Şuan bilgisayarım da " EVGA GTX960 4GB 128 BİT " ekran kartı var. Bu çift monitör işlerinden anlamam o yüzden resimdeki özelliklere göre , Çift monitör olabilir mi ? Olamaz mı ? söyleyebilirseniz sevinirim.
BU ARADA KONU DOĞRU YERDEMİ BİLMİYORUM "HARİCİ BİLEŞENLER"'de olması gerekebilir. O yüzden kusura bakmayın.
ekran kartin cift monitor destekler de takacagin monitorler nasil o onemli mesela ikisi de analogsa o zaman takamayabilirsin emin degilim 960 iki donusturuculu analog kabul ediyor muydu ama biri dvi digeri hdmi ise o zaman sorun cikmaz.
HDMI - VGA - ANALOG olduğunu nasıl anlayabilirim acaba kısaca söyleyebilirmisin ?
nasil anlarsin girislerine bakarsin monitorler elinde degil mi?elindeyse cevir bak girislerine analog mu dvi mi bilmiyorsan bir bilen bul ya da resmini cek at.
İkiside VGA.
2 tane dvi girisi olmasi lazim kartta.bu girislere vga donusturucu takarak baglamayi deneyebilirsin olursa olur 290'da olmuyor mesela tek dvi girisinden sinyal veriyor vga baglantisina ama 960'i bilmiyorum.eger boyle bir sey varsa yani iki dvi girise donustucu takamiyorsan bir tanesini hdmi girisinden vga'ya donusturen kablolar var o sekilde yapabilirsin.
olayi biliyorsun yani o zaman olur mu olmaz mi diye arastiracagina deneyiver takili olan dvi slotundan cikar kabloyu oteki dvi girisine tak goruntu gelirse iki dvi girisi de analog donusturucuye sinyal veriyor demektir.bir donusturucu daha bulup iki monitoru de baglayabilirsin.
Denemeden sormak istedim hani 6-7TL sorun değil de. Dönüştürücüyü alabilmek için otobüsle yaklaşık gidiş geliş 2 saatlik yol gitmem gerekiyor. Olucağını anladığıma göre en yakın zamanda almaya gidicem. Yardım için sağol.
sinkolon
kullanıcısına yanıt
destekler youtube dan arat çıkar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme