi ki hiç arıza vermeyebilir, lakin ortada YALNIŞ bir tasarım ve buna bağlı RİSK var.

Özetle kimsenin fanboyluk yaptığı yok, adam yerine koyduk insanları uyarıyoruz. Başka bir firmanın reklamı dönmüyor. Diğer tüm büyük ekran kartı üreticilerinin VRM soğutması var, EVGA'nın yok. He fanboy he.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Zotac Amp Extreme alın

• Asus rx 470 strixler de vramleri soğutmuyor . soğutucu sadece gpu ile temas halinde

• Sinek küçük ama mide bulandırıyor işte . Ne kadar ciddi durum bilmiyorum ama denildiği gibiyse tek kelimeyle rezalet . İnsanlara termal pad taktırmak nedir ayrıca komedi gibi olmuş .
  • Pazartesi kart elimde olacak. 1060 sc gaming. Iade mi etmeliyim sizce? Pc topluyorum artik sona geldim ve uc dort aydir suruyor bu toparlama islemim. Ve bu surecte bilgisayarsiz kaldim fazlasiyla. Bunu amazon a gonder falan derken zaman epey uzayacak. Oneriniz nedir

• Bence termal pad alıp uygulayın bir an evvel, eğer bir sıkıntı çıkmazsa öyle de kullanın. Sıkıntı olursa termal pad uygularken sıkıntı oldu diyip amazon'a geri gönderin çünkü EVGA termal padi uygulayın diyor. Termal pad uygulamasını elektronik işinden anlayan bir tanıdığınıza yaptırın yine de. Almamış olsaydınız değiştirin diyecektim de madem aldınız termal pad ile sorunu çözün. Ya da çok O.C. işleri ile uğraşmam derseniz öyle de kullanabilirsiniz.

• ugway kullanıcısına yanıt
    Termal pad sorunu kesin ve net olarak kokten cozuyor mu peki? Nasil uygulaniyor bu islem? Sc gaming in ozel sogutucusu var deniyordu. Eger net cozum sagliyorsa Termal pad riske atmak istemem karti. Bir de herhangi olumsuz bir yani var mi bu pad in karta ileriye yonelik..

Termal pad ile macun un farki nedir?

Evga dan ucretsiz nasil temin ediyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extremespecific -- 30 Ekim 2016; 19:00:39 >
  • 1060 sc gaming'in vrm leri ve vramleri zaten ortada herhangi bir soğutucu/plate ile teması mevcut değil, bu nedele 1060 sc gaming de termal pad uygulanması diye birşey yapılamaz.
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Siz diyorsunuz ki 1060 sc gaming de problem yok. Ama arkadas var diyor. Bu tur termal pad macun islemlerine gerek yok mu net bir sey yok ki baskasi da var vs diyor.

• SC için durum ne tam olarak bilmiyorum, eğer VRM üzerinde termal pad yoksa uygulanması zor değil hatta çok basit. Videolar var aslında youtubeda. Hatta technopat incelemelerinde bile söküp takıyorlar termal padleri. İnce yıldız tornavida vs gerekiyor sadece. Biraz araştırmak lazım.

Ürün kaydınızı evga.com üzerinden yaptıktan sonrahttp://www.evga.com/thermalmod/ üzerinden termal pad isteyebiliyorsunuz. Ama arkadaş SC için gerek yok diyor, biraz daha araştırın isterseniz. Hatta kart gelince sıcaklık değerlerine falan bir bakın duruma göre uygularsınız.

• Dostum başda bilmem gereken nokta thermal pad / thermal macun chip ile heatsink/plaka arasına koyulur yerleştirilir. Bunun amacıda ısı iletimini artırmak arada ki micro boşlukları kapatmaktır. Ben diyorum ki sc gaming de vrm ve vrramleri üzerinde zaten herhangi bir soğutma bloğu yok, bu nedenle thermal pad yerleştirilsede bir işe yaramaz, sen diyorsun ki hala gerek var mı yok mu. Ayrıca 1060 modelleri çok az güç tükettiği için 1070/1080 de ki gibi bir sorunu yaşama ihtimali yok, birde sc gaming gibi vrm bileşenleri az olan modellerde dahada yok (sıkıntı çıkarma potansiyeli daha fazla olan model ne dersen 1060 ftw ftw+)

İnsanlar gitti 10 faz diye FTW'leri aldı durdu, insanlara olumsuzluk dışında hiçbirşey getirmedi. Bu nedenle daha fazla CW sesi olması mı dersin yoksa bu vrm sorun mu dersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 30 Ekim 2016; 19:19:41 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.