Şimdi Ara

Evimin Cephesi Türksat 3A ya uygun değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Toki bloklarında 13 katlı bir apartmanın 11. katında kuzey doğu cephede oturuyorum. Evimin balkonu doğu yönüne bakıyor. 42 ve 46 derece doğu uydularından yayın almak istiyorum. Bir aparatla çanağı balkonun 1 metre dışına çıkartsam, sonra da çanağı güneye çevirsem, denemeye değermi acaba.

İşin aslı İdman TV ve AZ Tv yi izlemek istiyorum ama hiçbir araç gereçim almadım daha. İşe yaramazsa para boşa gitmesin olayı yani :)

Konuda bilgi sahibi arkadaşlar vakit ayırıp yardımcı olurlarsa çok memnun olurum gerçekten. Şimdiden teşekkürler.

• çatıya tak anteni hiç uğraşma.
  • Toki yonetimi sıkıntı cıkarmazmı dersin.Ya da yasalarda boyle bi hakkim var mi benim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mercanlee

Toki bloklarında 13 katlı bir apartmanın 11. katında kuzey doğu cephede oturuyorum. Evimin balkonu doğu yönüne bakıyor. 42 ve 46 derece doğu uydularından yayın almak istiyorum. Bir aparatla çanağı balkonun 1 metre dışına çıkartsam, sonra da çanağı güneye çevirsem, denemeye değermi acaba.

İşin aslı İdman TV ve AZ Tv yi izlemek istiyorum ama hiçbir araç gereçim almadım daha. İşe yaramazsa para boşa gitmesin olayı yani :)

Konuda bilgi sahibi arkadaşlar vakit ayırıp yardımcı olurlarsa çok memnun olurum gerçekten. Şimdiden teşekkürler.

tokiler de merkezi sistem olmasi lazım.
  • akman7322 kullanıcısına yanıt
    var merkezi sistem de 46 derece doğudan sinyal alamıyorum. Çatıdaki tokinin antenine LNB takmaya izin vermezler.
  • mercanlee M kullanıcısına yanıt
    merkezi sistemi kuran şirkete başvur yöneticiye durumu bildir o ek LNB ekletebilir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.