Şimdi Ara

Evime ses sistemi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

öncelikle böyle faydalı bir siteyi oluşturan değerli yönetici ve forumdaşlarıma çok teşekkür ederim.

Ben evim için iyi bir ses sistemi arıyorum. Daha çok klasik müzik dinliyorum. Benim için çok volüm önemli değil ama her sesi berrak ve kaliteli bir şekilde hissetmeliyim. Parası hoşnut kalmam dahilinde çok önemli değil ama dediğim gibi hoşnut kalmalıyım. Yine dediğim gibi çok volüm ve kullanmayacağım çok fazla özelliğe gerek yok. Mesela o ses sistemini dvd izlemek için kullanmayacağım ya da 5+1 gibi düşüncem yok. Bas da istemiyorum, 2 hoparlör olsun mum ışığını açayım hoparlörün karşısında mutlu mutlu Bach'ımı dinleyeyim.

Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar,
    şimdiden teşekkürler...

• onkyo AVR ler senin için ideal olacaktır istediklerin doğrultusunda..
  • Bugün gidip bir Harman-Kardon ht970 aldım. Umarım iyi bir şey olacak-daha denemedim çünkü eski setimin sony hoparlörleriyle denemek çok da iyi bir şey olmayacak sanırım. Bose 701 düşünüyorum. Bir de Yamaha 777 vardı, sıcak bir sesi var. Kötü bir alışveriş merkezinde Bose301 denedim ama 701 ile ne farkı vardır bilemiyorum, dediğim gibi 701 i daha duyma şansım olamadı.
  • hk970 arkadaşlar :) yanlış yazmışım...
  • Arkadaşlar bir cevap verseniz de tatil sonrası gidip bir hoparlör alsam...
    Harman Kadron boş kaldı :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses sistemi
    9 ay önce açıldı
    Araba ses sistemini eve kurma
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.