Şimdi Ara

Evleneceklere Özel Fırsatlar Buraya (283. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.852
Cevap
559
Favori
601.054
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet hocam haklısınız ama Butik olanlardan da Köklü firmaları tercih ederseniz sorun yaşamazsınız.1982 'den beri olan bir yer vardı örneğin Modoko'da.Sabit yıllardır aynı yerde olan mağazalar da var.Depo hizmeti olanlar da var.

Enza Bellona VB. tesimat süresi diye Şikayetvar'da aratırsanız genel merkeze bile ulaşamayan ulaşıp cevap alamayan,kırık parçayı değiştiremeyen insanlar var.Tüketici hakem heyetine giden var.Teşhir ile gelen ürün arasında dağlar kadar fark olan var.

Sağlam bir dükkan ise kapısına dayanıp hesap sorarsınız.Seri üretim yerlerde bayiler(franchise oluyorlar genellikle) genel merkeze yönlendirip sıyrılıyorlar.

Bu işler şans işi biraz.Butikten alıp çok pişman olan seri üretimden alıp memnun olan var.

Lazzoni,Casa,Kervan gibi yerler para tuzağı dehşet paralara orta kalite ürün satıyorlar.Bu yüzden seri üretimden kaçmak gerek diye düşünüyorum.

• Hayırlı günler arkadaşlar elektrikli süpürge alacağım fırsat var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Baytar0614 B kullanıcısına yanıt

Ne tür süpürge aradığınıza ve fiyatınıza,alerji durumunuza bağlı.

Alerjiniz varsa;

Toz torbasız ise miele dyson dışındakilere bulaşmayın bence.

Yine dşıarıya toz vermememe konusunda Toz torbalı Miele'in en düşük modeli bile iyi.Ben en alt seviye miele c1'i 3 senedir kullanıyorum tık demedi.Motoru alman sanırım hepsinin .Süpürgede motor önemli.

Alerjinizi etkilemez diyorsanız orta segment bir süpürge işinizi görür diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gercekkurtulus75 -- 16 Kasım 2022; 16:12:6 >

• Ağustos ayında evlendim. Mobilya olarak Normod/Vivenseyi tercih ettim.
    İskandinav bir ev düşünüyorsanız Normod'u tavsiye ederim. Sorun yaşamazsınız,üzülmezsiniz. Yapımı çok basit,çok rahat,kullanışlı. Mağazaları yavaş yavaş açılıyor deneyim merkezlerine gidip deneyebilirsiniz. Rengini ayarlayabilir büyütülebilir versiyonlarını da tercih edebilirsiniz. Tek yapmanız gereken bir an evvel karar verip satın almak her geçen gün firmalarda fiyatlar artmakta.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vivenseden aldığım hizmet ve ürün kalitesinden memnun kalmadım. Normod firmasından çok memnun kaldım.

• UçamayanHollandalı kullanıcısına yanıt

hocam selam, tv konsoluna bir öneriniz var mı modern tarza uygun olucak şekilde

• c0mpeng C kullanıcısına yanıt
    Bütçeniz nedir?
    İskandinav ve sade olmasını istiyorsanız kesinlikle demontha.
    Bütçem çok yok iş görsün derseniz Vivense. Hem ürünler ağır değil yer değiştirme bakımından sorun yaşamazsınız hemde bütçenizi zorlamayabilir. Ama şunu da belirteyim. Vivense'den alacaksanız kurulum için bizzat başında siz bekleyin. Anne/baba/kardeş/eş falan beklemesin başında siz olun. Montaj ekibi monte edip bir an önce kaçma derdinde. Monte yapılır fakat kuralına uygun değil mi bu adamlarda bu kural yok ne yazık ki. Ben ikeaya da çok gittim sade tasarımları bir çok modeli de var orayı da tavsiye ederim. Yaşadığınız ilde yok ise günü birlik olan şehire gidip bakmanızı tavsiye ederim. Fiyatlar günümüzde çok lego gibi birleştirmek size kalmış,ekstra ücret ödeyerekte ürünü kurdurabilirsiniz ama ürün küçük olduğundan dolayı tavsiye etmem siz yapın en sağlam şekilde toplarsınız el hızlıca yapıp geçiyor.

• konuda çok fena normad reklamı dönüyor. kıdemli bir sıcak fırsat ölücüsü bunu yemez...

• napervasız kullanıcısına yanıt
    Reklam yaptığım yok. Neden reklam yapayım? Bundan bir çıkarım yok. Yeni bir firma kaliteli de bir firma deneyimleyip satın aldım. Piyasaya göre pahalı olmasına rağmen. Büyümeye gelişmeye çalışan bir firma her geçen günde yeni bireyler katmaya çalışıyor kendisine iş teklifi bile geldi işimizden memnunuz dedik reddetttik. Bence iyi olan şeyleri pis,kötü diye damga vurmayı bırakın. Yıl olmuş kaç kaba bellona,enza alacakta değilim. Benim öyle bir kafam yok. Sizleri bilemem tabi.
    Benimde önüme instagramda geldi başka bir arkadaşım almış haberimde yoktu. Kendi koltuklarımın resmini atınca normod dedi. Orta sehpa,halı mı oradan aldım. Keşke ben alana kadar hepsini tam bir oda ürünleri olsaydı da iki çeşit firmadan almak zorunda kalmasaydım.

