Şimdi Ara

Evga Gtx 780 Classified - Kullanıcı İncelemesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
5
Favori
10.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c3LaL35 -- 19 Ağustos 2013; 6:08:55 >
  • Wow Mist of Pandaria testini bekliyorum mümkünse World boss 40 kişi iken olan raidler de çok zorlanmalar yaşıyor. orada bi test yapabilirseniz çok iyi olur.
  • Stalker83 S kullanıcısına yanıt
    Elbette hepsi tek tek eklenecek lakin ufak bir bilgi vereyim bu konuyla ilgili.

World of Warcraft'da; raidler ve şehir içerisindeki fps belli bir noktadan sonra ekran kartıyla değil işlemci ile alakalı olmaya başlar. Zira oyun içerisindeki dinamik obje ve karakter sayısı arttıkça yük gpunun değil işlemcinin üzerine binmektedir.

Öte yandan client işlemcinin bütün çekirdeklerini hala kullanamadığı için ve oyun warcraft 3 gibi çok eski bir engine'ın üzerine kurulu olduğundan istenilen değerleri vermesi güçleşmektedir.

Boş alanlarda geçen yılki kartım 680 Lightning ve 780 Classified arasındaki fps kazanımını görebilmeme rağmen raidler ve şehirde bu farkın çok az olmasının sebebi yukarıda bahsettiğim hususlardandır. Blizzard en zengin oyun firmalarından biri olmasına rağmen hiçbir zaman için grafikleriyle konuşulan oyunlar yapmadı, bütçeyi bunlara ayırmadı. Bu yüzden optimizasyon üzerine çalışma yapılmadıkça ve engine yenilenmedikçe bu sıkıntı sona ermeyecektir. Yeni hazırlanan client üzerinde değişimler var mı bilmiyorum, beta süreci sona erince o konu hakkında da bilgi sahibi olacağız

• 1346 Mhz overclock sonuçları, x6000 barajı aşıldı

3dmark11 extreme'de gtx 780'ler arasında muhtemelen hava soğutmayla en yüksek skor geneldeyse 2. en yüksek skoru aldı kart. Sıcaklıklar 80 üzerine çıkmaya başladığı için devam edemiyorum ama şunu gösteriyor ki kart sıvı soğutma altında 1400 mhz'i rahatça geçebilecek potansiyele sahip.

Classified için tavsiye edilen driver 326.41. Bu driver ile daha iyi sonuçlar almama rağmen WHQL olmadığı için 320.49'a geçip onaylı sonuçlar almak istedim, bu da skorlarda ufak tefek azalmalara sebep verdi. Bir sonraki WHQL ile biraz daha ötelemek mümkün.

Tek kart genel sıralamasında 12. sırada; arkasında bir çok Titan var
    http://www.3dmark.com/hall-of-fame-2/3dmark+11+3dmark+score+extreme+preset/version+1.0.5/1+gpu

: 3DMark11 Extreme :

Stock =>  Evga Gtx 780 Classified - Kullanıcı İncelemesi | Overclock 1346Mhz =>  Evga Gtx 780 Classified - Kullanıcı İncelemesi

: 3DMark11 Performance :

Stock =>  Evga Gtx 780 Classified - Kullanıcı İncelemesi | Overclock 1346Mhz =>  Evga Gtx 780 Classified - Kullanıcı İncelemesi

: 3DMark 2013 | Fire Strike :

: Unigine Heaven 4.0 :

: Unigine Valley 1.0 :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nessarien -- 19 Ağustos 2013; 9:38:41 >

• Nessarien kullanıcısına yanıt
    Daha fazla zorlama bence. Verdiğin linkteki sıralamada başka arkadaşları da görmüş oldum bu vesileyle.
    Kartın soğutucusuz haldeki resimlerini de ekleme imkânın olursa çok iyi olur.
    Güzel değer. Buna hala bakır blok çıkmadı mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Daha fazla zorlama bence. Verdiğin linkteki sıralamada başka arkadaşları da görmüş oldum bu vesileyle.
    Kartın soğutucusuz haldeki resimlerini de ekleme imkânın olursa çok iyi olur.

Daha fazla zorlayamam zaten sıcaklıklardan ötürü kartı elime alırım her ne kadar Evga oc konusunda modifikasyon yapmadıkça ürün değişimi garantisi veriyor olsa da kartsız kalmayalım

quote:

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

Güzel değer. Buna hala bakır blok çıkmadı mı.

Blok çıktı ama daha Avrupa'ya gelmedi muhtemelen bu hafta ya da haftaya gelir. İsveç'ten 2 240lık rad pompa ve bloklarla geleceğim, anlaşıldı

• bu skor nedir ya :D

Evga Gtx 780 Classified - Kullanıcı İncelemesi

kartı geri gönderiyorum inventusa :D
  • Pakette evga 780 var extra sarip yollayayim istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nessarien -- 19 Ağustos 2013; 12:13:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Titana yazık olmuş değerler çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nessarien

Tek kart genel sıralamasında 12. sırada; arkasında bir çok Titan var
    http://www.3dmark.com/hall-of-fame-2/3dmark+11+3dmark+score+extreme+preset/version+1.0.5/1+gpu

Allahtan ben arkasında değilim En azından şimdilik.
    Geçme sakın oturup uğraştırma beni de yarım gün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digitaldrop -- 19 Ağustos 2013; 13:44:10 >

• Daha gitmez hava sogutma ile rahat ol ama blok gelince gorusuruz ustadim

• quote:

Orijinalden alıntı: Stalker83

Wow Mist of Pandaria testini bekliyorum mümkünse World boss 40 kişi iken olan raidler de çok zorlanmalar yaşıyor. orada bi test yapabilirseniz çok iyi olur.

Anlıyorum :D

Şimdi Yarın yada çarşamba günü 660 SLI kuruyorum bakıcam test etcem oyunun SLI desteği de var.

Eğer yine kasma olursa demekki işlemci 8350 de kasıyosa ne diim artık :D

ama dediğiniz gibi tüm çekirdekleri kullanmaz ise doğal. intel avatajlı oluyo o zaman..
  • x6000
    bana lazım olan kart işte bu ama yarı fiyatına o kadar parayı vga ya vermem içim gider
    Uğraştıracaksın beni de o belli
    Ön hazırlıklara başlayayım ben, sonra çoluk çocuk parmakla gösterecek titaaan titan deyi
  • o listede 6900 puanlı 780 var nasıl oluyor bu?
  • hemşerim ne yalan söyliyim inan canın classified çekti yok yok bu kart bana yeter de arta bile .. artık sıvı soğutmayida bekliyoruz haberin olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: -erna-

o listede 6900 puanlı 780 var nasıl oluyor bu?

http://cdn4.wccftech.com/wp-content/uploads/2013/06/GeForce-GTX-780_OC_8.jpg

Boyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Nessarien

quote:

Orijinalden alıntı: -erna-

o listede 6900 puanlı 780 var nasıl oluyor bu?

http://cdn4.wccftech.com/wp-content/uploads/2013/06/GeForce-GTX-780_OC_8.jpg

Boyle

pc bakıcısı tutmak lazım o zaman
    biz oyundayken sıvı azotu doldurur

• Hava soğutmayla x6000 devirmek müthiş gerçekten, tü tü tü nazar değmesin

Sıvı soğutma için İsveç'ten blokla gelmek farz oldu desene
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.