Şimdi Ara

Evleneceklere Özel Fırsatlar Buraya (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.883
Cevap
557
Favori
601.964
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: seyffullah

quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

Kesinlikle her yolu dene düşürmek için.
    referans ver adam sok araya :)

Nerede hocam salon,cidden iyi diyorsunuz yani

Ankarada Eskişehir yolu üzerinde:
    www.spicaplaza.com
    Spica Plaza Özel Düğün ve Nikah Salonları Ankara Ümitköy
    http://www.spicaplaza.com

• Bu konuyu sıcak tutalım

Şimdi bende yeni başlıyorum almaya inşallah..
    Şu an için İstanbulda evde tadilat yaptırmayı düşünüyorum
    Yer ; beylikdüzü

Daha önce tadilat yaptırıp memnun kaldığınız ekonomik birileri varmı
    Balkon salona dahil edilecek ve zeminle tavanı salonla aynı yapılacak işlem bu..

Onun dışında bu berjer tekli cük koltuklar neden bu kadar pahalı
    600-700tl çekiyorlar

Bunun maliyeti 100-200 u geçmez nedir bu geçirme modu?
    Önerileriniz?
  • 2 yıl sonra evlenecek biri için ne tavsiye edersiniz ? Ayda 1000 TL kenara ayırabilirim ve Kasımda 6 aylık askere gideceğimi hesaplarsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

2 yıl sonra evlenecek biri için ne tavsiye edersiniz ? Ayda 1000 TL kenara ayırabilirim ve Kasımda 6 aylık askere gideceğimi hesaplarsak

Size ortalama olarak yazıyorum. İzmir'de aşağı yukarı böyledir. Salon 6000 + gelinlik 2000 + Mobilyalar 10000 + beyaz eşyalar fırınlar davlumbazlar dahil 5000 + halı, perde, tv, ıvır zıvır 3500 + fotoğraf, kuaför, kına, set takımı 5000 = 28500 tl eder. Ben kısaca 30000 olsun derim. Bu rakam tabikide aşağı inebilir yukarıda çıkarabilir ben etrafımdan size ortalama alarak yazıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melmur

quote:

2 yıl sonra evlenecek biri için ne tavsiye edersiniz ? Ayda 1000 TL kenara ayırabilirim ve Kasımda 6 aylık askere gideceğimi hesaplarsak

Size ortalama olarak yazıyorum. İzmir'de aşağı yukarı böyledir. Salon 6000 + gelinlik 2000 + Mobilyalar 10000 + beyaz eşyalar fırınlar davlumbazlar dahil 5000 + halı, perde, tv, ıvır zıvır 3500 + fotoğraf, kuaför, kına, set takımı 5000 = 28500 tl eder. Ben kısaca 30000 olsun derim. Bu rakam tabikide aşağı inebilir yukarıda çıkarabilir ben etrafımdan size ortalama alarak yazıyorum.

Düğün yapmayı düşünmüyorum açıkçası, bunu karşı taraf da biliyor. Bunun yerine Nişan ile nikah aynı günde veya art arda günlerde yapıp bitirmeyi planlıyorum. Şimdi bu yaz değil diğer yaz Ağustos Eylül gibi evleneceğimi hesaplarsak 15000 civarı birikim yapabilirim. Eşyaların tamamını biriken para ile peşin almak daha mı mantıklı ?

• quote:

quote:

quote:

Düğün yapmayı düşünmüyorum açıkçası, bunu karşı taraf da biliyor. Bunun yerine Nişan ile nikah aynı günde veya art arda günlerde yapıp bitirmeyi planlıyorum. Şimdi bu yaz değil diğer yaz Ağustos Eylül gibi evleneceğimi hesaplarsak 15000 civarı birikim yapabilirim. Eşyaların tamamını biriken para ile peşin almak daha mı mantıklı ?

