Şimdi Ara

Evime giren hırsız.. Kilit seçimi.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
39
Favori
107.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangi bareli kilidi alalim smdi? Kac mm oldugunu nasil anlariz simdiki kilidin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu gördüğüm iyi oldu. Kilit tavsiyesi bana da lazım.
    Kapım eski demir kapılardan ve kilidim de tirajlı kilit. Hırsızlar bu kapıyı kolay açar mı? Yoksa sadece kilidi ya da komple kapı ve kilidi değiştireyim mi?
  • Konu oldukça bilgilendirici olmuş.

Burdaki tavsiyelerden birisini almaya kakar vermişken sonraki yorumlarda birkaç saniyede kırıldığını öğrenince vazgeçtim.

Bu nedenle biraz güncelleme yapmamız gerekiyor galiba. Keso gibi sağlam markalara 700-800 TL'lik bütçe ayırma durumumuz yok. Bu nedenle yerli markalar içinde güncel bir modele bakmaktayım birçok kişi gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dephyr

quote:

Orijinalden alıntı: SpyWar

hocam maymuncuk ile açılanlar 2000 modeli zaten, ancak bir video daha vardı tam modeli yazılmamıştı acaba 4000s modeli olabilir mi diye düşündüm.

siz tr den mi almistiniz, fiyat bilgisi ve aldığınız yerin varsa internet adresini verebilir misiniz. bir de mesajlarinizda yarı zırhlı ve tam zırhlı iki farklı 4000s modeli olduğunu anlıyorum. doğru mudur.

4000s 2 modeli var yarı ve tam zırhlı mevcut ben kaplan kilit denizliden aldım muhammed beyle görüşün isterseniz aklınıza takılan herşeyi cevaplasın o bareli alırken 3 yedekli acılmamış kutusunda geldi ben +2 yedek anahtar ilave ile renkli yaptırdım mandallı olanını tavsiye ederim tabii ki tercih sizin zira geceleri içerden anahtarla kapatmak zahmetli mandallı olması avantajlıdır içerden anahtara gerek kalmaz içerden kilitlesenizde dışardan ancak kendi kilidiyle acabilirsiniz
    http://kaplankilit.com/126-keso

Alıntıları Göster

Burda hangi modelini açıyor? Sizin dediğiniz omega olanı değil heralde.
    Açılmaz dediğiniz açıldı anlamında sormuyorum bunu, sonuçta epey uğraşarak açtı.

• quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

Burda hangi modelini açıyor? Sizin dediğiniz omega olanı değil heralde.
    Açılmaz dediğiniz açıldı anlamında sormuyorum bunu, sonuçta epey uğraşarak açtı.

Alıntıları Göster
    14 pinli kilidi açmış zorla ama benimki 30 pinli olduğu için halen açıldığını duymadım videodaki omega değil farklı bu 2000 s modeli ve pinler arası boy farkı var her boy numaralı şifre olarak atanmış bulmak mesele hırsızlar için

• dephyr kullanıcısına yanıt
    Ben de kilit arıyorum da bu marka epey pahalı geldi bana. Hem mandallı(iç taraf çin) hem de dışarısı için iki tane alacam.
    Multlock markası da iyi galiba. Kalenin de 164 cec modeli iyi gibi ama bilmiyorum tam. İnternetten bakıyorum hangisi çabuk kırılıyor felan.
    Var mı sizin tavsiyeniz?

Ayrıca ben evden uzağım, bu anahtar boylarını ne kadar kısa tutarsak o kadar iyi galiba, bizim evin kapıdaki kaç mm dir bilmiyorum. Onu sökmeden öğrenmenin yolu yok değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcwolf28 -- 2 Ekim 2018; 20:17:1 >
  • quote:

Ben de kilit arıyorum da bu marka epey pahalı geldi bana. Hem mandallı(iç taraf çin) hem de dışarısı için iki tane alacam.
    Multlock markası da iyi galiba. Kalenin de 164 cec modeli iyi gibi ama bilmiyorum tam. İnternetten bakıyorum hangisi çabuk kırılıyor felan.
    Var mı sizin tavsiyeniz?

