Şimdi Ara

Evkurdan iPhone 5 aldim kac gune onaylanir ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
4
Favori
8.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yanında 3lt çöp kovası da alsaydın, lg g2 varken
    ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafan guzelmis gule gule kullan

• 2800 hey Allahım
  • kafan çok güzelmiş kardeş rusyada 1700 lira ukraynada 1400 civarı
  • Gecmis olsun.

• Dslr makine aldım ertesi gün adres teyidine geldiklerinde teslim ettiler makineyi.
  • saçmalamayın adama daha cazip geliyor belki de .. ama 900 lira çok koymuşlar 500 civarı olsaymış olurmuş
  • Önceki aldığım galaxy s4'ü sattım tatile gittim hayatımın hatasını yaptım.

Daha önce iphone 5 dahil her telefonu kullandım sonra keyfi sattım sonra pişman oldum ağlamam bu yüzden. Kimse zorlamıyor tabi al diye ama alacak kart yok ki ucuza alayım.

Önceki s4'ü annemle beraber aldık gittik imza attı annem benim üstüme aldım 2 gün beklemiştim galiba sonra ben gittim aldım elden.

Yarın 12-1 gibi gelir dediler ben evde olmayacağım sigortada işim var ablam kefil olacak zaten benim olmam şartmı acaba eve geldiklerinde.

16 gb beyaz aldım bu sefer bir aptallık yapıp satmayacağım telefonu (inşallah)

@Brent arkadaşımın dediği gibi 50 tl bile farkediyor. Aslında sabretsem 5 ay sonra turkcell den 5s alabiliyorum ama 200 tl ödetirler diye yemiyo biraz 50 tl bile farkediyor.

• 2800 mu oha naptın sen hafız o kadar verilirmi 5s degil bide 5 almis adam

• quote:

Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif

kafan çok güzelmiş kardeş rusyada 1700 lira ukraynada 1400 civarı

Ama biz Türkiye'deyiz kardeşim
  • Beyler adamın kredi kartı yoksa taksit ödeme şekliyle alabileceği başka seçenek yok. Dostum kimseye bakma nasıl kullanmak ve almak istiyorsan öyle alırsın. Hayırlı olsun. Güle güle kullan.

• Oha 2800 bir telefona verilir mi be o paraya gider en 16gb ramli gtx750m li full hd ekranlı notebook alırım üstüne de 200-300 lira arttırırım

• quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

Oha 2800 bir telefona verilir mi be o paraya gider en 16gb ramli gtx750m li full hd ekranlı notebook alırım üstüne de 200-300 lira arttırırım

Marka model alabilir miyim

Not: Laptop bakıyorum da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 20deSur

lan ben o paraya en iyisibden pc toplar bude üstüne f/p saglam bir telefon alir kalan parayla da oyun alirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ephésus

quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

Oha 2800 bir telefona verilir mi be o paraya gider en 16gb ramli gtx750m li full hd ekranlı notebook alırım üstüne de 200-300 lira arttırırım

Marka model alabilir miyim

Not: Laptop bakıyorum da.

Msi'dır büyük ihtimal.

• quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

böyle saf insanlar olduktan sonra 2800 e de satılır 3800 e de.Evkur un sahibi kimse helal olsun,akıllı adam,böyle sazanların olduğu bir ülkede bundan daha akıllı bir girişim olamazdı herhalde.

Aynı görüşteyim

• Allah akıl fikir versin.Evkur'a bulaşmayın.Adamlar mafya gibi ödeyemeyince ellerinden geleni yaparak fazlasıyla geri alıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

böyle saf insanlar olduktan sonra 2800 e de satılır 3800 e de.Evkur un sahibi kimse helal olsun,akıllı adam,böyle sazanların olduğu bir ülkede bundan daha akıllı bir girişim olamazdı herhalde.

Sedat Peker. O yüzden mallar eve teslim ediliyor.

Arkadaş resmen intihar etmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 8 Ekim 2013; 0:40:11 >
  • konu troll olabilir, önce S4 alıp sonra bide ip5 almak akıl kârı değil.

eğer gerçekse yazık, bu devirde akıllı telefona para vermek için iki kez değil üç kez düşünmek gerek.
  • evkurdan iphone mu alinir tekbosadn bile almam ben sadece saturn yada electroworldden alican elektronik cihaz 2800 e fena kazik atmislar ben 5 ide su anda gelecek olan5 side 1350 ye kapttim new york apple store

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igetsky -- 8 Ekim 2013; 0:41:37 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.