Şimdi Ara

EVİDEA.com DEV SEZON İNDİRİMİ - 17.01.2017 saat:1700 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
13
Favori
34.101
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • indirimler oldular bindirim... hadi biz bunları fark edip yemedik ama, yiyenler yiyor demekki, sitenin yavaşlığından belli, birileri fena halde kazıklanıyorlar galiba. sepete 16 ürün eklemiştim, bir kaç gün evel, hepsinin fiyatı güncellendi, dolayısıyla azalacağı yer de arttı. evidea, ayıp ediyosun valla.
  • Bu da moda oldu fiyati sisir sonra indirdim de milleti salak yerine koyan firmalardan cop bile almayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben hiç sıkıntı yaşamadım, mobilya ürünleri genelde sipariş üzerine yapılır zaten kargo süreleri buna göre yazar.
  • Gerizekalılar Tv ye reklam vermişler hödük site

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottoserdar

Gerizekalılar Tv ye reklam vermişler hödük site

cartoon network de reklamlarını gördüm hocam c.tesi günü.
  • Site çökmüş. Ne sepete giriliyor ne de alınıyor. Sepette ayrıca bi ürün tesadüfen denedim daha da düşüyor. Baktım Koçtaştan daha uyguna geliyor

http://www.evidea.com/comfy-home-sunrise-2-kapili-4-cekmeceli-cok-amacli-dolap-beyaz-BJN192/p/355870
  • Şaka gibi.. Arkadaşlarımın bundan yaklaşık 3-3,5 ay önce aldığı çalışma masasına +50 lira ekleyip ardından eski fiyatına çevirmişler ve bunu indirim diye yutturmaya çalışıyorlar. Üç-beş üründe gerçekten indirim belki vardır. Bu adamların bu yaptıklarını nasıl şikayet edebiliriz acaba? Resmen tüketiciyi salak yerine koyuyorlar.
  • Siparişleriniz artık 1 ay sonra elinize geçer, oda varsa....
  • 1. Si adamlar sipariş aldıktan sonra üretime geçiyoruz diyorlar ve tahmini kargo süresini veriyorlar yani bunu bilerek Alıyorsunuz.

2.si bekliyorsun ama piyasadan epey ucuz alıyorsun ve montajı zevkli ben memnun kaldım.

Boşuna ağlayıp milletin ekmeğiyle oynamayın ayıptır.

• Gardropumu yanılmıyorsam evidea'dan aldım 3-5 günde teslim edildi. Bir kaç daha alışveriş yaptım sonra hepsinden de memnun kalmıştım aslında...10 gün içerisinde teslim edilmişti.

Bir arkadaşın dediği gibi bir sipariş farklı bir yerden kendi etiketiyle geldi; ama o da bir hafta içerisinde elime ulaşmıştı.

Bi battaniyeyi de yünlü olduğu için geri iade edecektim aradan bir ay geçmesine rağmen (kullanmadım) müşteri hizmetleri ekibi çok nazikçe geri kabul ettiler.

Not: İndirim sayfasına bi ben mı giremiyorum?

• vitriol23 kullanıcısına yanıt
    Hocam piyasanın genelinde var o misal bugün Vakko'ya mesaj atacaktım fiyatı bi indirmiştiler günlerce bugün alayım dedim neredeyse 2 katına çıkmıştı ürün,

Boyner grubunda da (Network, fabrika) çok defa karşılaştım, Hepsiburada dahil

• Site kilitlendi tabiki, süreyi uzatmışlar ama şu an denedim girilemiyor. Belki gece yarısından sonra uyumadan kalanlar olursa bir şeyler beğenirsek ki benim alacağım ürünlerde indirim yokmuş baktım, farklı ürünler alırım tabi site rahatlar açılırsa düzgünce..
  • Bi tv ünitesi alcaz kafayı yedirttiler adama
  • Bedava ürün verse yine bu siteden alınmaz

• Alışverişlerimi yazmamışım yorumlarda herkes yazmış sonradan gördüm, sürekli mutfak eşyası tarzı şeyler alıyorum, kargoyu çok özenle yapıyorlar hatta son aldığım çerçeveleri bence gereksiz yere koskocaman paketlemişlerdi ama sapasağlam geldi o ayrı.
    Kargo ödemeyi sevmediğimden denk getirmeye çalışıyorum bazı günler kargo bedava maili geliyor o zamanlarda alışveriş yapıyorum, tabi normalde 10 liraysa o günlerde 12 lira oluyor ama olsun 8-9 lira kargo almıyorlar..
    Memnunum siteden. Eskiden evim.net vardı onu çok severdim ama kapandı garibanlar. Bu siteden çok memnunum şahsen.
  • Tamamı palavra, 89 TL diyor sepete ekleyince 119 TL oluyor. resmen dolandırıcılık..
  • maltepe carrefour karsıındakı magaza bayagı kalabalıktı
  • Aman aman bir ürün veya çok extrem bir indirim yok sitede arkadaşlar , marka ve model numarası ile arama yaparsanız emsallerinin fiyatlarını görüp daha net karar verebilirsiniz.
  • sarkat kullanıcısına yanıt
    hocam sepette kaç para oluyor yoksa fiyat 249 mu?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.