Şimdi Ara

EVİDEA.com DEV SEZON İNDİRİMİ - 17.01.2017 saat:1700 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
13
Favori
34.101
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Milletin kargosu yola çıktı ben 323 tl likburun aldim hala odeme onaylamadilar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şimdi ben birkaaç tane ürün aldım bunlar ayrı ayrı paketler halinde kargoya verilicekmiş, şimdi bunlar her geldiğinde ben ayrı kargo parası mı ödeyeceğim. Zaten alırken bir kere ödedim
  • sarkat kullanıcısına yanıt
    ikisi de aynı şey bildiğiniz suntalam. Yonga levha suntanın beynelmilel ismi, başka şey değil. Suntanın genel bir düşük kalite algısı var. Yonga levha deyince farklı duruyor. Bildiğiniz laf cambazlığı işte. Kulaktan dolma bazı şeyler bilip de sallıyacaklar için söyleyeyim ben 31 yıldan beri üst segment mobilya ve dekorasyon işiyle geçimimi sağlıyorum.
  • Nav Decoration Asya Tek Kişilik Baza + Yatak Başlığı - 90 x 190 cm

İle Minar Yağmur Tek Kişilik Ortopedik Yatak - 90x190 cm aldım toplam 323 tl.Bakalım ne zaman gelecek.
  • Atmin kullanıcısına yanıt
    Bunun fiyatı normalde niye bu kadar pahalı 1030 tl diyo

Eğer o fiyata aldıysanız çok iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: ellekem

Bunun fiyatı normalde niye bu kadar pahalı 1030 tl diyo

Eğer o fiyata aldıysanız çok iyi

%70 indirim oldugu gun almistim hocam.

• 500 tl ye 2 tane lavobolu banyo dolabı aldm kargo suresi subat 7 diyordu dun kargoya vermisler bayag hızlılar sok oldum =))
  • OzzyCreek kullanıcısına yanıt
    Kargo ücreti varsa zaten ödeme yaparken onuda veriyorsunuz.Kapıya ürün geldiğine kargo ücreti çıkmaz.İster tek parça gelsin ister parça parça...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke tekrar olsa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atmin kullanıcısına yanıt
    %70 indirim varmıymıs gerçekten. Çoğu kullanıcı indirim falan yok diye yorumları vardı

İyi indirimlı ürünü almışsınız.

Ben de sizinle yazınca baktım baza lazımdı.şaşırdım beklemiyordum konudaki yorumlardan da. Çok çok az fiyatta indirim olur oda bazı şeylerde diyordum

• bi makyaj masası vardı 200tldi 140 a aldım bi de banyo dolabı vardı 80 mi neydi 42ye aldım işte 280 ödeyeceğim şeye 180 ödedim bence her şeyde olmasa da bazı şeylerde güzel indirim vardı.
  • Sakın sakın ha uzak durun. 28.06.2018 tarihinde aldığım gardırop tam 2 ay geçmesine rağmen hala kargoya verilmedi. Parayı da geri vermiyorlar. Dolandırdılar beni resmen. Uzak durun uzak

• Uzak durun 16 temmuzda aldığım 450 liralık ürün hala tedarik sürecinde,gönderecekleri de meçhul

• 4 temmuzda sipariş verdiğim mutfak dolabı halen kargolanmadı sözde 15 agustosa kadar kargolanacaktı 15 agustosta mesaj geldi 4 eylülde kargoya verilecek diye yani 2 aydır kargolanacak diye bekliyorum.. ucuza almış olmasam iptal ederim ama iptaldede sıkıntı çıkarıp parayı geç yatırıyolarmış. Hızlıal.com a benziyo bu site resmen paralarımızı kullanıyolar birdahada bişey almam

• Rhodora R kullanıcısına yanıt
    hocam 3 hafta biraz garip bir bekleme süreci bende zorunda kaldım
  • Ben bu siteden şunu anladım, Adamlar siparişi alınca üretici firmaya gidiyor ve artık site aradan çekiliyor. üretici ne zaman üretirse artık A üreticisi bir gün sonra üretip teslim yaparken b üreticisi 10 hafta sonra bakıyor siparişlere sanıırm ben hep A üreticisine denk geldim..
  • Bir daha töve 30 mayısta verdiğim 2 kapılı gardırop siparişi daha dün kargoya teslim edildi. Para iadesi istedim cevap yok THK ya şikayet ettim 1 ay sonra kargolandı. Önünden bile geçmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

4 temmuzda sipariş verdiğim mutfak dolabı halen kargolanmadı sözde 15 agustosa kadar kargolanacaktı 15 agustosta mesaj geldi 4 eylülde kargoya verilecek diye yani 2 aydır kargolanacak diye bekliyorum.. ucuza almış olmasam iptal ederim ama iptaldede sıkıntı çıkarıp parayı geç yatırıyolarmış. Hızlıal.com a benziyo bu site resmen paralarımızı kullanıyolar birdahada bişey almam
    Bugün 4 eylül ve bugünde kargolanmadı akıbeti belirsiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Anoniimm

Beyler konusup durmayın ya internet cahili misiniz yok evidea 1 aya gönderiyo şöyle böyle şu forumda takılıyosanız zaten duymuş olmanız lazım hadi duymadınız adamlar yazmış 15-20 iş günü diye bu da 1 ay ediyor zaten.

Daha önce olan alışverişlerimden genelde hep bi parça kırık geldi bildirdim müşteei hizmetlerini bile aramadım sitede form doldurdum 1 haftaya paröa geldi. Dün de banyo dolabı ve makyaj masası aldım 1 aya gelir artık
    millete cahil demişsin ama bak 2 ay ürünü gelmeyen olmuş ?
    bilip bilmeden veriyorsunuz gazı ondan sonra millet sürünüp duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Bugün 4 eylül ve bugünde kargolanmadı akıbeti belirsiz

Alıntıları Göster
    2 gün önce tedarik edemiyoruz diye aradılar. 2.5 aydır boşuna bekledim

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.