Şimdi Ara

Mersindeyim Evimi Böcekler istila etti.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mersindeyim Banyonun tavanından su sızıntısı geliyor.Su tesisatçısı çağırdık.Banyonun asma tavanını söktürdük.Usta asma tavanın içinde yüzlerce böcek olduğunu söyledi,böceklerden birkaç tanesi aşşağı düştü.Böcek ilacı tavsiye edebilirmisiniz.Evin her tarafına dağılmış olabileceğinden şüphe ediyorum.Lütfen yardım edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin böcek ilaçlama -- 31 Mart 2016; 7:56:51 >

• ilaçlatın o evi, ilaçlatıp temizlettirin eğer böcekten benim gibi iğreniyorsanız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim.İlaçlama Firması araştırmaya başladık.İnşallah çözüm olur.
  • 100 lerce varsa tek çözüm ilaçlama firmasıdır.
    Şimdilik raid'in 6 ay etkili böcek ilaçları vardı yanlış hatırlamıyorsam onlardan alıp kapı aralıklarına vs böceklerin girebileceği yerlere sıkın eğer evde bebek ve evcil hayvan varsa sıkmayın ilaçlama firmasını bekleyin.
  • konuyu ss ile desteklerseniz.merak ettim nasil bocek

• Birşey ölmüş olabilir

• Görmedim ama görmeden hayal edip iğrendim. Var mı benim kadar iğrenen böcekten, yalnız değilim umarım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konuyu ss ile desteklemem için gece yarısından sonra resim eklemem gerekir.Böcekler birbirlerinin üzerine çıkmış trencilik oynuyorlar.

Marketten raid aldim.Böcege sikiyorum :)) hayvan tiras oluyormus gibi yüzü gözü köpük içinde sanki benden tras biçagi istiyor.Böcek mavra geçti benimle.Tv de bir sürü reklam yapan sprey ilaç markasi hiç bir ise yaramiyormus.Bu yaniltici reklamlarin kontrol edilmesi gerekiyor iddialarini ispatlamak zorundalar.Öldürmeyen böcek ilaci mi olur.

Konuyu ss ile desteklemem için gece yarısından sonra resim eklemem gerekir.Böcekler birbirlerinin üzerine çıkmış trencilik oynuyorlar.(+18)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin böcek ilaçlama -- 6 Nisan 2016; 11:57:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lalezarorkun

Marketten raid aldım.Böceğe sıkıyorum :)) hayvan tıraş oluyormuş gibi yüzü gözü köpük içinde sanki benden traş bıçağı istiyor.Böcek mavra geçti benimle.Tv de bir sürü reklam yapan sprey ilaç markası hiç bir işe yaramıyormuş.Bu yanıltıcı reklamların kontrol edilmesi gerekiyor iddialarını ispatlamak zorundalar.Öldürmeyen böcek ilacı mı olur.

Hocam Merhaba;

Aynı sorun bizdede vardı. Hem ilaçlama firmasına hemde birkaç farklı şekilde ilaç denedik olmadı hiç. En son elma zehiri denedik, %80-%90 oranında kesildi. 5-6 gün arayla birkaç sefer yaparsanız, kesin çözüm alırsınız. Ancak o hayvanlar orda gene kalır, oradanda temizletmeniz gerek ki larva bırakmasın oraya.

Size tavsiyem 1-2 kere elma zehirini deneyin. Tavan aralarını temizleyin, sonra 1-2 kere daha elma zehirini kullanın.
    Yalnız kullandığınız alandan dışarı hava geçmesin, çok tesirli bi ilaç boğazınızı yakabiliyor, temas edince. Kapı altlarına köşelerine havlu felan sıkıştırın problem olmaz.

• Böcekler öldü traş olanlar dahil :)) İnternetten ilaçlama firması buldum 50 Tl ye evi ilaçladılar.Bu macera 50 tl ilaçlama şirketine verilen para ve bir sürü hiçbir işe yaramadığını öğrendiğim böcek ilacı ile sona erdi.İhtiyacı olan olursa evi bunlara (http://www.mersinbocekilaclama.com/ )ilaçlattım böcekler öldü tek tük ölü böcekte görüyoruz. Çok acayip fahiş fiyat çeken ilaçlama firmaları da oldu uygun fiyatlı diye bunlara ilaçlattım.Sanki kuş uçuruyorlar 90-100 lira para isteyenler 2-3 kez tekrar ilaçlama gerekebilir diyenler bir sürü abidik kubidik şey.Bir kerede ölür diye garanti verdiler. 50tl de para istediler diye bu firmaya ilaçlattım.İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.Mersinde evini ilaçlatmak isteyen olursa 50 tl den fazla vermeyin.İyi araştırın halı yıkamacılar bile ilaçlama yapıyor bunlara güvenmeyin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.