Bildirim
Evidea.com 17 Temmuz Dev Sepet Kampanyası
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yap tvde beyaz esyada bilgisayarda kucuk ev aletlerinde %30 elini opeyim ;) -
Rez. -
Yerimizi alalım -
Komedi. -
bekliyoruz ama kesin olarak çöp oğlu çöp çıkacak -
E VARAN MI -
sepette indirim sepette indirim... fiyatları 3 kat şişir sonra kampanyayı pişir
YİNE BİR SEPETE SOKUYORLAR Kİ SORMA
nedir üle bu sepet olayı son 1 yıldır e-ticarette moda oldu -
+ %70'e varan -
''Gerçek indirim'' demişler. -
Hep öyle olur... -
2 aydan beri uğraşıyorum. 2 tane fon perde aldım. Tam 3. Kere aynı perde yollamadılar. 20 gün ilk gelmesi için sonra biri hatalı geri yolladım yine hatalı bu sefer ikisini birden yolladım. Bakalım ne olacak. -
3-4 üründe 70 geri kalan ürünlerde de 20 lerde sürünürse bi işe yaramaz -
Takip -
Takip -
böle önceden duyurulan iddialı kampanyalar genelde balon olur. -
mesajım bulunsun. -
Yerimizi alalim -
Geçen de yapmışlardı kampanya, uygun fiyata dolap aldim yalniz kalite düşük.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironblood -- 11 Temmuz 2017; 18:48:54 > -
yine sinirim sıçradı bu adamların konusunu görünce. 2 ay önce verdiğim ve 1 aydır depolarında duran siparişimi her gün müşteri hizmetleriyle konuşmaktan bıkarak geçen hafta iptal etmiştim, gidip başka bir yerden sipariş verdim, 3 günde geldi. geçen gün iptal ettiğim siparişi kapıma getirmişler, neredeyse ateşe verip yakacaktım. ben almam, alana da mani olmam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KruGmaN -- 11 Temmuz 2017; 18:56:52 >
Benzer içerikler
- albaraka pratik finansman kart nakite çevirme
- kırmızı fırsat 16 gb
- burger crush
- algida ile kazan kod
- vodafone numara taşıma faturalı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X