Bildirim
EVKURDAN TELEFON ALMAK DOĞRU MU ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Evkurdan hiçbirşey alınmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunu birçok kişiden duydum.Tek sorun pahalı satması mı? -
Tr garantili olmamasına rağmen çok pahalı satması
Müşteri memnuniyeti berbat
Garantisi yok gibi bir şey
Parayı 1 gün geciktirdiğin anda evini basarlar
1 lira için yapmayacağı şey yok bu evkurun
http://www.evkur.com.tr/p/56611/sony-xperia-z3-s%C4%B0yah bu ürün sony türkiye garantisi altındadır yazıyor yani gerçeği yansıtmıyor mu ? -
Arkadaşım 2 sene önce s4 aldı.Alırken internette tr garantili yazıyordu Ama onunki ithalatçı firma çıktı.Sonra gitti çalışanlara bu ürün ithalatçı firma garantili ama nette tr garantili yazıyor dedi ve değiştirmek istedi.Adamda o zaman almasaydın diyip değiştirmesine Ama sonra dava açsam felan diyince korkudan değiştirdiler
Anladım. 15 ay taksitle başka veren yer var mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: gslicocuk
Evkurdan hiçbirşey alınmaz
+1 kalem pil bile almayin oralardan.
2 sene önce ile şimdi kıyaslanıyor tr garantili ise 10 ay taksitle alınır.
36 aya kadar taksit yapıyorlar ama üstüne çok fazla para ekliyorlar bi iPhone yi 5000 e alırsın bence evkur dan telefon alınmaz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bimeks "bi imza" ve kliksa'da bugün gördüm akbank ile 11 taksitle satışı var oralara bir bak istersen. -
Şunlara bakmayın hocam alın gitsin 150-200 lira fark ekliyorlar kredi kartınız yoksa uygun ben lg g3 aldım ama şunu bilmeniz lazım ha deyince alamıyorsunuz 5-6 gün beklemeniz lazım
garantisi yok mu? hahahahah bunu kanıtlar mısınız? @gslicocuk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömürcan -- 15 Haziran 2015; 21:39:30 >
150tl fark ise alınabilir bende telefoncudan evkur faturalı s5 aldım nakite çevirmek için satılanlardan hiç açılmamış gayette türkiye garantiliydi cihaz s5in türkiye versiyonuydu direk -
hepinize teşekkürler. vatandan 12 taksite alıyorum. -
avea vodafone bayilerinde z3ün fiyatı 1950 tl civarı ve kvk garantili ama vatan teknosa gibi mağazalarda 2100 tl sizde hangisi tercih edilmeli -
Operatör de kalma sözüne 1950 tl'ye alabilirsin. Vodafone'a bak bence.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
tamam sağol bakayım bi -
Benim kuzenim telefon aldı taksitleydi sanırsam bütün taksitlerini ödedi son taksidinde ise taşınmıştı faturası yeni adresine gelemedi ve o faturayı ödemedi diye hapse girdi yani evkurdan uzak durun.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- arama kaydetme özelliği olan telefonlar
- ipro smart 2.4s
- uygun fiyatlı kamerası iyi telefonlar
- telefonun hangi ülkeye ait olduğunu nasıl anlarız
- yaşlılar için akıllı telefon tavsiyesi
- play protect nedir
- telefon önerileri 2024
- telegramda video izleme
- device health services nedir
- whatsapp görüntülü konuşma arka plan kaldırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X