Şimdi Ara

evi ısıtma işi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Soğukların iyice bastırdığı şu günlerde size bir sorum olacak: Size fiyat/performans oranı en yüksek ısınma türü nedir desem ne cevap verirsiniz? 40 metrekarelik bir kapalı alanı ısıtmanın en iyi yolu nedir? Infrared ısıtıcılar mı, quartz sobalar mı, fanlı ısıtıcı mı, yağlı radyatör mü, seramik tipi ısıtıcı mı yoksa başka bir yöntem mi?

• tabıkı elektrıklı ısıtıcı :) ama once ıyı ve guclu bır mıknatısla elektrık sayacını durdurabılmelısın ondan sonrada koydunmu mekana ıkı uc tane en guclusunden elektrıklı ısıtıcı ooo karda bıle sortla gezersın he he :)
  • biz elektrikli ısıtıcıyla ısınıyoruz maalesef , çok masraflı ama bu aralar klima kurdurtacak durumumuzda yok , ilk faturadan cok korkuyoruz acıkcası , bu ay actık hiç sönmüyo diyebilirim bütün gün
  • quote:

Orjinalden alıntı: starsın

tabıkı elektrıklı ısıtıcı :) ama once ıyı ve guclu bır mıknatısla elektrık sayacını durdurabılmelısın ondan sonrada koydunmu mekana ıkı uc tane en guclusunden elektrıklı ısıtıcı ooo karda bıle sortla gezersın he he :)

umarım bu söylediğin kötü bir şakadır. bu şekilde kaçak kullananların yüzünden elektrik faturaları kabarık geliyor
  • kardeşim bütçeni bilmiyorum ama durumun varsa en iyisi klima benim salonda 40 mt. klimayla ısınıyorum bazen 28 dereceye ayarlıyorum evde inan tişörtle oturuyorum çok memnunum geçen sene 2 adet ufo vardı sağlı sollu koymuştum ilk ay 250 ytl. 2. ay 285 ytl elektrik geldi. kaldırdım şimdi çok memnunum. sürekli çalışıyor geçen ay 125 ytl geldi bakalım bu ay ? ... bence klima yada evin uygunsa (soba & kombi ) olabilir ama ufo tarzı ısıtıcılar kesinlikle kullanma çünkü yerin 40mt. ısınamadan 300 ytl ödersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.