Şimdi Ara

Evin önünden geçen fiber optiği eve getirtmek (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
1.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam bir de türk telekomun atılımından mıdır bilmiyorum ama bugün telekom rögarında çalışma yapılıyordu kablonet fiber altyapı çalışması yazıyordu öte yandan da tt çalışıyor. zaten kablonet kutusu mevcut binamda, ama onun da fiber kutuyla değiştirileceği söylendi. ancak onda fttb oluyormuş.
  • 24.06.2020
    BUGÜN T7 KABİN MODÜLASYON DEĞİŞİMİ VE ABONE AKTARIMI YAPILDI.
    DIŞ KABLOLAMA, RÖGAR İÇİ KABLO (SANIRIM VDSL OMURGASINDAN HİZMET VERİLMEYECEK) BİNA DIŞI SON KÜÇÜK BİR KUTU (FİBERİN GİRDİĞİ) HAZIRLANDI, HAFTASONUNA KADAR BİNANIZA KUTU KONULACAK DENDİ, ÜSTÜNE BASA BASA SORDUM TEKNİK ELEMANA, DAİREYE KADAR ÇEKİLECEK DENDİ. FTTB/ETH KASTEDİLMİŞ OLABİLİR Mİ? ÇOĞU HOCALARIM FTTH DEDİ, UMARIM FTTB/ETH DEĞİLDİR. :)
    HHSungur hocam zaten mevcut fttblerin sökülüp ftth olarak güncellendiğini söylemiş. NitroNos hocamın ve bir iki kişinin daha yorumuna göre FTTH, hadi inşallah...
  • sarumana kullanıcısına yanıt
    Artık FTTB yapılmadığını, FTTB yapılması için müteahhit ethernet kablosu döşese dahi FTTH için tekrar fiber kablo çektirildiğini yazmıştım hocam. Küçük apartman ise net bir yorum yapamam ama 15 daire altına FTTB yapmazlar kolay kolay. Hayırlı olsun şimdiden
  • hocam teşekkürler, binada 12 daire var aşağıda da dükkankar falan var. internet cafe de var. birincisi sorduğumda daireye kadar çekicez dediler. bazı arkadaşlar telekom kabloyu verdi elektrikçiye çektirdik falan demişler. bizim de elektrikçiye mi çektirmemiz gerekecek. ama o sonlandırma aparatları falan da sadece ttde var. ikincisi ise diyelim fttb-eth derlerse ftth için diretmeli miyim yoksa verim açısından çok fark yok mu. zaten giga hız almıyoruz max kullanacağım paket 100 mbit. onda da özellikle fttbde 88 verdiklerini yazmışlar o korkuttu beni. bir de altta internet cafe var bandwidthi yiyip bitirmesin :( ama fttb/ftth ikisi de fttcden kat kat iyi sanırsam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten altyapı olduktan sonra şimdi olmasa bile ileride ftth şeklinde güncelleme yapılabilir galiba hat mevcut oldığu için.

• Evin önünden geçen fiber optiği eve getirtmek

Galiba geliyor
  • bence de hocam, aciliyette projelendirme sonradan bile kabul edilebiliyor. sizinki biraz sürer gibi görünüyor ama olumlu bir gelişme, tebrik ederim :)
  • sarumana kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • eve kadarmış kesin bilgi yayalım

Evin önünden geçen fiber optiği eve getirtmek

• Ergenekun E kullanıcısına yanıt
    Kaç daireli binanız.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.