Şimdi Ara

Evimi isitamiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evim Net 155 m² 3 cepheli yerden isitma sistemi eca proteus premix 30kw kombi mevcut yeni bina yalitimli 6.katta oturuyorum dairem en ust kat çatida 10cm lik izocam serili alt katim boş oda termostati mevcut kombiyi 61 derecede yakiyorum oturma odasi haricinde hic bir odayi isitamiyorum gunluk gaz tuketimim 25 m³ olmasina ragmen parkeler isinmiyor parkelerde sadece hali altlari sicak kaliyor parkenin altini kontrol ettim aliminyum silte serili belirli kismina normal silte serdim gene fayda yok konu hakkinda yardimxi olirsaniz sevinirim arkadaslar faturalarim 900 civari geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yerden ısıtmada kaç metre boru kullanıldı. tesisat ne şartlarda döşendi. kaçlı kollektör kullanıldı v.s bu bilgilere sahipseniz size yardımcı olabiliriz.

• Boru metrajini malesef bilmiyorum 10 lu kollektor kullanilmis sadece dosendikten sonraki videosu mevcut birde kombi calistimi 4 5 saat araliksiz calisip istedigim dereceye anca getiriyor yakinindaki odayi ilave pompa takilabilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgili229 -- 31 Ocak 2021; 1:6:39 >
  • Bilgili229 B kullanıcısına yanıt

Şahsen o kadar bilgi sahibi değilim ama öncelik flitre temizliği önemli Kombi altindaki flitre ve teisat temizliği ne zamam yapildi kontrol sağladiniz mi.?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilgili229

Boru metrajini malesef bilmiyorum 10 lu kollektor kullanilmis sadece dosendikten sonraki videosu mevcut birde kombi calistimi 4 5 saat araliksiz calisip istedigim dereceye anca getiriyor yakinindaki odayi ilave pompa takilabilirmi

Isıtılan net alan ne kadar net 150m2 değeri gerçek degerse bir kere 10 lu kollektor yetersiz bir miktar. 10 lu kollektör var ise boru miktari yetersiz duzgun boru dağılımı yapilmamis gibi görünüyor. Sisteme bir denge kabi, tortu ayrıcı ve pompa ilavesi yapmanizda fayda var. Bunun oncesinde kombi alt baglanti setindeki pislik tutucuyu da bir temizleyin derim. Belki cozum olabilir

• Benjamin_09 B kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba yardimlariniz icin cok tesekkur ederim @teqali hocamda cok yardimci oldu bir cizim cikardim ortaya insallah bunun uzerinden devam edecegim

Evimi isitamiyorum

• 2 yıl olmuş ama ısınma sorununu nasıl çözdünüz hocam denge kabı ise yaradı mı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.