Şimdi Ara

Evga Gtx 780 Classified - Kullanıcı İncelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
5
Favori
10.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sercan gerçekten takdir ediyor, ve gıpta ile bakıyorum şu anki sistemine. Acx ile olan konuyuda takip etmiştim. Nazar değmesin kardşeim. Gerçekten şahane sistem.Hayırlı olsun

Bilmiyorum İzmir'in sıcağında camları açmanı tavsiye etmem. Klimalı odada 1346 olur gibime geliyor. Peki limitini bulduktan sonra mı bios atacaksın?
  • %35 o.c. çok başarılı, oyunlarda bu o.c. ğun nekadar getirisi oluyor onuda test ederseniz iyi olurdu, kartınız hayırlı olsun...
  • Hayırlı olsun, güle güle kullan.
  • takip..
  • hayırlı olsun x5100 stokla baya iyi bir skor
    şöyle 6000 alan bir kart çıksa da x2000 den x6000 e geçince nasıl olacak diye merak etmiyor değilim
  • Eyvallah, tskler herkese

Aynen oyle izmirde cam acilmaz gunduz, cok sicak buralar.

Evet limiti bulana kadar oyle yapacagim 1346 ve uzerinde power limitini asmak icin custom bios gerekecek gibi gorunuyor. Bu sekilde 1320 gordugu icin sivi sogutma ile 1400 uzerine rahatca cikilabilecegini dusunuyorum.

Eve donunce 1320 benchlerini atip oyun testlerini tamamlayacagim. Sonrasinda 1350 uzerine dogru adim atacagiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende izmirden bir kardeşin olarak clasfield hayırlı olsun
  • Super kart incelemede cok guzel gidiyor hayirli olsun.

Overclocklu sonuclari bekliyorum x6000ni bios atmadan gecebilecek misin merak ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Classified zaten çok güçlü bi kart. OC potansiyeli cidden çok fazla bu kartların. akrabamda GTX 580 Classified vardı referans tasarım olmasına rağmen acayip OC oluyordu.
  • Hayırlı olsun iyi günlerde kullanınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanınız.

anlamsızca güldüm
  • Nessarien kullanıcısına yanıt
    Adı gibi Classified bir sistem. hayırlı olsun!
  • O.c'lu testleri bekliyoruz. Bende yakında paylaşırım kendi testlerimi. Amcam sağolsun. Bir araba parası kadar sistem dizdirdim
  • Hayırlı olsun hocam ama birazdaha yayınlarsan bu testleri sattıracan bana senden aldığım evga yı haberin olsun
  • Hayırlı olsun, imrenilmeyecek gibi değil kart, benim merak ettiğim bir husus var: Memory Overclock yaptığında getirisi nasıl oluyor, texture mapping gibi işlemler mi hızlanıyor, yani denedin mi hiç yalnızca GPU Clock arttırmak ile meory Clock birlikte arttırmayı ve test etmeyi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

O.c'lu testleri bekliyoruz. Bende yakında paylaşırım kendi testlerimi. Amcam sağolsun. Bir araba parası kadar sistem dizdirdim

amcan almancı galiba, herkese nasip olmaz öyle değerini bil
  • poyraz_371 kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: poyraz_371

quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

O.c'lu testleri bekliyoruz. Bende yakında paylaşırım kendi testlerimi. Amcam sağolsun. Bir araba parası kadar sistem dizdirdim

amcan almancı galiba, herkese nasip olmaz öyle değerini bil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 19 Ağustos 2013; 0:34:17 >

• Evga neden burada satılmıyor?
  • Distribitörü yok trde
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.