Şimdi Ara

EVGA GTX 10XX SERİSİ KARTLARDAKİ CİDDİ SORUN (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
3
Favori
3.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bir şey soracağım şimdi aklıma takıldı bu evga 1060 ftw+ modellerinin arkasında plaka olması gerekmiyormuydu eğer varsa bendekinde yok acaba bi yanlışlıkmı var? yoksa normalde de yokmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoSky

BIOS guncellemesi yayınlandı;

http://forums.evga.com/EVGA-GeForce-GTX-10801070-PWM-Operating-Temperature-Update-m2573491.aspx

Bios güncellemesinin tek yaptığı fan profilini değiştirmek. EVGA Precision X programı ile fan profilini zaten manuel olarak ayarlayabiliriz. Tekrar uyarıyım bu bios güncellemesi sadece geçici çözümdür. Kalıcı çözüm için bu termal pedlerin EVGA'dan istenip karta uygulanması gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: ookami

quote:

Orijinalden alıntı: NoSky

BIOS guncellemesi yayınlandı;

http://forums.evga.com/EVGA-GeForce-GTX-10801070-PWM-Operating-Temperature-Update-m2573491.aspx

Bios güncellemesinin tek yaptığı fan profilini değiştirmek. EVGA Precision X programı ile fan profilini zaten manuel olarak ayarlayabiliriz. Tekrar uyarıyım bu bios güncellemesi sadece geçici çözümdür. Kalıcı çözüm için bu termal pedlerin EVGA'dan istenip karta uygulanması gerek.

Oyle yada boyle guncelleme sonunda vramdaki sicaklik 15 derece azaliyor.

• ookami O kullanıcısına yanıt
    Aslında gamernexus'un yeni biosun uygulandığı testine göre ekran kartını furmark testinde haşat edince ölçülen sıcaklık 109 dereceden 95 dereceye düşmüş. Ki bu oyunlarda 80-85 derece olabilir en fazla. Rakiplerine göre yüksek değer olmakla birlikte, bu sıcaklık herhangi bir sorun teşkil etmemeli. En azından spesifikasyonlara göre.

Şahsen bu güncellemeyi yüklemedim, zaten ben daha agresif fan modu kullanıyorum. 45 derece öncesi %55, 45 dereceden sonra fanlar %100 (2200rpm) , bu yeni fan modelinde ses neredeyse hiç duyulmuyor. 970SC vardı önceden, canavar gibi bağırıyordu fanlar, arada çok fark var. Bence Thermal Pad uygulaması faydalı olur ama, ancak fan sesinden rahatsız olanlar ya da ileri düzey o.c işiyle uğraşanlar için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dovahkiin_16 -- 4 Kasım 2016; 11:6:38 >
  • EVGA kartlarda vram ile ortada duran tabak(midplate) arasında termal padin yeterince faydalı olmadığı konusu gündemde bu seferde. duruma göre arada yine boşluk oluşuyormuş.

http://forums.evga.com/FindPost/2576924

bunun için de termal pad yollayacaklar. rezilliğe bir rezillik daha eklendi. vay arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugway -- 5 Kasım 2016; 15:33:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temmuz ayında evga forumlarında vrm sıcaklığının 95 derece olduğundan bahsedilmiş ama insanlar 120 dereceye kadar çıkabilir bu sıcaklıklar sorun yaratmaz demişler. Şimdi birden neden patladı bu vrm olayı anlamadım.
  • Siz asusun gtx 1070 dual modelini görmediniz galiba. Gördüğüm en rezil pcb kalitesi ve tasarım. Ne vram lerde soğutma var ne de vrm lerde. Utanmasa fan bile koymayacaklarmış. Yatın kalkın yine evgaya dua edin. Burada herkes asusun strix modelini baz almış ama tek tasarımı strix değil maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • termal pad talebimi onayladılar ama 1 haftadır göndermediler. daha gelmesiydi gitmesiydi 15 günü bulur. hayır onun yerine vektrona falan toplu pad göndersen onlar kargolasa olmuyor mu yani?

şeytan diyor al şundan, uygun şekilde kes uygula... bi de kaliteli termal macunla iş biter.

http://urun.n11.com/sogutucu-ve-fan/2mm-laptop-sogutucu-termal-pad-ped-10cmx20cm-P136130070?cid=604001&gclid=COSOy4DMltACFQ8TGwod5GIOFg&gclsrc=aw.ds

hayır bir de 3 kuruşluk şeyi niye koymazlar onu da anlamış değilim.

• Ben de de EVGA GeForce GTX 1080 FTW GAMING ACX 3.0, 08G-P4-6286-KR termal pad isteği nasıl olacak servisten istiyeceğiz servis bize gönderip bizmi değiştireceğiz yoksa kartı servise gönderip servis yetkilileri mi değiştirecek bu kanuda bilgisi ve tecrubesi olan arkadaşlar msj yazarsa sevinirim.
  • geçmiş olsun buda evga cılara ftw cilere ders olur.

yazın araştırma yaparken yok evga 5 yıl garanti rma falan asustan üstün diyenler vardı bende diyordumki mal sağlam olsun garantisi olmasın. haklı çıktığımı görüyorum çok şükür.
  • bende ürünü aldım ve sorunu aldıktan sonra öğrendim...

acaba diyorum bu termal petleri türkiyeden alsam evgadan gelmesini beklemesem bir sıkıntı olur mu? bu termal petler türkiyede satılandan çok mu farklı
  • Çok bi bilgim yok hocam bu konuda ama, karta çok yüklenmezseniz gelene kadar idare eder diye düşünüyorum. Boş yere para vermeyin hemde o padlerin kalınlıkları da önemli bire bir aynısı bulunmayabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1060 ftw+ da sanırım öyle bi sıkıntı yok arkadaşlar benis pad isteğim geri çevrilmiş artı kartlara gelen güncelleme bu versiyona verilmedi.
  • Kasım ayı dahil bugüne kadar Evga 1070 Superclocked kullanıyorum, herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
    Şans mı ya da başka bir şey mi bu durum anlamış değilim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.