Şimdi Ara

EVİN 2’NCİ ARACI OLACAK 15-20.000 ARASI TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi 2’nci araç niteliğinde bir araca ihtiyacımız var. 2014 model Citroen DS5 aracımız var hali hazırda ve çok özel bir araç bize göre. Bu aracımızı hiç yıpratmadan belirttiğim fiyat aralığında bir araç almak istiyorum. Tavsiyeniz be olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tempra al .d

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 binlik Tofaş’a bineceksen o aracı niye aldın ?
    Yürütemeyeceksen bence o aracı sat.

• Ne kadar saçma sapan bi cevap bu allah aşkına ya. Yürütememekle ne alakası var? Herkes bazen işi gereği, bazen kefi olarak ikinci bir araca ihtiyaç duyabilir ve bunun binlerce örneği var. Bazen aracımda malzeme taşıma gereği duyuyorum mesela veya bazen bozuk yola girip bağ evine gidiyorum vb. Bu tarz pis işleride DS5’e yaptırmak ve yıpratmak istemiyorum. Hatta bazen 1 km bir yere hemen gidip gelmek icap ediyor örneğin market, ekmek almak vb gibi. bu tarz durumlarda da koca arabayı kımıldatmaktansa 2’nci bir araç koymak istiyorum evin önüne.

• Doğan veya toros alabilirsin.

• Twingo 👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O aracı yıpratmamak için külüstür araç almak nedir ya. Ölümlü dünya böyle şeylere takılmayın. Ha tarlada dağda falan kullanmalık bi arac arıyosan o zaman hak veririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 8 Haziran 2019; 20:14:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.