Nakitin en geçerli olduğu yer bana göre sırasıyla mobilya, düğün salonu, set takımı, gelinlik, ıvır zıvır vs. Bence seçiminiz nasıl olacak onu düşünün. Beyaz eşyada nakit çok fazla oynamıyor ama mobilyada ciddi oynama yapıyor. Yeriniz vrsa demode olmayacaksa ya da son anda alırız bizim zevkimiz çok ortak derseniz son zamanda mobilyaları alınız. Çoğu yere borcunuz olmasındansa tek yere borcunuz olmasını sağlmaya çalışın derim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Nakitin en geçerli olduğu yer bana göre sırasıyla mobilya, düğün salonu, set takımı, gelinlik, ıvır zıvır vs. Bence seçiminiz nasıl olacak onu düşünün. Beyaz eşyada nakit çok fazla oynamıyor ama mobilyada ciddi oynama yapıyor. Yeriniz vrsa demode olmayacaksa ya da son anda alırız bizim zevkimiz çok ortak derseniz son zamanda mobilyaları alınız. Çoğu yere borcunuz olmasındansa tek yere borcunuz olmasını sağlmaya çalışın derim.

Görev yaptığım yeri düşünürsek 5 yıl lojmanda kalacağız. Bu süre içerisinde çok da kaliteli şeyler almayıp bizi 5 yıl idare eden eşyalar tercih edip, bu süre bittiği zaman yeni ve kaliteli eşyalar almayı düşünüyoruz. O zaman sanırım herşeyi peşin almak en mantıklısı

• yaza lazim olacak soyle araya kivrilip sizi izlicem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eylülde evlenecek biri olarakdan takipdeyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

Bu başlık yeni evleneceklere, evli olsun olmasın evlerini yeniden düzenlemeyi düşünenlere rehber olmak yardımcı olmak amacıyla açılmıştır.
    Tecrübe ve bilgi paylaşımlarımızla zenginleşecek olan "Kaliteli ama Uygun Fiyatlı" mutfak gereçlerini, düğün paketlerini, çeyiz setlerini vs. bir araya toplayan bir başlıktır.

Düğün Gelir Gider Hesaplama Amacıyla Hazırlamış Olduğum Excel Dosyası:
    yadi.sk
    DüğünGelirGiderHesaplamaAracı.xlsx — Yandex.Disk
    http://yadi.sk/d/Hdsqczd98PYcD

İlk Etapta Gerekli Olacaklar Listesi (telepinus'a teşekkürler)

