Şimdi Ara

EVİDEA.com DEV SEZON İNDİRİMİ - 17.01.2017 saat:1700 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
13
Favori
34.101
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • forumdaşlarhttp://www.evidea.com/comfy-home-libzon-tv-unitesi-beyaz-ode028/p/401825 bu ürün 83 tl ye geliyor alınır mı ne dersiniz? Kendi odama yatağımın önüne almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

quote:

Orijinalden alıntı: byneco

maltepe carrefour karsıındakı magaza bayagı kalabalıktı

mağazada da aynı fiyatlar varmı?

çok fazla urun yok gozle gorunur bır ındırım goremedım
  • Firma gerçekten rezil. Mdf tablo almıştım. Kendim çizsem daha iyi olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theabir

Arkadaşlar bir tane olumlu yorum yapacak yok mu bir kaç parça bir şey alacaktım yorumlara bakınca çok şaşırdım ve sipariş falan vermedim :)

Hocam bunu 4 ay önce başka firmadan (hb) almıştım 140 TL ye şimdi 85 TL ye geliyor
    Ben çok memnunum bu fiyatı görünce evimde beğenen herkesi aradım kaçırmayın diye.
    http://www.evidea.com/comfy-home-aleyna-tv-unitesi-beyaz-zak214/p/411110
  • quote:

Orijinalden alıntı: exelance1248

quote:

Orijinalden alıntı: theabir

Arkadaşlar bir tane olumlu yorum yapacak yok mu bir kaç parça bir şey alacaktım yorumlara bakınca çok şaşırdım ve sipariş falan vermedim :)

Hocam bunu 4 ay önce başka firmadan (hb) almıştım 140 TL ye şimdi 85 TL ye geliyor
    Ben çok memnunum bu fiyatı görünce evimde beğenen herkesi aradım kaçırmayın diye.
    http://www.evidea.com/comfy-home-aleyna-tv-unitesi-beyaz-zak214/p/411110

Hocam bir çok yorum okudum, olumlu yorum neredeyse hiç yok :) Ayrıca kargo süresi olarak bir çok üründe aşağıda ki ibare belirtilmiş.

"Tahmini gönderim süresi 30 iş günüdür. Tahmini gönderim süresi, ürünün tedarik edilme süresine bağlı olarak değişiklik gösterebilir."

• quote:

Orijinalden alıntı: erkanrap

Firma gerçekten rezil. Mdf tablo almıştım. Kendim çizsem daha iyi olurdu

• theabir kullanıcısına yanıt
    BENDE yaklaşık 25 gün bekledim. 40 gün yazıyordu erken geldi.Gerçi acelem yoktu.
    Mobilyacıda yapılsa en az 1000 TL bu 85 TL tabiki kalite farkı var ama 2 sene sonra kırılsa ne olur? alır yenisini takarım :)
    İnsanlar bu fiyata mobilyacı kalitesi beklediği için yorumları farklı oluyor. Bu ağırlıkta siz birşey gönderin sadece kargo paranız
    bu kadar tutar. Beklentiniz büyük olmasın ama bence bu fiyata bedava. Tabi ben sadece bu ürün için söylüyorum diğerlerini görmedim.
  • Rezil bir firma. Bi keresinde siparis iptal edip 2 gun sonra daha yuksekten sokmuslar ve göndermeyi kabul etmemislerdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: exelance1248

BENDE yaklaşık 25 gün bekledim. 40 gün yazıyordu erken geldi.Gerçi acelem yoktu.
    Mobilyacıda yapılsa en az 1000 TL bu 85 TL tabiki kalite farkı var ama 2 sene sonra kırılsa ne olur? alır yenisini takarım :)
    İnsanlar bu fiyata mobilyacı kalitesi beklediği için yorumları farklı oluyor. Bu ağırlıkta siz birşey gönderin sadece kargo paranız
    bu kadar tutar. Beklentiniz büyük olmasın ama bence bu fiyata bedava. Tabi ben sadece bu ürün için söylüyorum diğerlerini görmedim.

Ürünün bir benzerini kardeşim kendi evi için almıştı, dediğiniz gibi bu fiyatlara bu ürünler gerçekten bedava. Benzer bir ürünü odama göre kendim mobilyacıda yaptırmıştım yaklaşık olarak 1000 tl ödeme yaptım. Aralarında gözler görünür bir fark var mı derseniz kesinlikle yok. Yatırdığıma pişman oldum :)

• Bunlardan bir kez alışveriş yapma gafletinde bulundum ve o son alışverişim oldu. Uzak durun kısaca.
  • fiyatları özellikle kontrol ettim hiçbir indirim yok sepetimde utanmadan bir de indirim yazmışlar :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evieda'ya 3 kere şans tanıdım. 3. sünde aldığım sehpa ayakta duramıyor, devriliyordu. Bana ayakta dururken fotoğrafını çekmemi ve verecekleri whatsapp numarasına yollamamı söylediler. Yaklaşık 4 5 kere aynı cümleyi tekrarladım. Sehpa ayakta duramıyor. Sonra anlıyorum denildi. Çözümü yine ben ilettim. Video yollasam daha mantıklı olmaz mı?
  • Beyler bir tane iyi yorum yok mu? Masa almayı düşünüyordum

• sipariş geçtik takibini yapamıyoruz inş başımıza bişe gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmin

sipariş geçtik takibini yapamıyoruz inş başımıza bişe gelmez.

hacı imzan gülme krizine tuttu beni ya :) yakalandık :D
  • 3 mart kargo teslim tarihi mi olur iyice saçmaladılar.
  • İlk olarak indirim falan yok ,boşuna heveslenmeyin,fiyatlar 1 ay öncede aynıydı ,1 hafta öncede ,1 gün öncede

İkincisi ;ürünlerin birçoğu kalitesiz ve dayanıksız ,zaten fiyatlarının diğer mağzalardan ucuz gibi görünmesinin sebebide o'dur

• Öğrenci evi için alınabilecek bir şey var mı arkadaşlar ?

• onurguner kullanıcısına yanıt
    Atmin kullanıcısına yanıt
    Adam king rezzz...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: içinizden biri

Öğrenci evi için alınabilecek bir şey var mı arkadaşlar ?

öğrenci evi için tek fırsat yeri vardır ; 2. el spotçular
    duruma göre 10 liraya bile tv sehpası alabilirsiniz , tecrübeyle sabittir.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.