Şimdi Ara

EVİDEA.com DEV SEZON İNDİRİMİ - 17.01.2017 saat:1700 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
13
Favori
34.101
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendi holümde kullandığım şu ürünün fiyatını düşmesini çok beklemiştim ama hiçbir yerde düşmüyordu. Evinde lazer kesimli şık çerçeveli, 18 watt led ampülüyle beraber gelen bu sarkıtı bu fiyata tavsiye ederim.

http://www.evidea.com/modelight-mercek-ledli-sarkit-beyaz-MDX904/p/483924
  • 3 ocakta kargo ücretsiz 99.90 a aldığım portmanto.. sözde %40 indirimli olarak 89.90 a satılmış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: snl_

3 ocakta kargo ücretsiz 99.90 a aldığım portmanto.. sözde %40 indirimli olarak 89.90 a satılmış..

• % 70 bulabilen oldu mu ,konuyu fazla takip edemedim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cemal CEMİL

% 70 bulabilen oldu mu ,konuyu fazla takip edemedim :)

http://www.evidea.com/depo-urunlerinde-sepette-70-ndirim/kampanya/26849 bunların hepsi %70 idi
  • maer M kullanıcısına yanıt
    o sayfada sadece Simple Living YWF-087 6'lı Banyo Seti kalmış
    tüh ya bayağı bir şeyler varmış geç kaldık ya neyse hayırlısı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cemal CEMİL

o sayfada sadece Simple Living YWF-087 6'lı Banyo Seti kalmış
    tüh ya bayağı bir şeyler varmış geç kaldık ya neyse hayırlısı :)

her üründen bir adet vardı.
  • ee çöktü burası
  • bir gardırop aldım sepete gelince kargo tarihi 1 mart oldu, yarın iptal edeceğim zorluk çıkarırlar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkaç parça eşya aldım ama bakalım en erken şubat teslim en geç mart :(
  • Normalde oldukça geç gönderim yapıyorlar fakat Hepsiburada'daki mağazalarından aldığım ürüne bir hafta civarında kargo demelerine rağmen bir günde kargoya verdiler. Şaşırmadım desem yalan olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ultrasn0w

bir gardırop aldım sepete gelince kargo tarihi 1 mart oldu, yarın iptal edeceğim zorluk çıkarırlar mı?

Cikarmazlar, iptal talebi olusturun onlar sizi arar.

Parayi da cok cabuk yatiriyorlar.

• risk budur dedim ve toplam 220 liralık eşya aldım. umarım ölmem.

taa 2,5 sene önce (hatta 3,5 belki?) bir dolap almıştım bunlardan. arkası çatlak gelmesine rağmen sanırım sorun kargodan kaynaklanıyordu; ancak dolap aile evimizde hala duruyor, sapa da sağlam. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

quote:

Orijinalden alıntı: ultrasn0w

bir gardırop aldım sepete gelince kargo tarihi 1 mart oldu, yarın iptal edeceğim zorluk çıkarırlar mı?

Cikarmazlar, iptal talebi olusturun onlar sizi arar.

Parayi da cok cabuk yatiriyorlar.

Sadece dolabı iptal ettim, diğer şeyler gelsin artık bakalım kalitesini göreceğiz
  • mbs02 kullanıcısına yanıt
    Siz bu ürünü ne kadara aldınız hocam?

Edit: Sanırım indirim bitmiş. Kısmet değilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucandeve -- 19 Ocak 2017; 9:41:25 >
  • ø kullanıcısına yanıt
    Benim ki kargoya verildi reis, haberin olsun.
  • ucandeve kullanıcısına yanıt
    167 TL'ye geldi hocam belki ederi de odur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler konusup durmayın ya internet cahili misiniz yok evidea 1 aya gönderiyo şöyle böyle şu forumda takılıyosanız zaten duymuş olmanız lazım hadi duymadınız adamlar yazmış 15-20 iş günü diye bu da 1 ay ediyor zaten.

Daha önce olan alışverişlerimden genelde hep bi parça kırık geldi bildirdim müşteei hizmetlerini bile aramadım sitede form doldurdum 1 haftaya paröa geldi. Dün de banyo dolabı ve makyaj masası aldım 1 aya gelir artık

• Risk varsa var. 400 tl ye yakın bende aldım bir şeyler. Özellikle avizeler uygun fiyattaydı. İnşallah kırık gelmez. Koçtaşda 3 kat daha fazla para vermekten iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: cameler11

Kendi holümde kullandığım şu ürünün fiyatını düşmesini çok beklemiştim ama hiçbir yerde düşmüyordu. Evinde lazer kesimli şık çerçeveli, 18 watt led ampülüyle beraber gelen bu sarkıtı bu fiyata tavsiye ederim.

http://www.evidea.com/modelight-mercek-ledli-sarkit-beyaz-MDX904/p/483924

hocam kullandığınız için sorayım dedim bende bu ürünü almayı düşünüyorum ama ürün dar bir alanı aydınlatmak için kullanılacak bir ürüne benizyor yani sadece alttan ışık verecek gibi duruyor. Bu durumda antre yahut yemek masası üstü aydınlatmak için makul yada ürün tüm odayı aydınlatacak özellikte mi? Mutfağım için yaklaşık 12-15 m2 almayı düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.