Ayrıca ben evden uzağım, bu anahtar boylarını ne kadar kısa tutarsak o kadar iyi galiba, bizim evin kapıdaki kaç mm dir bilmiyorum. Onu sökmeden öğrenmenin yolu yok değil mi?
    söküp öğrenmen gerekir mümkünse ucu dışarda kalmasın boru anahtarıyla kıramasınlar yada celik rozet takabilirsiniz keso pahalı ama ömürlük anahtarları da renkli ve hoş kale hiç önermiyorum youtube de görürsünüz hepsi açılıyor multi t lock bakabilirsiniz mümkünse mandallı bakınız

Düğün vardı ekimin sonuna doğru, o güne kadar ev sahibinin elindeki anahtarla kalmasa iyi olurdu ama orda takacak kimse yok galiba. Ben kendim takacaktım.
    Multlock dikkatimi çekti, kalenin ikiz anahtarlı 264 mandallı modelini alacaktım ama vazgeçtim.
    Ben de anahtarın dışarıda kalmamasına bakıyorum ve evin kapısında rozet var mı bilmiyorum, evi bir kere kiralamadan önce gördüm, kapıya da dikkat etmedim. Ayrıca kilit olayının bu kadar araştırma gerektirdiğini bilmiyordum.
    Aşağıdaki modeli iyi midir acaba? Tek anahtarla iki kilidi açmak güzel olur ama bilmiyorum güvenli midir bu

• ülke harbiden batıyor.. hırsızlık,üç kağıtçı kaynıyor
  • Galiba güzel bir kanal buldum, kilitleri açıp pinleri çıkarıyor. Ne kadar çok pin, o kadar güvenlik demek olmalı.

Yav arkadaş mul t lock kilitlere de baktım fiyatları yüksek ama bu adam 2 dk geçmeden açıyor. Bu kilitler hırsızı oyalar mı ya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcwolf28 -- 2 Ekim 2018; 23:21:36 >

• Desi steely alip takabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Buraya bakılırsa pin sayısının önemi yok heralde
    Adam 1 dkde 300 liralık kilidi açıyor. Bu kilitler bile böyleyse kale hayatta alınmaz.
  • quote:

Adam 1 dkde 300 liralık kilidi açıyor. Bu kilitler bile böyleyse kale hayatta alınmaz.
    valla bir kez keso al kafan rahat etsin diyorsanız evinizin malı kilitten değerli diyorsanız ömürlük olur pahalı olması değil güvenlik önemli
    keso kilit barelleri 4 tarafı pimli ve anahtarı farklı aynı pin delikleri yok pin girişleri normal delme değil her delme farklı ayrıntılı yani maksat hırsızın işini zorlamak ben bütün kilit satan bayilere sordum kesoyu acabileni duymadım diyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 3 Ekim 2018; 0:49:18 >

• bu videoyu izleyin ne demek istediğimi anlayacaksınız pin deliklerine bakınız
  • kaliteli bir alarm sistemi haricinde tam olarak netice almak mümkün değil
    artık öyle yüzsüzleştiler ki kameraya el sallayanları bile var

sadece alarm çalmaya başlarsa kaçıyorlar
    Peki bana bunun maliyeti ne kadar olacak tutamaklı ve normal olanı?

Her modeli iş görür mü hem?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Peki bana bunun maliyeti ne kadar olacak tutamaklı ve normal olanı?

Her modeli iş görür mü hem?
    mandallı her zaman avantajlıdır içeriden kilitlemenize gerek kalmayacak normal olanı ile 130 tl civarı fark var yine de tercih senin
  • eylül ayında evime hırsız girmeye çalışırken polisler tarafından baskın yapılarak yakalandılar.Barel olarak Kale nin yüksek güvenlikli çelik korumalı kilit kullanıyordum .Rozeti söküp kilidi kırmaya uğraşmışlar başarılı olamayınca maymuncuk denemişler ondada başarılı olamayıp kilidi bozmuşlar o esnada da yakalanmışlar.Tabi biraz daha süreleri olsaydı sonuç ne olurdu bilemiyorum.Tuzaklı Barel güvenli gibi geliyor ama maymuncuk la kapı açmak daha zahmetsiz gelebilir hırsızlara.Maymuncuk denemesinde kendini bozan kilitlere yönelmek gerek .Ben Evime Alarm sistemide kurdum ona da güvenmiyorum pek Sireni deaktif etmek için sürekli radyo sinyali gönderip sistemi kontrpiyede bırakabiliyorlarmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dephyr

mandallı her zaman avantajlıdır içeriden kilitlemenize gerek kalmayacak normal olanı ile 130 tl civarı fark var yine de tercih senin

Alıntıları Göster
    Mandallı dediğiniz, kilidin üzerinde mandal var ve kapıyı kapattığınızda otomatik kilitleniyor mu? Yokssa barelin arka kısmında mandal oluyor ve akşamları kapıyı kapatınca, mandalı çevirip kilitliyor musunuz?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.