Şimdi Ara

Evga GTX780 Classified 3gb mı yoksa evgaGTX780 SuperClock 6gb mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum ( evga gtx780 ) yalnız bu iki kart arasında kararsız kaldım birisi 3 gb Classified diğeri ise 6 gb SuperClock olan versiyonu fiyat olarak aralarında 85 tl gibi bir fark var.sizce hangisini tercih etmeliyim?

http://www.evga.com/Products/Product.aspx?pn=03G-P4-3788-KR

http://www.evga.com/Products/Product.aspx?pn=06G-P4-3787-KR

SİSTEMİM

Intel Core i7 4790K 4GHz 8MB Cache LGA 1150
    Gigabyte Z97X-UD5H-BK Black Edition
    Corsair Vengeance Pro 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz CL9 XMP Dual Kit
    Thermaltake W0103R Toughpower 600W 14cm Fanlı PSU
    Western Digital WD2003FZEX Caviar Black 2TB 64MB Sata3 6Gb/s
    Samsung S27A950D 3D LED Monitör

• Classified al pişman olmazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 gb lık sürümü SLI kurulumunda işe yararken tek 780 1080p üzerinde isterse 12 gb olsun ayar kısmadan yetmeyecektir bu nedenlede 6 gb almanızın 1080p çözünürlükte bir getirisi olmaz ancak bir süre sonra SLI yaparım derseniz tabi ki 6 gb olanı almalısınız.

Monitörünüz 120 hz olduğu için şu an alınası kartlar 290(X) ve 780(Tİ) olacaktır ancak kart konusunda aciliyet yoksa bir süre sonra çıkacak olan yeni seriyi bekleyin performans verileri bir görünsün ona göre kararınızı verirsiniz herhangi bir kaybınız olmaz aksine mevcut kartlarda olası bir indirimlede daha uyguna kart satın alabilirsiniz.İndirim kesin olacak mı bilinmez ama bunda yeni çıkacak kartların performans değerleri belirleyici olacaktır.

• İlk önce cevabınız için çok teşekkür ediyorum Anladığım kadarıyla bu 6gb'lık kart performans anlamında 4k için çıkarılmış diyebilir miyiz? zaten ileride SLI yapmayacağım için sizinde dediğiniz gibi 6gb lık kartın 1080p çözünürlükte performans açısından getirisi olmayacak Ozaman en güzeli yeni çıkacak olan seriyi beklemek galiba...
  • classified
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.