1-Mobilya İhtiyaçları-Mobilya Gereçleri
    Salon koltuk takımı
    Salon yemek odası takımı
    Yatak odası takımı
    Oturma odası koltuk takımı veya kanepe
    Zigon ve orta sehpa
    TV ünitesi
    Kitaplık
    Çalışma masası
    Mutfak dolapları
    Mutfak masa&sandalyeleri
    Banyo dolabı
    Ayakkabılık
    2-Elektrikli Ev Aletleri İhtiyaçları-Elektrikli Ev Gereçleri
    Elektrikli Süpürge
    Saç Kurutma Makinasi
    Ütü
    Telefon
    Su Isıtıcısı
    Kahve Makinasi
    Çay Makinasi
    Tost Makinasi
    Ekmek Kızartma Makinası
    Ekmek Yapma Makinası
    Narenciye Sıkacağı
    Katı Meyve Sıkacağı
    Rondo – Mikser – Blender
    Beyaz Eşya İhtiyaçları
    Televizyon
    Buzdolabı
    Fırın
    Ocak
    Davlumbaz
    Bulaşık Makinası
    Çamaşır Makinası
    Kombi
    Klima
    Mikrodalga Fırın
    3-Mutfak Eşyaları İhtiyaçları-Mutfak Gereçleri
    Kesme Tahtası
    Ekmek Kutusu
    Çaydanlık
    Cezve
    Süzgeçler
    Açacak
    Nihale
    Sarımsak Ezici
    Ölçü Kabı
    Mutfak Tartısı
    Termos
    Limon Sıkacağı
    Rende
    Baharat Seti ve Çay&Şeker&Tuz Seti
    Erzak Kavanozları
    Saklama Kapları
    Yumurta Fırçası
    Salata Kurutucu
    Pirinç Süzgeci
    Sürahi – Cam Şişe
    Patates-Soğan Sepeti
    Patates Ezici
    Kabak Soyacağı
    Ceviz Kıracağı
    Kek Kalıpları
    Salata Kaseleri
    Kuruyemişlik
    Şekerlik
    Yağ Şişeleri
    Meyvelik
    Limonluk-Yağlık-Sirkelik Seti
    Tuzluk -Biberlik
    Kürdanlık
    Kahvaltılık Kaplar
    Ekmek Sepeti
    Bulaşıklık
    Mutfak Sabunluk Seti
    Mutfak Çöpü
    Strecfilm ve kağıt havlu takma aparatları
    Mutfak Leğenleri ve genel kullanım kapları
    Çelik Tencere Takımı
    Teflon Tencere Takımı
    Kızartma Tenceresi
    Düdüklü Tencere
    Sahan set
    Izgara Tavası
    Borcamlar
    Su Bardağı
    Çay Bardağı – Çay Tabağı
    Bardak Altlığı
    Fincan Takımı
    Kahve Fincanı Takımı
    Kadeh
    Pasta Tabağı
    Kek Kabı
    Peçetelik
    Tepsiler
    Oklava – Merdana
    4-Yemek ve Çatal Bıçak Takımı İhtiyaçları
    Servis- Çukur – Salata – Tatlı – Kayık – Meyve Tabakları
    Çorba ve Salata Kaseleri
    Günlük Yemek Takımları
    Çatal – Kaşık – Bıçak
    Kahvaltı Çatal – Kaşık – Bıçak
    Servis Kaşığı, Çatalı , Maşa, Kepçe, Kevgir
    Tahta Kaşık – Spatula
    Bıçak Seti
    Meyve Bıçağı
    Şeker Maşası
    Çay Kaşıkları
    Günlük Çatal-Bıçak Takımı
    5-Ev Genel İhtiyaçları-Ev Gereçleri
    Ütü masası
    Çamaşırlık
    Mandal
    Paspas
    Süpürge-Faraş
    Çamaşır Leğenleri
    Dikiş Seti
    Elbise Askısı
    Halı – Kilim – Paspas
    Lambalar
    Tablo – Çerçeve
    Ayna
    Vazo – Saksı
    Duvar Saati
    Abajur
    Şamdan – Mum
    Gazetelik
    Kül Tablası
    6-Banyo İhtiyaçları-Banyo Gereçleri
    Çamaşır Sepeti
    Banyo seti – Sabunluk,diş fırçalık..
    Lavabo – Tuvalet Fırçası
    Temizlik kovası
    Çöp Kutusu
    Tartı
    Deterjan Koyma Kabı
    Havlu Askısı
    Kapı arkası askısı
    Şampuan vs rafı
    7-Tekstil İhtiyaçları
    Masa Örtüleri
    Sehpa Örtüleri
    Mutfak Önlüğü
    Fırın Tutacağı
    Peçete – Servis Setleri – Peçetelik
    Nevresim Takımları
    Yatak Örtüsü
    Yorgan – Yastık – Battaniye – Pike
    Perde
    El,Yüz Havlusu – Vücut Havlusu – Misafir Havlusu – Ayak Havlusu
    Bornoz Takımı
    Lif – Kese
    Banyo Paspası – Klozet takımı
    Banyo Terliği
    Ev Terliği – Misafir Terliği – Misafir Ayakkabısı Ev Tekstil İhtiyaçları

yemin ediyom evlilikten soğudum listeyi görünce bu neyy laaaaan

• Hocam insan alışıyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halkçı2013

Bosch marka beyaz eşya isteyen arkadaşlar
    Özellikle istanbulda olanlar. Benim media marktta tanıdığım var
    Toplu alımda belki daha özel birşeyler çıkar..ben bugun pazarlık ettim
    İsteyen burada anasayfaya yazsın..Kalabalık olursak bir daha teklif goturcem rakamlarıda burada paylaşırım

Ben de varım Bosch marka almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaNaLFaci@

quote:

Orijinalden alıntı: Halkçı2013

Bosch marka beyaz eşya isteyen arkadaşlar
    Özellikle istanbulda olanlar. Benim media marktta tanıdığım var
    Toplu alımda belki daha özel birşeyler çıkar..ben bugun pazarlık ettim
    İsteyen burada anasayfaya yazsın..Kalabalık olursak bir daha teklif goturcem rakamlarıda burada paylaşırım

Ben de varım Bosch marka almayı düşünüyorum.

