Şimdi Ara

Evga mı MSI mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: sezergumus2

Sizce hangisi ?

Evga
  • Benim bildiğim evga nvidanın ana üreticisi
    ama tam emin değilim

ama bencede evga
  • Açıkçası yurt dışından alınacaksa EVGA derim.

Türkiyeden alınacaksa MSI diyorum.
  • Amazondan alacaksanız evga hocam
  • Marka model belirtmeden neyi karşılaştırmamızı bekliyorsunuz acaba? Soğutma mı? Yazılım mı? Satış sonrası destek mi? Performans mı? Evga sadece Amerika'dan alacaksan tercih edilebilir. Msi gerek soğutma gerek de tasarım olarak daha iyi.
  • İkiside köklü ikiside güvenilir ikiside gayet kaliteli ürünler yapmış firmalar bana kalırsa birazda zevk meselesi 2 sinide kullanmış biri olarak hiç pişman olmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: black modern

İkiside köklü ikiside güvenilir ikiside gayet kaliteli ürünler yapmış firmalar bana kalırsa birazda zevk meselesi 2 sinide kullanmış biri olarak hiç pişman olmadım
    ucuz olanı al tabi yurt dışıdan evga alınır
  • Amazon'dan evga alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FairLighty -- 23 Eylül 2015; 13:58:21 >
  • EvSI
  • Asus
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle

Asus
    GIGABYTE yada EVGA
  • quote:

Sizce hangisi ?

Amazondan EVGA FTW+

kafanda soru olursa imzama bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Sizce hangisi ?

Amazondan EVGA FTW+

kafanda soru olursa imzama bakabilirsin.
    Hangisini alırsanız ona hayran kalacaksınız ve seveceksiniz ancak bu ikili arasından soğutma olarak Evga, ancak neden bir Zotac olmasın? da derim tabi..
  • Demola D kullanıcısına yanıt
    soğutma olarak msi evga'dan dada iyidir lütfen yanlış yönlendirmeyiniz. evga gtx 970 ftw+ kullanıyorum oc konusunda oldukça iyi. ısı konusunda ise dediğim gibi msi 70'i geçmezken eğer custom fan profili oluştarmazsanız auto fan ayarlarında 76'lara kadar çıkmaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alihanoncul -- 24 Eylül 2015; 21:16:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alihanoncul

soğutma olarak msi evga'dan dada iyidir lütfen yanlış yönlendirmeyiniz. evga gtx 970 ftw+ kullanıyorum oc konusunda oldukça iyi. ısı konusunda ise dediğim gibi msi 70'i geçmezken eğer custom fan profili oluştarmazsanız auto fan ayarlarında 76'lara kadar çıkmaktadır.
    Evga kartlarin gorunumu nedense bana hic hos gelmiyor cok siradan goruntusu var sogutma performansi olarakta toms hardware de falan kullanicilar 78 lere kadar ciktigini belirtmis ustelik Maxwell gibi enerji ve isi dostu bir mimari icin iyi degerler degil onun icin Giga, Msi, Asus strix falan dusunun derim tek tek goruntuleri:

Evga:
     Evga mı MSI mı ?

Msi TF:
     Evga mı MSI mı ?

Gigabyte Windforce:
     Evga mı MSI mı ?
     Evga mı MSI mı ?

Asus Strix:
     Evga mı MSI mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Asisvénia

Evga kartlarin gorunumu nedense bana hic hos gelmiyor cok siradan goruntusu var sogutma performansi olarakta toms hardware de falan kullanicilar 78 lere kadar ciktigini belirtmis ustelik Maxwell gibi enerji ve isi dostu bir mimari icin iyi degerler degil onun icin Giga, Msi, Asus strix falan dusunun derim tek tek goruntuleri:

Evga:
     Evga mı MSI mı ?

Msi TF:
     Evga mı MSI mı ?

Gigabyte Windforce:
     Evga mı MSI mı ?
     Evga mı MSI mı ?

Asus Strix:
     Evga mı MSI mı ?

Alıntıları Göster
    EVGA soğutucusu çok kalitesiz yakından inceledim ve MSI ile sıcaklık karşılaştırması yaptım kesinlikle MSI daha sessiz ve daha iyi soğutuyor fanlar %100 iken EVGA dayanılmıyor traktör gibi ama MSI yağ gibi akıyor. Ben MSI öneriyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-79D3769B2

EVGA soğutucusu çok kalitesiz yakından inceledim ve MSI ile sıcaklık karşılaştırması yaptım kesinlikle MSI daha sessiz ve daha iyi soğutuyor fanlar %100 iken EVGA dayanılmıyor traktör gibi ama MSI yağ gibi akıyor. Ben MSI öneriyorum

Alıntıları Göster
    Millet garanti iyi diye EVGA seçiyor. Amazondan ucuza alıyorlardı ve uluslararası garanti kullanıyorlardı. Zannedersem o işler yalan oldu. Türkiyeden alınacak bir kartta EVGA'nın bir artısı yok.

Hele soğutma diyorsan EVGA'nın pasif soğutucudan hallice soğutucuları var. MSI tercih edin.

• Model önemli kullandığım 750ti için msi ı tek geçerim. Evga fanları o modelde çok sorunlu.
  • alihanoncul kullanıcısına yanıt
    Semi-passive fan kontrolü , sessizliği , fiyat performansı ve evga soğutma* teknolojisi, oc konusundaki istikrarlı başarısı , her zaman iyi sonuçlar almıştır.. [Sadece oc ve veya 970 kategorisinde konuya bakmayınız .. Ayrıca 970 serisi, tüm otoriteler tarafından 3.5gb, -0.5gb konusundaki hataları ile olsun , CW konusunda olsun (en bilindik eksileri bile yeterli olacaktır) başarılı olamamış bir seridir, çeşitli modelleri hariç* ] Özetle EVGA kartlarının teknolojisi üzerinden yorum yapılmıştır, Hatta eski bir msi kullanıcısı olarak* bu yorum yapılmıştır.. :) Teşekkür ediyorum (evga970 ve msi XXX? )bilgilendirmeniz için. Güzel bayramlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.