Şimdi Ara

Evga Gtx 780 Classified - Kullanıcı İncelemesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
5
Favori
10.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benimde almayı düşündüğüm kart,Kullanıcı incelemesini yapan birini görmek güzel oldu şimdi iyice aklıma girdi.OC değerleride çok güzel.Hayırlı olsun sizede umarım banada nasip olur bu kart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH | equ* -- 19 Ağustos 2013; 23:14:16 >
  • @Nessarien üstat slmlar işlemci 4.5 damı?
  • fbsrkc06 kullanıcısına yanıt
    Günlük 4.5, benchlerdeyse 4.8'de kullanıyorum
  • Güzel hoşuma gitti...
  • 6 ay önce ekran kartı aldım asus 660ti ben ne güzel kartım var tam f/p diyordum ta ki bu kartı görünceye kadar ekran kartımdan soğudum abi yapmayın böyle şeyler insanların psikolojisiyle oynuyorsunuz

Allah sahibine bağışlasın
  • kartın hayırlı olsun hocam. sen daha yeni GTX770 almamışmıydın yahu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aurora Dupree

Evga neden burada satılmıyor?

Vega vardi bir donem getirtti fahis fiyatla satmaya kalkinca gerekli ilgiyi gormedi oylece bitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • guzel inceleme. fakat hocam gordugum kadariyle haliniz vaktiniz oldukca yerinde neden ozel bloklar hazirlatip sivi azot yada helyumla dunya rekorlari kirmayasiniz? hardwarebotta en tepede turkleri gorsek fenami olur? super olur... benim durumum el verse dakka durmam hazirligimi yaparim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

kartın hayırlı olsun hocam. sen daha yeni GTX770 almamışmıydın yahu?

780 acx sli vardi daha once

• quote:

Orijinalden alıntı: iceman_54

guzel inceleme. fakat hocam gordugum kadariyle haliniz vaktiniz oldukca yerinde neden ozel bloklar hazirlatip sivi azot yada helyumla dunya rekorlari kirmayasiniz? hardwarebotta en tepede turkleri gorsek fenami olur? super olur... benim durumum el verse dakka durmam hazirligimi yaparim.

Dogru diyorsun ama Turkiye'de o isle ugrasmak zahmetli olur. Yurt disina tekrardan geri donme planlarimiz var gelecekte, kismetse ve hala ilgi alanimdaysa orada ugrasabilirim.

• Nessarien kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakmayın konunuz uplanmış, Bir sorayım dedim...

Yurtdışında mı oturuyorsunuz? değilse Türkiyeden nereden aldınız?

teşekkürler:)
  • Bayadır fırsat bulamadığım ve sonrasında sistemin çoğu parçasını değiştirme kararı aldığım için testleri tamamlamaya fırsat kalmamıştı bugün ufak ufak başladım tekrardan.

Guild Wars 2, Bioshock ve Witcher 2 testlerini ekledim.

World of Warcraft testi isteyen vardı onu da az önce yapıp ilk mesajı güncelledim, bir de yorum yapayım bu konuya

@Stalker83

32 bit ile 64 bit clientı ayrı ayrı denedim herhangi bir ilerleme mevcut mu diye.

Sonuç şu 32bit client hareketlilik yokken ya da solo takıldığınızda pek fark yaratmıyor. Lakin raid ve şehirler gibi kalabalık ortamlara; dinamik objelerin ve karakterlerin cirit attığı bir yere girildiğinde optimizasyon sorunları nedeniyle sistemi verimli kullanamıyor ve sanki 30fps'e şartlanmışcasına yukarı çıkmakta güçlük çekiyor. Muhtemelen 64 bit client çalışmaları başladığından beri 32bit client güncelleme yüzü görmedi ve bu yüzden berbat bir durumda. 64 bit client kullanıldığındaysa verimlilik artıyor ve fps 55-60 bariyerinin altına inmiyor.

