Şimdi Ara

Evidea.com 17 Temmuz Dev Sepet Kampanyası (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
18
Favori
17.777
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gecen kampanyadan 250/25 indirim yuklenmisti belki ise yarar bisey varsa kullaniriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yatak aldım bende yuzde 20 indirimle piyasadan ucuza geldi mopateks.yatmadan almam diodum ama neyse

• Var mi guzel urunler. Ozellikle calisma sandalyelerinde?

Mobilden pek bakamadim

• Buraya yazıyorum bu firma 3 hadi bilemedin 5 sene içinde batar

• ucuz bi köşe takımı bulsam alayım diyordum ama bilemedim şimdi...420 ye geliyor.

http://www.evidea.com/sigma-tasarim-seul-kose-takimi-turkuaz-SGX652/p/674986
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

Bayi ile iyi pazarlık yap. Netten ağır ürün alınmaz. Kargo getirmez en fazla kapı teslim yapar kata sen tasirsin. Lojistik firmaları ile çalışan firmalar ancak oluyor. Teknosa, vatan, mm gibi.

Gecen yıl evlendiğim zaman evimin tüm beyaz eşyalarını internet üzerinden sipariş verdim hiç bir sorun yaşamadım. Bayiden modeli beğenip son fiyat aldım internetten kart puan kampanyasıyla yaklasık 500_750 tl civarında kar yaptım tüm eşyalarda . Kargo asansörle eve kadar getirip bırakıyor. Servisi arayıp randevu alıyorsun kendileri gelip açıp kurup teslim ediyor

• 350 tl lik birkaç parça sipariş ettim. ettikten sonra tahmini kargoya veriliş süreleri yazdı, 15 iş günü, 7 iş günü vs . pişman oldum galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iliqueur -- 17 Temmuz 2017; 21:31:40 >
  • Her evidea konusuna mecburen yazıyorum,

Sakın almayın, aldırmayın, kaç kere yazdım hatırlamıyorum,

Siparişinizi alırlar, paranızı faize koyarlar, malî sipariş ederler yada 2 hafta sonra sipariş ederler, bu arada aylık faiz süresi dolmuştur, faizi alırlar, belki bir ay içinde siparişiniz hazır olursa gönderirler,

Mutlu değilim bu adamları görünce, böyle yazarım,

Bu arada yeni teorim, böyle indirim yaptık dediklerinde önümüzdeki günlerde ödemeleri olabilir para toplama amaçlı olabilir

Bu arada müşteri hizmetleri en istikrarlı firmadır, hayatta telefonu açmazlar, email cevap vermezler, taktir ediyorum, cizgilerini boznadılar,

Oh rahatladım akşam akşam

• Evideayi tavsiye etmem yani iyi ki giyecek satmiyorlar o kadar geç geliyor ki bir beden büyük almak gerekirdi komediler resmen

• direk bankaya itiraz ederiz göndermezlerse. asma boy dolabı aldım banyoya 65 lira kargo dahil. suntasını kesmez marangoz. 3 gün kargo süresi vermiş. 2 hafta beklerim geldi geldi, gelmedi direk itiraz.
  • Vay arkadaş bu kadar kötü yoruma rağmen ben de tongaya düştüm. Sözüm ona indirimle 205 tl ye kargo dahil satın aldığım halının aynısı tekzen'de 185 tl kargo dahil. 20 TL zarardayım. Şimdi gel de iptal etmeye çalış siparişi.
  • http://www.evidea.com/halilar-sepette-60-ndirim/kampanya/31774 bu halılar çok iyi değilmi beyler hepsiburadada 1000 tl fıyatlaar hep
  • Bunlara keain para lazım.
    1 kere sipariş verdim 45 gun sonra anca parami iade ettiler .
    Bedava olsa alin. 1 lira olsa almayin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tv ye çıkıp reklam vereceklerine o bütçeyi kaliteyi arttırmaya harcasalar zaten müşteri toplarlar. Vivenseyi örnek alsınlar bira

• quote:

Orijinalden alıntı: ademcell

quote:

Orijinalden alıntı: export20

http://www.evidea.com/halilar-sepette-60-ndirim/kampanya/31774 bu halılar çok iyi değilmi beyler hepsiburadada 1000 tl fıyatlaar hep

dinarsu yün halı fiyatları çok iyi güvenebilsem sipariş verirdim

dinarsu halıların fotoğraflardaki modelleri dinarsu sitesinde buldum
    gerçi evidea.com kapadokya serisi demiş ama gold serisiymiş

Sepetim

Dinarsu Kons135 Kapodokya Gold Konsept Halı - 200x290 cm
    399,60 ₺
    Dinarsu Kons136 Kapodokya Gold Konsept Halı - 200x290 cm
    399,60 ₺

Dev Sepet Kampanyası 2 kampanyası dahilinde %60 indirim uygulanmıştır

Sepet Tutarı (KDV Dahil)
    :
    1.998,00 ₺
    İndirimli Kargo Tutarı
    :
    14,90 ₺
    Dev Sepet İndirim Tutarı
    :
    -1.198,80 ₺
    KDV Dahil Toplam
    :
    814,10 ₺
    http://hali.dinarsu.com.tr/koleksiyon_detay-v2-gold.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademcell -- 18 Temmuz 2017; 1:22:58 >

• Sakın bulaşmayın... 1 masayı 1 ayda anca göndermeyi başarabilen, sözde iş-yeri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antikaruh -- 18 Temmuz 2017; 1:42:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11 52 7

Var mi guzel urunler. Ozellikle calisma sandalyelerinde?

Mobilden pek bakamadim

çalışma sandalyesi konusunda indirimleri dişe dokunur seviyede özellikle kargo ücretsiz olması iyi ama kargo ne zaman gelir belli değil :/
  • Herkesin uzak durması gereken bir e-ticaret sitesi.Aldiginiz ürün ya hatalı gelir ya geç gelir ya da hiç gelmez iptal edildi derler.Her halükarda aldığınız ürünün parasının geri ödenmesi için 40 takla atarsıniz.

Ekleme;Birde kesinlikle sisteme telefon numaranızı vermeyin,sizi sürekli kampanya mesajlariyla taciz ederler ve kampanya mesajlarınin size gelmesini bir türlü engelleyemezsiniz.Telefonlarina cevap verseler çok guzel yuzlerine sovecegim ama bir türlü telefonlarına ulaşamıyorum.

• Ders çalışmak uygun çalışma masaları var mı :)
  • Evidea rezalet ötesi bir site.

Zigon sehpa almıştım. 30 gün teslim süresi vardı. 30 günün üzerine 20 gün daha geçti. En son aradılar siparişinizi tedarik edemiyoruz, para iadesi yerine çek verelim dediler. Pişkinliğe bakar mısın. Tedarik edemiyoruz dedikleri ürün satıştaydı bu sürecin sonunda hala.

Hb den aldım aynı sehpayı 3 güne geldi.

Böyle ticari ahlakı meçhul firmalardan uzak durun derim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.