• Mdf ve mdflamlarda fiyatlar kasım başı itibariyle geriye gelmeye başladı. Yıl sonuna kadar güzel indirimler mobilyacılara da yansır diye düşünüyorum. Şu aralar piyasa araştırması yapmakta fayda var.

• mobilya da estetik çok önemli o yüzden normod muhabbetinin dönmesi normal.

• Arkadaşlar sade tasarımlı kaliteli koltuk takımı bakıyoruz. Ikea ürünleri nasıldır? Hangi markaları önerirsiniz?

• UçamayanHollandalı kullanıcısına yanıt

Merhaba.Normod'u arkadaşım da aldı beğendi çok.Reklam yaptığınızı sanmıyorum.Vivense de şans işi sanırım.Şikayetvar da dehşet şikayet var.Mobilyada Şikayet olmayan firma yok tabi .Enza home ile tam anlaşmaktayken şikayetler üzerine caydım.

• _magnetar_ kullanıcısına yanıt

Hocam İkea eskisi gibi ucuz değil.İşlevsel olan spesifik şeyler Ayakkabılık,mutfak masası bakılabilir.Koltuk takımı yemek masası çok pahalıydı en son gördüğümde.Yukarıda arkadaş paylaşmış TR'de bazı firmalar dışında çoğu firma mobilyalarını İnegöl'de yaptırıyor.

Doğtaş,Enza,İstikbal Vb seri üretim firmalarından kalite beklentiniz olmasın.

• gercekkurtulus75 G kullanıcısına yanıt
    Belli bir kalitenin üzerinde olsun istiyorum. Ikeayı ucuz olduğu için değil, fiyatına göre kaliteli olduğunu düşündüğüm için gündeme aldım. 35 bin gibi bir fiyata 2 üçlü 1 berjer alınabilir ve 10 yıl garanti veriyor. Diğer firmalarda 10 yıl garanti göremedim, en azından bu fiyat bandında. Aşağıdaki modeller tarz olarak dikkatimi çekti, henüz detaylı inceleyemedim. Alternatif hangi markalar olabilir?

https://www.ikea.com.tr/urun/bodetta-jarstad-kahverengi-3-lu-kanepe-60448318

https://www.ikea.com.tr/urun/parup-gunnared-bej-3-lu-kanepe-09389464

https://www.ikea.com.tr/urun/applaryd-lejde-acik-gri-3-lu-kanepe-30506239

https://www.ikea.com.tr/urun/landskrona-gunnared-acik-yesil-3-lu-kanepe-39270326

• gercekkurtulus75 G kullanıcısına yanıt
    Ailem ürünleri alırken emin misin diye çok sordular. Daha çok belirli markalar vardır yıllardır onlardan almamı söylediler ben almadım iyi ki de almamışım. Enzaya girdik 3 saat boyunca gezdik baktık ama istediğimiz gibi bir şey bulamadık. Odaların tasarım(çizimini) bile yaptırdık. Bir yer daha var bakalım ona göre demiştim gidip baktık,test ettik ve kararımızı verdik. İyi ki de almışız. Ben aldıktan hemen sonra yenilikler gelmeye başladı. Olurda ikinci bir evimiz olursa yine tercih edeceğim markadır normod.

• _magnetar_ kullanıcısına yanıt

O kadar verecekseniz arkadaşın dediği Normod'a da bakabiiirsiniz.Nereden dikkatimi çekti, şikayetvar'da fazla şikayetini görmedim.Yeni olduğu için de olabilir tabi yanlış yönlendirmek istemem.Dediğiniz fiyatlarda Modoko''da eski olan firmalara bakarsanız Seri üretim yapan firmaların aksine sunta bazlı değil ağaç mobilya da bulabilirsiniz.

• Arkadaşlar koltuk takımı almayı düşünüyorum. Bugün Doğtaş a gidip modellerden bazılarına baktık. Brita adlı modeli beğendik biraz. Bunların koltuk takımlarının çoğunda 2 yıl sünger garantisi varmış. Bazı kumaş türlerini de inceledik. Keten, kadife, nubuk çeşitleri var. Nubuk biraz görünüş olarak deriye benziyor. Sizce doğtaş mobilya nasıldır? Bir de bu kumaşlardan hangisi uzun yıllar dayanır sorun yaratmadan?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • slickman S kullanıcısına yanıt
    Sakın Doğtaş almayın. 6 ayda zar zor tüm eşyaların tamamlandı. Ürünleri kaliteli evet ama LogiSmart adında bir firma kurulum ve teslimatını yapıyor. Firma felaket resmen. Şikayetvar sitesine bakarsanız anlarsınız. Ayrıca bu Logismart firması Enza ve Kelebek mobilya kurulum teslimatlarını da yapıyorlar. Bu firmalardan da almanızı tavsiye etmem.

• 
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.