Şimdi Ara

Türk Telekom Direğinden Gelen Kablo ile Tüm Dairelere İnternet Verme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
2.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Türk Telekom direğinden gelen bu siyah kabloda 4 adet kablo ve birde sert tel var.

4 kablo
    -Kırmızı renk
    -Beyaz renk
    -Mavi renk
    -Siyah renk

Den oluşuyor.

Türk Telekom Direğinden Gelen Kablo ile Tüm Dairelere İnternet Verme

Bu kablo ile gelen internetten 5 daire ayrı abonelik aldığında bu kablo yeterli olur mu? 1. Daire Türk Telekom internet alsın.2 Diare Turknet 3. Daire Netspeed 4. Daire D-Smart 5. daire Türk Telekom alsa bu dört renk yeterli olur mu?
    Olmazsa ne yapmam gerekli?

Lütfen yardımcı olun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telekom çektiği kablo binaya yeterlidir telaş yapmayın
  • Benim şunu anlamadım 5 daireye internet verilirken nasıl verilecek bu 4 kablo ile. Normalde her daireye farklı kablo olması gerekmez mi? Bazı ankastre kutusuna baktığımda Telekom kablosu çok kablo var o neden o kadar fazla iken bize gelen bu kadar az?

• Or-Bay O kullanıcısına yanıt
    5 daireye o siyah kablodan verilecek her birine ayrı tek olmazki zaten

ayrıca 5 dairenin hepsinin internet alabileceğini zannetmiyorum port sayısı yetmez en fazla 2 veya 3 kişi bağlayabilir evine internet
  • Benim bildiğim internette 2 kablo etiketlenir. Burda 4 kablo var Max 2 daireye internet verilebilir gibi geliyior. Eğer diğer dairelerede internet verebilmek için bu kablo mu değiştirilmeli? Değişme imkanı varmı? Değişmesi için ne yapabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Or-Bay

Benim bildiğim internette 2 kablo etiketlenir. Burda 4 kablo var Max 2 daireye internet verilebilir gibi geliyior. Eğer diğer dairelerede internet verebilmek için bu kablo mu değiştirilmeli? Değişme imkanı varmı? Değişmesi için ne yapabilirim
    niye sordugunuzu anlayamadim ben. resimdeki kablo daireye gelmiyor mu? evet dogru 2 kablo ile baglanir internet ve telefon. o kablo 4 luyse 2 hat vardir. diger daireler alacagi zaman ekstra kablo cekerler kimdrn alacaklarsa artik. ya da o kabloyu coklu kabloya cevirirler cat5 gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kunter K kullanıcısına yanıt
    Yani farklı renkte olan 4 kablo ile 2 daireye yetiyorsa benim diğer 3 dairemiz ek kablo çekilmesinden de bu kabloyu değiştirip içinden örneğin 10 tane kablo olması siyah kablo geçirme imkanım var mı nereye başvurmak lazım yeni kablo için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Or-Bay

Yani farklı renkte olan 4 kablo ile 2 daireye yetiyorsa benim diğer 3 dairemiz ek kablo çekilmesinden de bu kabloyu değiştirip içinden örneğin 10 tane kablo olması siyah kablo geçirme imkanım var mı nereye başvurmak lazım yeni kablo için.
    telekomdan arti olarak yeni abonelik almaniz lazim cekilen hattin artmasi icin. zaten ekstradan hatlari alinca mecbur cekecekler. dairelerimiz filan demissiniz de dairelerde yine siz mi oturuyorsunuz ki bu kadar dusunuyorsunuz daireleri? yok dairelerde ben oturacagim intetnetimi paylastiracagim diyorsaniz da o cok baska bir olay. ev yeni yapildi ise. daireler dolup telefon hatti istedikleri anda zaten 2şer kablo çekmek zorundalar. apartmanin girisindeki kutuya mi geliyor ki bu 4lü kablo? normaldr coklu dairelerin bina girisinde zaten coklu kablo gelir. asagidaki ankastreye baglanir oradan da dairere cikar coklu kablolar. sizin kablo sanki direğe bagli havadan gelen kablolar gibi kirsal yorelerdeki mustakil evlerdeki gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Resimdeki kablodan 2 abone hat alır max. Normal düzenekte. 5 daire ayrı ayrı 10 damarlı kablo gelmeli daire ankastresine. Ancak telekom isterse, sadece o kablodan 2x100megalık hat verir apartman girişine, koyar kendi cihazlarını, farklı bir sistem yapabilir. Kullanımda da fark olmaz. Ancak uğraşacaklarını sanmam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.