Şimdi Ara

Evime İnternet Alacağım, Ne Almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evime internet alacağım, daha önce bir ortağım ile beraber kullanıyordum. Fakat yaşadığım aksilikler yüzünden artık tek başıma kullanmak istiyorum.

Bilgisayar başında iken genelde mail kontrol edip, film izleyip, oyun oynuyorum. Bulunduğum eve fiber gelmiyor, gelemiyor. Bu yüzden, sizce hangi interneti kullanmalıyım? TTNET almak istiyorum ve faturalandırılmasının nasıl olduğunu merak ediyorum. 16mb kullanıp, 75gb kota olması, benim gibi oyun oynayıp dizi/film izleyen birine yeter mi? Fiyat konusunda fazla uçmak istemiyorum çünkü dediğim gibi tek kullanacağım.

Sözün kısası, internetini tek kullanan, memnun kalan(ufak tefek sorunlar illa ki olacaktır) arkadaşlar acaba benimle de kullandıkları interneti ve sağlayıcılarını söyleyip bana da önerebilirler mi? TTNET kullananlar yardımcı olabilirse ayrıca sevinirim.

Kolay gelsin.

• Yalin/Telefonlu hangisini istiyorsunuz hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ressi1 -- 31 Aralık 2014; 16:29:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ressi1 kullanıcısına yanıt
    Evimde telefonum var. Lakin telefon ve yalın arasındaki fark nedir? Bir de faturam telefon faturam ile beraber geliyor değil mi?
  • lipranus kullanıcısına yanıt
    Yalın telefonsuz internet hocam.

Benim tavsiyem bu 2 yil taahhütlü 49.40. Faturalarıniz ayri ayri gelir. Ancak bencwe bugün basvuru yapin bugün suresi doluyor. Yapicaksaniz hemen bir bayiden yapmaniz lazim

http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Tek-Fiyat-Kampanyasi.aspx

• ressi1 kullanıcısına yanıt
    Ben telefon faturamla beraber gelsin istiyorum aslında, öyle olursa daha iyi olur benim açımdan. Fakat internet hızım önemli fakat akn ondan daha çok önemli. Akn'yi aştığımda ne kadara düşüyor hız, bunlar önemli galiba. Mesela 16mb'i geçince, 8'e düşüyorsa pek bir hız kaybına(en azından bireysel olarak) uğrayacağımı düşünmüyorum. Paket önerileri de önemli. Yalın telefonsuz dedik, peki kesinti oluyor mu sık sık?
    Hocam iki fdaturanin birarada gelmesiyle ilgili herhangi bir bilgim yok.
    Akn den sonra sabit her iss de 3 mbit e düşer.

Yalinda herhangi birşey yok telefonluyla ayni(ek olarak 15 tl iucreti vardir yalinadsl adi altinda yani telefdon parasini gene aliyorlar

• Başka ttnet kullanan dostlar var ise, ne olur yorumlarını eksik etmesinler.
  • Ben Ttnetin üniversiteli kampanyasına başvurdum 16 mbps 50gb akk ile 57 tl yalın 1 sene taahhütlü ve internet bir günde bağlandı. Açık öğretim okuyorum bu şekilde başvurabildim. Fakat kampanya 31 aralıkta bitiyordu. Taahhüt süresi kısa olsun istiyorsanız ideal. Arayın sorun şubeler kapalıdır ama telefonla başvuru yapılıyor.

Bir ptt çalışanı olarak turknet öneririm. Alacağın hizmet hepsinde aynı sonuçta tüm altyapı telekom un. Ama fiyatlar ve Faturalandırma farklı.bu konuda da anlaşmaya en iyi uyan turknet. Söyledikleri fiyat ile faturan kuruş oynamaz. Bana 16mbit telefon+internet 53.99 dediler 54 gelmedi 1 yıldır. En uzak durman gereken Ttnet. 50₺ diyorlarsa 70 gelir 65 gelir 85 gelir. Kotasız kullanırsın ama faturan sürekli farklı gelir. Akşama kadar bunların tahsilatını yapıyorum ne zamanki birisi ttnet ödeyeceğim dedimi geriliyorum fazla çıkacak adam itiraz edecek diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 307kd -- 31 Aralık 2014; 20:54:53 >
  • Ttnetten uzak dur ! internet değil parasıyla başına bela almış olacaksın :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 31 Aralık 2014; 21:28:23 >
  • hocam ben 10 senelik ttnet kullanıcısıyım şöyle söyliyeyim....eğer oyun içinse ttnet i-download torrent içinse süperonline ı tafsiye ederim kısaca
  • Bence uydu net imkanın varsa onu düşün sonuçta ekonomik açıdan en iyisi. tabi altyapının yoksa yapacak birşey yok

• hocam hergun mu internete gireceksiniz ona gore bir tavsiyemiz olabilir arasira (isiniz oldugu gun girecekseniz) kullanacaksaniz eger

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    imkanın varsa uydunet almalısın kardeşi tarifede ardımcı olabilirim ucuza ayarlarız taahhütsüz taahhütlü gibi kullanırsın
  • Ttnete bulaşma 5-6 senedir kullanıyorum artık canımı sıkmaya başladı net aşırı yavaş online oyunlarda oynamaz oldum indirmeden film izlemek işkence ben fiber superonlineye geçmeyi düşünüyorum hocam.

• Yetercell kullanıcısına yanıt
    bu nasıl olacak acaba? :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.