|
Bildirim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
bu ürün mü yoksa mi 360 mı sizce arkadşlar hangisin önerirsiniz |
Arkadaşlar , bu kameradan iki adet alıp bu kameraları wifi üzerinden salonumdaki 55" samsung akıllı TV dan takip edebilirmiyim..? |
Merhaba arkadaşlar, Evde 100mbit hız, (5mbit upload hız) kablonet internet olacak. 2 adet TP-LINK TAPO C200 almayı düşünüyorum, ayrıca tapo care ile yıllık 2 kamera için 70 dolar bulut hizmeti alacağım. Merak ettiğim 5mbit upload hızı yeterli olacak mı? Kameralar çalışırken online oyun vb. gibi upload yapan uygulamalar kullandığımda sıkıntı yaşar mıyım? Aşağıda taponun sitesinde bu bilgiyi buldum. her bir kamera için 5mbps hız lazım diyor... Kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum yada bilgili arkadaşlardan. bir kamera evde koridoru görecek şekilde, bir kamerayıda bina içi iç kapı dışına koyacağım. Apartmanımıza maalesef hırsız girişleri oldu bir kaç kez bende önlem almak istiyorum. Teşekkürler yorumlarınız için. What's the bandwidth required for the Tapo camera to work properly? A: The recommended bandwidth for each camera will vary due to different camera types and resolutions. The upload bandwidth for each camera would be around 5Mbps to stream a live feed or upload videos. Please ensure your network meets this requirement and if necessary, adjust the resolution accordingly to stay within the upstream limit. |
16,40 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |