Şimdi Ara

Evga x58 4way sli için kasa (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • max 200tl butce vardı.bakalım nasıl alacam bu kasalardan birisini:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitokiribattousai2727

max 200tl butce vardı.bakalım nasıl alacam bu kasalardan birisini:)

sorması ayıp ama niye aldınız bu kartı
  • ileriye yatırım.anakart harici parcalar sıradan olsun onemli deil fakat ilerde degisim yapacaksam bu anakart uzerinden degisim yapmak istedim.ilerde 3d oyunlarda oynayacagım fakat ilk 6 ay film ve montaj icin boyle bir sistem kurdum.aslında genel amaclı bir pc.
  • Bence yaptığınız pek mantıklı değil, 6 ay sonra alsaydınız anakart kaçmıyor ki hatta fiyatı da ucuzlardı.Şimdi de 200 tl lik bi kartla idare ederdiniz.
    İleriye yatırım yani ileride güçlendirme için yapacak kişiler için en alınası 2 şey var onlarda kasa ve psu.
    Diğerleri tamamen değer kaybeder ve üstüne yeni teknolojiler çıkar mutlaka.Kasa ve psular o kadar değil.
    Aldığınız anakart sadece xpredator ve hafx e sığar diğer üyelerinde dediği gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi procaptain -- 1 Şubat 2011; 17:34:01 >
  • quote:

ileriye yatırım.anakart harici parcalar sıradan olsun onemli deil fakat ilerde degisim yapacaksam bu anakart uzerinden degisim yapmak istedim.ilerde 3d oyunlarda oynayacagım fakat ilk 6 ay film ve montaj icin boyle bir sistem kurdum.aslında genel amaclı bir pc.

İleriye yatırım nasıl oluyor? İşlemci mimarileri sürekli değişiyor, bence yanlış bir yatırım düşünmüşsünüz.
  • i7 980x alsam bana en az 5-6 yıl gider.ileriye donukten kastım beni uzun sure upg. yapmadan sırtlayabilecek donanım ve parcalarıdır.
  • quote:

merhaba.arkadaslar y.dısından wvga x58 4way sli anakart siparis verdim.fakat anakartın modeli xl-atx olarak tanımlanıyor.bu anakarta uygun bir kasa almayı dusunuorum fakat hangileri uygundur bilemiorum.yardımcı olursanız sevinirim.su kasa olur mu mesela?

http://www.sanalmarketim.com/urun/ad006b5c637440548cba92e548872b18/IN-WIN-Dragon-Slayer-Midi-Atx-Siyah-Gaming-Kasa-Psu#39;suz

diger sistem ozelliklerim soyle olacak:
    i7 950 veya 960 islemci
    6GB (3*2GB) Trident+Fan 2000MHz DDR3 CL9 Triple Kit
    500gb 32 mb 7200rpm seageta yada wd hdd
    700w themaltake psu
    zotac gts 450 (hdmi 1.4a cıkısı oldugu icin bu kartı seciorum)
    sıradan bir dvd-writer
    samsung 2350 23'' monitor

o sisteme 4 way slı anakartı napacan ki boşuna para harcama bi sabertooht işini görür aynı performansıda verir ayrıca 700 w psu slı bi sistemi taşımaz onu değiştircen slı sistemin soğutması iyi olmalı 200tlye öyle kasa alınmaz slılı sistem o işlemcilerle işlemci sınırına takılır var olu var sadece bi anakartla iş bitmez

• quote:

i7 980x alsam bana en az 5-6 yıl gider.ileriye donukten kastım beni uzun sure upg. yapmadan sırtlayabilecek donanım ve parcalarıdır.

i7 980x'e 2000TL vereceğinize 650TL i7 2600K alarak aynı performansı elde edebilirsiniz.
  • i7 2600k lar 1155 soket.ben farketmeden once evganın siparisini verdim.yoksa 2600k yı alırdım
  • quote:

i7 2600k lar 1155 soket.ben farketmeden once evganın siparisini verdim.yoksa 2600k yı alırdım

Böyle bir sisteme Evga anakarta hiç ama hiç gerek yoktu. Geç değilken iptal edin derim. Yasal olarak böyle bir hakkınız var. Hele hele yurtdışında hiçbir problem çıkartmıyorlar eğer düzgün bir firmadan sipariş verdiyseniz.
  • bi deneyeyim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.