Şimdi Ara

Evin içinde cccam paylaşımı vu duo dan db 500s e

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba şu anda kullanmakta olduğum server lı vu duo cihazımın yanına mutfak için db 500s almayı planlıyorum.server dosyası aynı anda 2 yerde çalışmazmış.Ama paylaşım yapılabildiğini duydum araştırdım ama net bir cevap elde edemedim.

- 2 yerde aynı anda şifreli kanalları (server lı) izleyebilirmiyim.

- izleyebilirsem ayarları nasıl yapabilirim.

Dipnot:bu arada yerel kanallar servera dahil değil.yabancı kanallar server lı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeŞiKtAş KaRa KaRtAl -- 10 Mart 2011; 19:46:47 >

• arkadaslar kimse bilmiyormu imkansız birşey mi istediğim kısa bir bilgi lütfen
  • izleyebilirsin fakat server aldığın kişi sana paylaşım izni vermesi lazım
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haydar111 -- 24 Ocak 2015; 1:08:36 >
  • oscam konusunu araştırırsan sorununa çözüm üretebilirsin.
  • server aldığın kişi sana hop yetkisi vermesi gerekiyor

tamd ao konuyu anlatmaya çalışıyordum :)

http://forum.donanimhaber.com/m_47543207/mpage_1/f_/key_//tm.htm#47548849

server sahibiniz sizi eklerken

f: user pass izinlerin kodu şeklinde ekler

sizi eklerken izinler kısmına {0:0:2} eklerse size hop temin eder, yani size gelen kartları siz başkasına verebilirsiniz

bu şekilde yapar ise siz de seçenek olarak addonsdan cccam-newcs seçerek aldığınız yayını paylaşabilirsiniz

paylaşım verirken sizin cccam.cfg dosyasına aşağıdaki gibi ekleriz ..port kısmı için modeme port açmamız gerekir

f: paylaşımıalacakdreamınipsi port user pass

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 17 Mart 2011; 20:21:39 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.