Şimdi Ara

EviL MuOnline (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
4.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ageofali

quote:

Orijinalden alıntı: B0ZKURT

tam duzeltin reset atın ....

reset filan yok abi :D kaldiği yerden devam :) Anti-Cheat kaldi sadece host filan tmm.

sıfırdan olsa kotumu olur ya 350 lvl olmuslar :-)
  • Dosyalar indirilemiyor.
  • Valla usta çok heyecanlanmıştık kaç gün geçti hala oyunu oynayamıyoruz. Heyecanımız kursağımızda mı kalacak ? Server yeniden açılmayacak mı ? Test kısmı gayet güzel işliyordu. Ne sorunu çıktı anlamadık ki acilen geri dönülmesini şiddetle talep ediyoruz!!
  • Serverimiz 17.03.2015 19:00 ta açılıcaktır. Kaldığı yerden devam edicektir. :) :)

Başlangıç Points ve Zen Düzeltildi! Yeni Clienti indirebilirsiniz.
    Kayıtlı Bütün Oyunculara 250 Points, 5 Mil Zen ve 100 Credits Eklenmiştir!

Önlemlerimizi aldık. Umarım tekrar aynı durumla karşılaşmayacağız. Herkese iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ageofali -- 16 Mart 2015; 21:26:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serseri7

Valla usta çok heyecanlanmıştık kaç gün geçti hala oyunu oynayamıyoruz. Heyecanımız kursağımızda mı kalacak ? Server yeniden açılmayacak mı ? Test kısmı gayet güzel işliyordu. Ne sorunu çıktı anlamadık ki acilen geri dönülmesini şiddetle talep ediyoruz!!

Bizde şiddetle bekliyoruz :D

NOT : WEbsiteyle ilgili sorun olursa geçmişi silip tekrar deneyin çözülecektir.!
  • quote:

Orijinalden alıntı: waRRioR

Dosyalar indirilemiyor.

Güncel Client henüz yüklenti. Tekrar denermisin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ageofali -- 17 Mart 2015; 15:26:00 >
  • vallahi Soguttunuz Oyundan Yahu Yükle sil yükle Sil Bu sefer Olur Umarım Başarılar
  • Bu Hatayı Veriyorr Yardım ?
     EviL MuOnline
  • İlk giriş yerinde donup kalıyor 9webzen yeri anlamadım bir yardımcı olun lütfen bizde girelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psykopatt

İlk giriş yerinde donup kalıyor 9webzen yeri anlamadım bir yardımcı olun lütfen bizde girelim.

http://evil-mu.net/index.php#!downloads burdan fix launcher + windows modeyi indirip launcher2yi kullanabilirsin ;)

veyahttps://mega.co.nz/#!7FwkUZiR!5sXU6IIyxnAsXGrzMLbj1BzmrMAGGXt2_ExwrW7gskk direk bunu indir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ageofali

quote:

Orijinalden alıntı: waRRioR

Dosyalar indirilemiyor.

Güncel Client henüz yüklenti. Tekrar denermisin?

Yükledim. İlk resetime doğru gidiyorum :) Oyuncu sayısı iiyi fakat Türk baya bi az, bi de biraz daha zor olsa tadından yenmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3al3yl3oY

Bu Hatayı Veriyorr Yardım ?
     EviL MuOnline

Diger launcheri kullanabilirsin :) iyi forumlar

• İlk Drop Eventdan Screenler. online sayımız şu an için 40-50 . Bütün eski,yeni, tanidik tanimadik herkesi, MuOnline Oyuncularini bekliyoruz. [:

EviL MuOnline EviL MuOnline EviL MuOnline

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ageofali -- 18 Mart 2015; 18:22:16 >

• Dediklerin indirme yerinde yok lütfen 2 res oldu adamlar ben hala giricem daha bi ilginirseniz güzel olucak halletcez şu sorunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: psykopatt

Dediklerin indirme yerinde yok lütfen 2 res oldu adamlar ben hala giricem daha bi ilginirseniz güzel olucak halletcez şu sorunu

Burdaki linkleri kullanabilirsin http://evil-mu.net/#!downloads
  • CLient Yeni indirdim Luancher Winmode fix kullanıyorum server Dc veriyor.Yardımcı olan olursa uzun bir aradan sonra tekrar bi nostalji yapayım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zago15

CLient Yeni indirdim Luancher Winmode fix kullanıyorum server Dc veriyor.Yardımcı olan olursa uzun bir aradan sonra tekrar bi nostalji yapayım :)

Antivirus programi varsa kapatin, clienti .rar dosyasından çıkartıp tekrar denerseniz sorun çözülecektir. iyi forumlar
  • Güzel başladı server..

DELTA adında elf açtık bakalım bu sefer bekleriz..

Birde Legends isminde guild kurup başladık hadi hayırlısı..
     EviL MuOnline
  • Arkadaşım anlamıyosun galiba dediklerin indirme yerinde yok sadece full client var !
  • quote:

Orijinalden alıntı: EsEsLee

sürekli dc atiyor server host problemli sanirim

ya sen hala mu mu oynuyon be cengiz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.