Şimdi Ara

Evime giren hırsız.. Kilit seçimi.. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
134
Cevap
39
Favori
106.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

merak ettim şifreyi unutunca ne oluyor bu kilitlerde ?

• mimarin M kullanıcısına yanıt

ev sıfırdı, şantiyedeki ustalarda yedek anahtar vardı tadilat işleri için, onlardan birinin kopyalama ihtimaline karşı eve girerken acilen yol üstü anahtarcıdan 50 liraya Kale Topuzlu kilit aldım taktım o zaman.

arada bir aklıma geliyor güzel güvenlikli kolay kırılmayan bir kilit alsam mı diye ama hani 300-400 lira olsa düşünürüm ama önerilen kilitler 1000 lira üzeri olunca vazgeçiyorum. 1000 lira altındaki kilitlere de o da kolay açılır bu da kolay kırılır dedikleri için o zaman gerek yok kale kalsın diyorum artık.  

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

bu ürün şifreli değil parmak izli ama şifreli olan da parmak izli olan da cep telefonuyla da açılıyor. yani cep telefonuyla yine açabilirsiniz, ama şifreyi de telefona falan bir yere yazın tabi, asma kilit değil bu unutulsun şifresi.  

• Micro_Processor kullanıcısına yanıt

1 gege+ bariyer + 2. celik kapi taktirin bence hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim hocam.

• Konu hakkında uzun süredir araştırma yapıyorum. Amazondan uygun fiyata kaba expert + siparişi verdim. Fakat üeünğ amazon de satıyorum. Sizde ürünün anahtar çoğaltma noktasında tr sorun olur mu?

• Yurtdışından getirtiyorsanız olur tabi, her ülkenin anahtar sistemi farklı. Zaten kartı ve faturası olmadan kimse kopyalamaz anahtarını. Bir de adamlar kendinden almadığınız ürün için yardımcı olmazlar maalesef. Yurtdışından getirilen telefonların samsung garantili olmaması gibi.

• mimarin M kullanıcısına yanıt

Desi alarmlı ve kale otamatik arasında kaldım ikisi ni Bir kilitte toplasalar mükemmel olacak parmak izleri çok pahalı azdaha ver surkapi taktır zırhlı

• Merhabalar,

Göbek konusunda önerinize ihtiyacım bulunuyor. Aşağıdaki 2 göbek arasından hangisini önerirsiniz?

Dormakaba Pextra+ Anahtarı Kopyalanamayan (Çelik Takviyeli+Tuzaklı) Barel Kapı Kilit Göbeği

Kale Kilit 164 Cec M 68 Mm Tüpten Şifreli Kapı Kilit Göbeği

• Lock Picking Lawyer izleyin

bariyer ne ? barel mi dmek istediniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yarikan -- 1 Ağustos 2023; 14:20:7 >
  • yarikan Y kullanıcısına yanıt

Kapı dili bariyeri

trendyol.com
    Master Kapı Dili Bariyeri, Kapı Dili Koruma, Kapı Emniyeti, Kapı Güvenliği Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/master/kapi-dili-bariyeri-kapi-dili-koruma-kapi-emniyeti-kapi-guvenligi-p-37556218
  • Selamlar site içeriside oturacağım fakat yine de önce aşağıdaki ürünü almayı düşündüm. Sonra sitenin avantajı sebebi ile Kale 164 CEC M almaya karar verdim. Ama henüz almadım tabii ki. Hala karar aşamasındayım. İkisinin arasında neredeyse kaliteli bir barel fiyatı var.

https://www.mksturkiye.com/
    dormakaba Gege pExtra 68 - 71 mm Anahtarı Kopyalanamayan PLUS ( Çelik Takviyeli+Tuzaklı ) Mandallı Barel Kapı Göbeği
    https://www.mksturkiye.com/dormakaba-gege-pextra-68-71-mm-anahtari-kopyalanamayan-plus-celik-takviyelituzakli-mandalli-barel-kapi-gobegi

Dorma Kaba'ların anahtarları barel'e zor giriyor, anahtar tek seferde almıyor diyenler var. Böyle bir kullanım zorluğu yaşadınız mı? Site içerisinde yaşansa bile Dorma Kaba almaya gerek var mıdır?

Bundan aldım bi tane de bizim kapıya uymadı.

Her kapıya uymuyor sanırım

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.