Şimdi Ara

Evin bir odası diğerinden daha güçlü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

TTnet hipernetin 50 mb'e kadar destekleyen paketine geçtim, burada şöyle bir sorunum var, geçtikten sonra modem çalıştığı yerde çalışmamaya başladı. bende modemin yerini başka bir odaya aldım. Fakat o odadan benim bilgisayara gelirken de hız 5 mb'e düşüyor.
    Evdeki kablolamayı değiştirmem mi gerekiyor? Değiştiriliyorsa bu işlemi kim yapar? Tüm telefon kablolarına duvarın içinden, duvara zarar vermeden getirilebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaMIsabeT -- 10 Ocak 2016; 1:21:16 >

• aslında çok zor değil ama daha önce bu işlerle uğraşmadıysanız yorucu olabilir onun yerine modemi eski yerine alıp sinyali güçlendirmeye bakın ve modem 20 mhz de 1. kanala sabitleyin yapabilirseniz modemin arkasını folyo ile kaplayın yani istediğiniz odaya doğru yansıtıcı şeklinde olsun sinyalin biraz yükseldiğini göreceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FHM

aslında çok zor değil ama daha önce bu işlerle uğraşmadıysanız yorucu olabilir onun yerine modemi eski yerine alıp sinyali güçlendirmeye bakın ve modem 20 mhz de 1. kanala sabitleyin yapabilirseniz modemin arkasını folyo ile kaplayın yani istediğiniz odaya doğru yansıtıcı şeklinde olsun sinyalin biraz yükseldiğini göreceksiniz.

ben direk birisini çağırmak istiyorum, ama kim çağırılır bilemedim. Elektirikçi yaparmı telefon işlerini ?
  • elektrikçi yapar. splitter kullanıyor musunuz? evin girişine splitter takıp orada modemi çalıştırmayı deneyin bakalım aynı sorun oluşacal mı.
  • Merhaba, ev telefonu kullanmıyoruz. Sadece modem var, elektrikçi inşallah sorunumuzu anlar, buradakiler hep yaşlı insanlar :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.