Şimdi Ara

Evimde ttnet fiber altyapısi var sizce hangi iss'yi secneliyim!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet forumdaşlar eviminde türk telekom fiber altyapısı var ttnet i aradığımda minumum alabileceğim paket 24mbps diyiyor ama anlamadım 16 mbps lik fiber paketlerde var neden onlardan alamıyorum, neden min 24mbps (112 tl) almak zorundayım.
    Bir de netspeed gibi firmalar ttnet fiber altyapısıni kullanabiliyor, türknet kullanamıyor. Sizce bunlardan birini mi tercih etmeliyim?
    Öyle düşünüyorsaniz hangisini tercih etmeliyim?

• Merhaba bazı bölgeler mevcut ,tt fiber var ise diğer iss Lee hizmet veremiyor adres sorgulamak lazım , bir diğer sorun ise apartmanda fiber var ise DSL kablosu olmama ihtimali de var
  • Burdan adresinizi gerekli alanlara girerek sorgulama yapabilir misiniz?
    www.milleni.com.tr
    Fiber İnternet Altyapı Nerede ve Sorgulama | Millenicom
    https://www.milleni.com.tr/fiber-nerede
  • sozman1 S kullanıcısına yanıt
    Yaptim alabileceginiz hız 100mbps dedi
  • serhatb19 S kullanıcısına yanıt
    Bu kablonun olup olmadıgini nasil anlayacagim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salvadorali -- 8 Eylül 2019; 15:43:52 >
  • sozman1 S kullanıcısına yanıt
    Millenicom u aradim ilk ay 39tl sonraki 3 ay 119 tl sinraki aylar 89 tl 35mbps taahhutsuz fiber dedi
    Önceki kadin yalan soylemis sanirim
  • Hocam adresini gönder sistemden bakayim
  • s.volkan kullanıcısına yanıt
    Hocam benim de aynı sekilde. Velibaba Mah Mimar Sinan Cad Özgüven İnş bina no 30 daire 14 Pendik İstanbul. Bakarsanız cok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hipoglisemi

Hocam benim de aynı sekilde. Velibaba Mah Mimar Sinan Cad Özgüven İnş bina no 30 daire 14 Pendik İstanbul. Bakarsanız cok sevinirim
    Sizde fiber internet var gözüküyor hocam
  • netspeedi tavsiye ederim 4 aydır sorun yaşamıyorum arkadaş 8 aydır kullanıyo o da sorun yaşamadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.