Şimdi Ara

EviL MuOnline (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
4.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Alexander Jackal

anlamadım hafta sonları herkese +2 reset değil dimi eventi kazanana ?

Yanlış anladın galiba :D Her Hafta sonu max reset +2 arttirilacak :) Örneğin bu hafta 20 ise Pazartesi gününden itibaren 22, diğer hafta pazartesi 24 olucak :) Böyle devam edicek

• quote:

Orijinalden alıntı: kuralbaz

age of ali yapar

Tabi desteğimizde sağlam :) Darksteam'den arkadaş var arkadaşlarımızda sağolsunlar :) Server gayet stabil Ne DC sorunu var nede Crash

• quote:

Orijinalden alıntı: kuralbaz

Ali ' nin degerini biliniz bunca uğraş sizler icin eski ortam icin açiliş gunu bende yer alacagim sunucum olmasina ragmen

Sonra server yok vb ac kapat oluyor diye soylenmeyelim bir sunucunun acik kalmasi icin potensiyelin olmasi gerek bu potensiyel oyuncu olursa olur.
    Ben üstümü düşen reklamini yapiyorum elimdeki mevcut Facebook sayfalarimda.

Koltuklarım kabardı :) Saolasın reis
  • quote:

Orijinalden alıntı: |ı N3SRi ı|

vay be 97d nostalji olur bende geliyorum :)

Kaliteli Nostaji :)
  • neden 6 sını bekliyoruz şimdi açsanda oynasak :D
  • Sabırsızlıkla bekliyoruz bakalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ageofali

quote:

max reset 20de kalacakmı arttırılabilirmi ileride ? Bu arada server hayırlı olsun birkaç güne bende gelebilirim. iyi forumlar

Server Cuma günü açılıcak. Max reset ilk zamanlar için 20 fakat + 2 reset hafta sonları eklenicek

Server' a sabah bağlandım ama şimdi giremiyorum. Cuma' ya kadar kapalı mı kalacak?

• waRRioR kullanıcısına yanıt
    Evet server test modu bitmiştir. aksi bir durum olmazsa Cuma günü saat 19:00 da başlıycaz.
  • ageofali A kullanıcısına yanıt
    Slotlarda değişiklik olacak mı? Az gibi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: waRRioR

Slotlarda değişiklik olacak mı? Az gibi geldi.

Server yoğunluğuna göre düzenleme yapabiliriz. Şu an için spotlar aynı kalıcak. Test edenler gördü zaten kasması zor değil
  • ageofali A kullanıcısına yanıt
    anladım iyi düşünmüssünüz hayırlı olsun tekrar
  • quote:

anladım iyi düşünmüssünüz hayırlı olsun tekrar

Tesekkurler :) WebMarket ve diğer modüllerde bitmek üzere :)
     EviL MuOnline

• spotlar dağınık olursa çok daha iyi olur bence bi düşünün isterseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: psykopatt

spotlar dağınık olursa çok daha iyi olur bence bi düşünün isterseniz

Söylediğim gibi :) Server yoğunluğuna göre düzenleme yapabiliriz. İlgin için teşekkürler :)
  • Website ve Oyundaki en ince ayrıntılara kadar gözden geçirilmiş ve tamamlanmıştır. Oynamak için tekrar kayıt yapmanız gerekmektedir. Herkese iyi forumlar.
  • Sıcak :D Yeni Reset sistemi :) Böylesi daha görülmedi. HOT!

Reset LeveL : 330

Fakat 350 LeveLde reset atarsanız kalıcı olarak +20 Bonus Points ve 1 ila 20 arasında random kredi eklenicektir :) Türkiye'de kaliteli server olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ageofali -- 6 Mart 2015; 9:59:29 >
  • Haydi akşam olsun artık
  • spotlar nokta olması bk karakterinin kasmasini kolaylastırır bk karakteri oyunda en guclu karakter oldugu için kasması zor olması lazım bence yani spotlarin daginik olması taraftarıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: EsEsLee

spotlar nokta olması bk karakterinin kasmasini kolaylastırır bk karakteri oyunda en guclu karakter oldugu için kasması zor olması lazım bence yani spotlarin daginik olması taraftarıyım

Dikkat ettiysen her character icin reset points farkli Dengeli yani :) İlgin için teşekkürler

• dikkat etmedim ona birde hack hatasi veriyor sürekli hiç bişi yokken denemelerde bulunmadım şu an indirdim ne yapmam gerek
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.