Bildirim
EVKURDAN TELEFON ALMAK DOĞRU MU ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Evkurdan hiçbirşey alınmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunu birçok kişiden duydum.Tek sorun pahalı satması mı? -
Tr garantili olmamasına rağmen çok pahalı satması
Müşteri memnuniyeti berbat
Garantisi yok gibi bir şey
Parayı 1 gün geciktirdiğin anda evini basarlar
1 lira için yapmayacağı şey yok bu evkurun
http://www.evkur.com.tr/p/56611/sony-xperia-z3-s%C4%B0yah bu ürün sony türkiye garantisi altındadır yazıyor yani gerçeği yansıtmıyor mu ? -
Arkadaşım 2 sene önce s4 aldı.Alırken internette tr garantili yazıyordu Ama onunki ithalatçı firma çıktı.Sonra gitti çalışanlara bu ürün ithalatçı firma garantili ama nette tr garantili yazıyor dedi ve değiştirmek istedi.Adamda o zaman almasaydın diyip değiştirmesine Ama sonra dava açsam felan diyince korkudan değiştirdiler
Anladım. 15 ay taksitle başka veren yer var mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: gslicocuk
Evkurdan hiçbirşey alınmaz
+1 kalem pil bile almayin oralardan.
2 sene önce ile şimdi kıyaslanıyor tr garantili ise 10 ay taksitle alınır.
36 aya kadar taksit yapıyorlar ama üstüne çok fazla para ekliyorlar bi iPhone yi 5000 e alırsın bence evkur dan telefon alınmaz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bimeks "bi imza" ve kliksa'da bugün gördüm akbank ile 11 taksitle satışı var oralara bir bak istersen. -
Şunlara bakmayın hocam alın gitsin 150-200 lira fark ekliyorlar kredi kartınız yoksa uygun ben lg g3 aldım ama şunu bilmeniz lazım ha deyince alamıyorsunuz 5-6 gün beklemeniz lazım
garantisi yok mu? hahahahah bunu kanıtlar mısınız? @gslicocuk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömürcan -- 15 Haziran 2015; 21:39:30 >
150tl fark ise alınabilir bende telefoncudan evkur faturalı s5 aldım nakite çevirmek için satılanlardan hiç açılmamış gayette türkiye garantiliydi cihaz s5in türkiye versiyonuydu direk -
hepinize teşekkürler. vatandan 12 taksite alıyorum. -
avea vodafone bayilerinde z3ün fiyatı 1950 tl civarı ve kvk garantili ama vatan teknosa gibi mağazalarda 2100 tl sizde hangisi tercih edilmeli -
Operatör de kalma sözüne 1950 tl'ye alabilirsin. Vodafone'a bak bence.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
tamam sağol bakayım bi -
Benim kuzenim telefon aldı taksitleydi sanırsam bütün taksitlerini ödedi son taksidinde ise taşınmıştı faturası yeni adresine gelemedi ve o faturayı ödemedi diye hapse girdi yani evkurdan uzak durun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X