bu jakuziler çok fazla elektrik yakıyor mu ? birde fiyatları ortalama ne kadar bilen var mı ?
valla hocam bizde var ama sürekli kullanmıyoruz ayda yılda bir kullanıyoruz. o yüzden ne kadar yakıyor bilemiyorum. fiyatlara gelince nasıl bişi istediğine bağlı olarak değişir. mesela sadece küvetli olanlar vardır ya da kompakt sistem olanlar vardır(içinde tv,radyo,telefon,ışık vb.) tabi bunlar daha pahalıdır. küvetli olanlar koçtaşda bakmıştım bi aralar 600 - 1500 arası değişiyor kompakt sistem dediklerim ise 2000-6000 arası değişiyor. bu arada bi tane koçtaş da görmüştüm galiba içinde sauna sı da vardı içeriden bi kapıyla geçiyorsun çok süperdi ama çok da pahalıydı :D
ne elektrik yakıcak
içinde hava pompası var
hava veriyor oda kabarcık olarak masaj yapıyor
mantık budur.
Hiçbir işe yaramıyor. Sadece görüntü ,küvet tipli olan böyle diğerlerini bilmiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: aksanya
Hiçbir işe yaramıyor. Sadece görüntü ,küvet tipli olan böyle diğerlerini bilmiyorum
dediğin gibi küvet tipli olanlar hem ufak oluyor hemde sade. mesela bizdekinde buhar özelliği de var kompakt olduğu için buharı açıp kapatıyorum kapağını içerisi bembeyaz oluyor ve sıcacık kışın bi giriyorsun içeri sauna gibi terletiyor adamı bi de jakuziyi çalıştırıp masaj yaptımı ohhh tam süper oluyor
quote:
Orjinalden alıntı: s@ldiray
ne elektrik yakıcak
içinde hava pompası var
hava veriyor oda kabarcık olarak masaj yapıyor
mantık budur.
o pompa elektrik yerine su yakiyor dimi
Bizim 2 banyoda da var, ama senede 1-2 kere ya çalışır ya çalışmaz...
Catınıza Hot Tub almadıgınız sürece bence cokta sorun yok
Ayrıca sunuda dusunun o jakuzi elektirkten ziyade su ile hemde sıcak su ile doluyor keza sıcak su soguyor
Kısacası bir jakuzi 200 litre olsa 30dk da bir size 60 derecede fln bir bu kadar su lazım
bizde de var ama en az 3-4 senedir çalıştırmadık.belki bozulmuştur. yani hiç lazım olmuyor.ilk aldığında bir hevesle bikaç defa çalıştırıyorsun sonra bıkıyorsun.hem küveti doldurmak için 400 litreye yakın su gidiyor.israftan başka bişey değil bence..
hocam elektrik felan demişsiniz elektrik çarpmasın.. ne jakuzi ne küvet tepeden aşağı akıyor bizim ki banamısın demiyor..
quote:
Orjinalden alıntı: Salih
bizde de var ama en az 3-4 senedir çalıştırmadık.belki bozulmuştur. yani hiç lazım olmuyor.ilk aldığında bir hevesle bikaç defa çalıştırıyorsun sonra bıkıyorsun.hem küveti doldurmak için 400 litreye yakın su gidiyor.israftan başka bişey değil bence..
yaa beyler elektrik dediysek şofben tarzı anlamında dedik şimdi kışın soğukta gece jakuziye girmek istedik güneş enerjisiylemi çalışıyo sadece bu ?
bir de israf demiş arkadaş , hocam sudan ucuz ne var
Allah bilir sen ferrari alsan lpg de taktırırsın
jakuzi alıyosun ama elektirğe kafa yoruyorsun
quote:
Orjinalden alıntı: Thoughtless
Allah bilir sen ferrari alsan lpg de taktırırsın
jakuzi alıyosun ama elektirğe kafa yoruyorsun
zorla mesaj yazdırmıyoruz
quote:
Orjinalden alıntı:
Böyle düşünenler olduğu sürece barajlarımız kuruyup çölleşmeye devam edecek
quote:
Orjinalden alıntı: LongestJourney
quote:
Orjinalden alıntı:
ben büyük şehirde yaşamıyorum dostum rahat ol
quote:
Orjinalden alıntı: NaRKoZ_86
quote:
Orjinalden alıntı: LongestJourney
quote:
Orjinalden alıntı:
ben büyük şehirde yaşamıyorum dostum rahat ol
önemli olan şehrin büyüklüğü değil yağış alıp almamasıdır..gelelim soruna kullanım sıklıgın önemli...abartı bir fatura gelmiyo
valla bizdede eppeydir var hevesle baglattık elektrigini felan ama şimdi senede 1 defa çalışıo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme