Şimdi Ara

EviL MuOnline (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
4.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: *HardCore*

dc oluyor login ekranında ?

Bi ara hostu taşımak zorunda kaldik ama şu an sorun yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EsEsLee

sürekli dc atiyor server host problemli sanirim

Bi ara hostu taşımak zorunda kaldik. şu an sorun yok. Yeni CLienti indirip oynayabilirsiniz. İyi forumlar
  • Türk serverı türk yok oyunda gmler yabancı sitede türkçe kelime yok açıklamalara türkçede yazın lütfen böyle olmaz !!! ve oyundayım varsa oynuyan türk arkadaşlarımız haberleşelim lütfen beraber kasabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psykopatt

Türk serverı türk yok oyunda gmler yabancı sitede türkçe kelime yok açıklamalara türkçede yazın lütfen böyle olmaz !!! ve oyundayım varsa oynuyan türk arkadaşlarımız haberleşelim lütfen beraber kasabiliriz.

Server açıklamasını okursan Darksteamden bir arkadaşla ortak açtığımız bir server. Oyunda türkler var. Hatta buraya yazanlarda var. Onlarda iletişime geçebilirsin. Adminlerden biri benim Nickim: Master bi sorun olursa bana ulaşabilirsin. iyi oyunlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONAVCIKURT

S.A BEYLER SERVER COK GUZEL ARKADAŞIM ONCE ONU SOYLEYİM PEK OYNAYAMADIK OLSAKTA GORDUK...
    OYUNA GİRİDİGİM ZAMAN YAZIYOR NET OKUNMUYOR SANKİ CİNCE JAPONCA GİBİ CIKIYOR Bİ BİLGİSİ OLAN VARSA YARDIMCI OLSUN
    BUNUN EKRAN AYARLARIYLA ALAKASI YOKTUR SADECE 97D OLAN BİR PROGLEMDİR

ŞİMDİDN TŞRKLER

o çince mi japoncamı yazan yere tıkla orası acılır acıldıgı zaman orda evil mu yazar onu sec oyle bağlanabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer

quote:

ya sen hala mu mu oynuyon be cengiz

sen oynamıyormusun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: B0ZKURT

quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer

quote:

ya sen hala mu mu oynuyon be cengiz

sen oynamıyormusun :D

2-3 yıl olmuştur bırakalı
  • DaffyDuck diye biri gelip spotta kesti 2 kere dick falan birşeyler dedi küfür gibi turks falan dedi ve şimdide bk_ugyl diye gelip kesti bu kişilerle ilgilenirmisiniz gelen geçen gelip kesiyo kasarken spotumda
  • oyuna giremiyorum...launcherı acınca server statüsü kırmızı kısaca server kapalı gözüküyo ve bende antivirüs sildim, bir daha sorun cıkmasın diye..dün zorda olsa girebiliyordum suan giriş yapamıyorum..yardımcı olursanız sevinirim.
  • Masaüstüne geçince atıyor nasıl çözerim bunu. Windows penceresi gibi görüntüleyemiyorum.
  • eski mu-dream tarzına benziyor.

denemeye değer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TROJ

eski mu-dream tarzına benziyor.

denemeye değer.

Bende Eski Mu-Dream Oyuncusuyum zaten :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thifiez

oyuna giremiyorum...launcherı acınca server statüsü kırmızı kısaca server kapalı gözüküyo ve bende antivirüs sildim, bir daha sorun cıkmasın diye..dün zorda olsa girebiliyordum suan giriş yapamıyorum..yardımcı olursanız sevinirim.

Oyun acik sorun yok. Launcher.exe den bi update denermisin?
  • bizi takmıyosunuz herhalde ?????????????
  • Cevap vermiyosun bilader yemez demi birine ban atmayı oyuncun eksilir aa demi olsun haksızlık olsun da oyunda yeterki oyuncu eksilmesin sizin yapcağınız işin ben ..... buna hemen cevap yazarsın sen şimdi gereksiz boş insanlar sizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: psykopatt

DaffyDuck diye biri gelip spotta kesti 2 kere dick falan birşeyler dedi küfür gibi turks falan dedi ve şimdide bk_ugyl diye gelip kesti bu kişilerle ilgilenirmisiniz gelen geçen gelip kesiyo kasarken spotumda

Ekran görüntüsü var ise PM den yollayın.. (Küfür olduğunu düşündüğünüz yazının)

Onun dışında da spota gelip kesti, kasti diye adam banlanan server olur mu? bir düşünün..
  • quote:

Saglam/Kaliteli Server Arayan Içeri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HBMUPLAY -- 30 Mart 2015; 22:58:55 >
  • Server ne oldu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Server Sizlere Ömur :)
  • hani seneler sureckti dedim sana 1 ay dayanmaz die :D
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.