Bu konuyu biraz askıya almıştım...
    Düğünüme 6 ay olması ve ev almış olmam nedeni ile elim darlaştı...para kalmadı.O nedenle zamana ihtiyacım vardı
    Bu ay muhtemelen hallederim gibi çünkü kredi kartı taksitlerine sınırlama geliyor Şubat ayında

Ancak sanırım bosch markası fiyat konusunda çok kurumsal..Anormal farklılıklar olmuyor
    Şu an ülkemizin önde gelen zincir marketlerinden birinin beyaz eşya satınalması arkadaşım ona sordum
    Oda kendisi bu sektörde olup bosch markasından uygun fiyata alamadığını en iyi fiyatı gürbüz adında bir yerden bulduğunu belirtti.

Bosch mağazasında akrabam çalışıyor..ona soracağım
    Ayreten bir kaç arkadaş var yine sektörde..bakalım ne çıkacak
    Bu markadan vazgeçebilirim.

• Arkadaşlar Merhaba,

Bana Istanbul içi güzel ve uygun düğün salonu tavsiyesi var mı? Yazın olacak.

Öncellikle umityasar gibi bende kokteyl tarzı düşünüyorum. Fakat uygun bulursam (yemeksiz) düğün tarzıda yapabilrim.

Bu işlerde pek bilgim olmadığı için tecrübelerinizdende faydalanmak isterim

Teşekkürler.
  • Istanbul konusunda en ufak fikrim yok maalesef. Ama işin ucu açık istanbul da.
    Çırağan da arkadaşın düğünü vardı mesela.
    Saf gibi gitmemistim makale yetistirecegim diye hatta!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki,
    Tavsiyede bulunabilecek arkadaşlar var mı?
  • İstanbul için masko gibi bir yerde mobilya imalathanesi tavsiyeye edebilecek arkadaş var mı acaba. Mesela bellona da mondi de beğendiğimiz köşe takımı yemek masası sandalyesi falan yaptırabileceğimiz bi yer. Ev kendi evimiz o yüzden evin ölçülerine göre yaptırmak daha mantıklı sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: moonwhite

İstanbul için masko gibi bir yerde mobilya imalathanesi tavsiyeye edebilecek arkadaş var mı acaba. Mesela bellona da mondi de beğendiğimiz köşe takımı yemek masası sandalyesi falan yaptırabileceğimiz bi yer. Ev kendi evimiz o yüzden evin ölçülerine göre yaptırmak daha mantıklı sanki

http://www.tunaev.com/

ben buraya yaptirmistim 2011 de kusursuzdu iscilikleri.kendim cizmistim tum mobilyalari tasarimcilik konusunda tecrubem oldugundan.
    ama soyle ufak bir sorun var : ) misal istikbalde bellona da butun evi doseyeceginiz fiyata burda sadece yatak odasi alabilirsiniz : )

• quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

quote:

Orijinalden alıntı: moonwhite

İstanbul için masko gibi bir yerde mobilya imalathanesi tavsiyeye edebilecek arkadaş var mı acaba. Mesela bellona da mondi de beğendiğimiz köşe takımı yemek masası sandalyesi falan yaptırabileceğimiz bi yer. Ev kendi evimiz o yüzden evin ölçülerine göre yaptırmak daha mantıklı sanki

http://www.tunaev.com/

ben buraya yaptirmistim 2011 de kusursuzdu iscilikleri.kendim cizmistim tum mobilyalari tasarimcilik konusunda tecrubem oldugundan.
    ama soyle ufak bir sorun var : ) misal istikbalde bellona da butun evi doseyeceginiz fiyata burda sadece yatak odasi alabilirsiniz : )

Tavsiye için teşekkürler bi gidip görüşelim ama fiyat farkı o kadar fazla ise yaptıramam sanırım, tamamen duygusal şu sıralar

• Abajur görünce yazmadan duramadımwww.moggodesign.com da mükemmel abajurlar var üstelik şu an %10 indirim var.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.