Şimdi Ara

Evga Gtx 780 Classified - Kullanıcı İncelemesi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
5
Favori
11.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Superclocked ile bunun arasinda ne gibi bir fark var. Bende alma taraftariyim cok ozendirdiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nessarien

2 tane var 1 acx 1 classified.

1 tanesini sattim digerinin sozunu kestik

Hocam Classified,ACX ve Superclocked'un farkı nedir biliyor musunuz?

Classified amiral gemisi,ACX de standart versiyon sanırım.
  • Şu şekilde açıklayalım bu 3 modeli.

Acx => Standart 780'in Acx fanına sahip versiyonu.
    Acx SC => Fabrika overclocklu (saat hızları bir miktar daha fazla) standart 780'in Acx fanına sahip versiyonu.
    Classified => Özel bileşenler ve custom pcb kullanılarak hazırlanmış yüksek potansiyele sahip 780.
  • Cevap icin tesekkur ederim. Cok guzel bir sistemin var bende suan bir sistem topluyorum neredeyse butun bilesenlerim tamam ama sana bir kac ince detay sormak istiyorum.

Bu sistemi koruyacak bir ups kullanma ihtiyaci duyuyormusun? Kullaniyorsan ne onerirsin

Kuracagim sistem:

islemci: AMD x4100 1866 mhz
    Anakart: Asus m5a97 2133 mhz
    ekran karti: EVGA gtx 780 dual classified
    ram: G Skill 2x8gb 2400 mhz dual kit
    Ilk soru ssd: Kingston 250 gb hyperx mi? Samsung 840 pro 256 gb mi
    Kati:Toshiba 3tb 7200 rpm
    Islemci sogutucu Cooler Master 212
    power corsair x-850 80 gold

Ikinci soru:Bu sisteme ne kasa onerirsin? Islemci sistemdeki en kotu parca'islemciyi ve anakarti 0 ve ucretsiz buldum en azindan bir sure kullanicam bir sure sonra islemciyi degitiririm.
  • Tşkler. Pm atmak daha iyi aslında bu tarz sorular için bu seferlik burada yanıtlayıp yardımcı olayım.

1) Samsung 840 Pro 256gb almanı tavsiye ederim.

2) O işlemci ile 780 Classified'ı bir arada kullanmak gibi bir hata yapma, Evga'ya söylerim elinden alırlar kartı

3) Kasa seçimi kişiseldir ufak bir şey mi istiyorsun yoksa sadece performansı mı önemli ? Bu cevaba göre bir seçim yapmak mümkün. Ben marka olarak daima Corsair tercih ediyorum kasa konusunda. Yer sorunun yoksa Air 540, varsa 600T/650D önerebileceğim kasalar arasında. Bütçeye bağlı olarak daha alt segmente inmek C70 almak da söz konusu olabilir.

4) Ups kullanma ihtiyacı hissetmiyorum yaşadığım yer elektrik konusunda gayet iyi bir alt yapıya sahip. Ne bir voltaj dalgalanması ne de bir kesinti yaşadım bugüne kadar. Genel bir şehir kesintisi olunca da daire içi beslemeye sahip birkaç saat boyunca o yüzden rahatım. Lakin böyle sorunlar yaşıyorsan hem akım koruyucu prizlerden (tunçmatik) hem de ups almanda fayda var.

• Hocam verdiginiz degerler nedir?
    Mv ve plimit olarak?
    Ben lightning ile oc deniyorum fakat techpowerup da gosterdigi 1172 boost 1280 afterburnerda yazan degerlerde heaven 4 tamamliyor. Fakat cizikler olusiyo ekranda
    10 20 30 mv artirarak gidiyorum fakat gecmiyor cizikler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde bu dual classified classified durumu nedir hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • R.Sambora kullanıcısına yanıt
    Pm atıp yanıtladım oradan devam etmek daha doğru olacak.
  • Kart çok şahane.
  • 1308/1610 kullaniyorum ayni ekran karti ve fps daha yuksek, galiba islemcinin de mi etkisi oldu ki

Evga Gtx 780 Classified - Kullanıcı İncelemesi
  • Skyrim testlerini merakla bekliyorum.
  • Nessarien kullanıcısına yanıt
    Gercekten güzel bır kart. Güle güle kullanın
  • 1 yıl öncesinin testi ve incelemesi bu uplarken dikkat etmediniz sanırım. Hayır işlemci ile alakası yok sizin çözünürlüğünüz 1920*1080 değil, 1600x900. Skorunuz o yüzden yüksek.
    kusura bakmayin birsey ararken girmistim tarihine bakmadim, tekrar test yaparim tesekkurler
  • Ne kusuru o nasıl laf, estağfurullah... Siz de güle güle kullanın kartınızı
  • Biraz geç kalınmış bir Hayırlı olsun'umuzu lütfen kabul edin. ve lütfen Heaven Bech. Skorunuzu bizimle burada paylaşın:http://forum.donanimhaber.com/m_94344919/tm.htm
  • er36po kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler lakin o kartı hatta o sistemi satalı aylar oldu, bu konu 1 yıl öncesinde kartı yeni aldığım dönemde yaptığım incelemeye ait
    Konu geçen seneye ait olduğunu biliyorum Lakin siz bu gün mesajlarta cevap verince duruyorsandım.
    Hayırlı Bayramlar
    o paraya gider 78oTi alrdm (ki öyle yaptm).
    Oc siz bu skorlardan iyi skorlar elde ediyorum.
    Optimizasyon özürlü olan metro ll da 51.58 ortalama alyom.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cikopelo -- 28 Temmuz 2014; 16:10:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • er36po kullanıcısına yanıt
    2-3 mesaj yukarıda belirttim zaten uplayan arkadaşa 1 yıl öncesinin konusu olduğunu, dikkat etmeden uplamış sanırım. Soru soran birine cevap vermemek olmazdı, haliyle yanıtladım

Teşekkür ederim size de iyi bayramlar.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.