Mmorpgler ekran kartlarından çok işlemciye yüklenen oyunlardır bu yüzden gpu kullanımı tabii ki tavan yapamaz ancak buna rağmen 64bit client eskiye nazaran gayet iyi sonuçlar veriyor. Sonuç olarak WoW gibi bir oyun için sistemin geri kalanını aynı tutup sadece ekran kartını Gtx 560 ile bile değiştirsek elde edilecek sonuç aynı olacaktır.

• fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de oturuyorum Evga kartları eu.evga.com'dan satın alıyorum. 75 euro üzerinde olduğu için 60TL ordino bedeli ve Gümrük vergisi ödemeniz gerekiyor (%18).
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanmarl

Ses kartını çıkarıp denediniz mi peki ? pm den konuşsak daha iyi olur konu kirlenmesin
  • turbo-powwer kullanıcısına yanıt
    1. hdd'de ses kartını çıkarınca bişey değişmiyor videolarda fps yavaşlamasi oluyor hele gt9500de direk video duruyor fps 1-2 oluyor ama mouseyi hareket ettirince düzeliyor eğer ettirmezsen nvidia paneli patlıyor çalışmayı durduruyor ama gtx440 üstü kartlarda öyle bir problem olmuyor arada takılma yapıyor ve yavaşlıyor çalışmaya devam ediyor.
  • Kanmarl kullanıcısına yanıt
    Pm ile halledelim.

Oradan cevap verdim zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nessarien

1346 Mhz overclock sonuçları, x6000 barajı aşıldı

3dmark11 extreme'de gtx 780'ler arasında muhtemelen hava soğutmayla en yüksek skor geneldeyse 2. en yüksek skoru aldı kart. Sıcaklıklar 80 üzerine çıkmaya başladığı için devam edemiyorum ama şunu gösteriyor ki kart sıvı soğutma altında 1400 mhz'i rahatça geçebilecek potansiyele sahip.

Classified için tavsiye edilen driver 326.41. Bu driver ile daha iyi sonuçlar almama rağmen WHQL olmadığı için 320.49'a geçip onaylı sonuçlar almak istedim, bu da skorlarda ufak tefek azalmalara sebep verdi. Bir sonraki WHQL ile biraz daha ötelemek mümkün.

Tek kart genel sıralamasında 12. sırada; arkasında bir çok Titan var
    http://www.3dmark.com/hall-of-fame-2/3dmark+11+3dmark+score+extreme+preset/version+1.0.5/1+gpu

: 3DMark11 Extreme :

Stock =>  Evga Gtx 780 Classified - Kullanıcı İncelemesi | Overclock 1346Mhz =>  Evga Gtx 780 Classified - Kullanıcı İncelemesi

: 3DMark11 Performance :

Stock =>  Evga Gtx 780 Classified - Kullanıcı İncelemesi | Overclock 1346Mhz =>  Evga Gtx 780 Classified - Kullanıcı İncelemesi

: 3DMark 2013 | Fire Strike :

: Unigine Heaven 4.0 :

: Unigine Valley 1.0 :

dondum kaldım

• demircibu kullanıcısına yanıt
    Demek hayattasın biz de senden ümidi kesmiştik
  • 1346 mhz'de yaptigin 3dmark11 p skoru bundan dusuk cikmis.hadi islemci farki var ama bu kart 1126 mhz.

Evga Gtx 780 Classified - Kullanıcı İncelemesi

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?286629-Galaxy-780-HOF-For-The-White-PCB-Lovers

• Skoru attıktan sonraki gün farketmiştim orada sorun olduğunu bir sonraki bench alışımda düzelteceğim için şimdilik silmektense öylece bıraktım. Verdiğin linkte gpu-z'yi es geç bench aldığı hız onun da 1346, 1126 değil. İlk sekme max boost hızını göstermediği için sensors sekmesinden gerçek hıza bakman gerekiyor. Linkteki bir üst ssde de bunu görebilmek mümkün.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.