fiyat attığım gece öyleydi bende şaşırdım fazla düşünmedim aldım sonra 15 küsür olmuş. dün bana yakın 2 mağazada stokta varmış arife günü akşam getirip kurdular taşıma esnasında gaz falan çok hareket etti 15-20 saat sonra fişe takıp çalıştırın dediler. bakalım ilk etapta bir sorun yok. mutfak mobilyasını 12 cm sağa doğru açmam gerekecek bir süre böyle çift dolap kullanıcaz. kendi buz dolabım kar önleyici sistemi olmasına rağmen karlanma yapıyodu eski STATİK buzdolabıydı no frost ihtiyacım vardı. normal standart tipte buzdolabı bakıyodum tesadüfen gördüm değerlendirdim umarım memnun kalırım böyle çift kapılılar hakkında pek güzel şeyler okumadım ama fazla düşünmedim aldım işte bu fiyata böyle bir buzdolabı alamam artık ben aldıktan 1 saat sonra baktığımda bile bu fiyattı. ama fiyat dediğim gibi anlık sanırım öyleydi bende gece alıralmaz linkini attım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 9 Temmuz 2022; 16:6:6 > |
Evleneceklere Özel Fırsatlar Buraya (281. sayfa)
-
-
Umarım sorunsuz kullanırsınız. Hayırlı olsun bende almayı düşünüyorum ama 15k da verilmez ya
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Başlıkta arçelikten uzak durun temalı yorumlar bulunuyor. Sebebi nedir acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar teşekkür ederim
Reklamlarında geçen aşk neymiş görün; aşk hayatı mı desem dost hayatı mı desem bilemiyorum sanki sizi makinenizle yönetmeye kalkıyorlar...
Edit: Makineleri çok kötü bu arada, malzeme kalitesi diye bir şey kalmamış diyorlardı en son...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 12 Temmuz 2022; 22:58:24 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar selam, İstanbul'da uygun fiyatlarda ki mobilyaları nerde bulabiliriz. Modoko da çok var ama geneli pahalı var mı bildiğiniz yerler ?
Uygun kaliteli yatak almak isteyen Ikea yataklara baksın. Cokmeme garantili.
Teşekkürler, tamda buydu! :)
-
Herkese merhaba, 2019 yılında ben de evlendim. Evlenirken sağ olsun buradaki hocalar yardımcı oldu. Bana büyük faydası olmuştu.
Bu ayın başında Ankara Bahçelievlerde butik bir çiçek mağazası açtık. Şimdi yardımcı olma sırası bizde :)
İsteme çiçeği, atmalık gelin buketi, fotoğraf çekimi için gelin buketi ve yaka çiçeği, gelin arabası ve bilimum çiçek ihtiyaçlarınız için yardımcı olabilirim.
Fiyatlarda DH'ye özel ayarlamalar yaptık. Sizlere de memnuniyetle yardımcı olurum.
Sıcak Fırsatlara açtığım konuya göz atabilirsiniz.
https://forum.donanimhaber.com/ankara-lia-flowers-acilisa-ozel-kirmizi-gulde-buyuk-indirim--153204522
-
Onereceginiz model var mi
merhaba ev iç tadilatı yaptıracağım evlenmeden önce ev kendimize ait.
1-mutfak dolabı yenilenecek L tipi yapılacak
2-banyo komple yenilenecek
3-kapılar (6 adet)
4-birde olursa holdeki ve mutfakda yerdeki fayans
acaba istanbul anadolu içi uygun fiyatlı nasıl ilerleyebilirim max butçe ne olur yardımcı olabilir misiniz
-
Hocam selam şu an evim tadilatta kısmetse 1 ay içinde teslim etmiş olacak ev içi komple tadilat yaptırdım ev net 120mt2 falan baya geniş 3+1 yani. Dediğim gibi içini komple yaptırıyorum ve ustalar iyi çalışıyor total en ucuz 200bin tl fiyat aldım haberiniz olsun iskonto indirimli bir tık altına yaptırıyorum. Avrupa yakası bu arada.
Tahmini üstün körü bir fiyat isterseniz 2-2.5bin kapı başına fayanslar 60mt2 15e aldım hesap edin. L mutfak bende yaptırıyorum adasıda var 50bin civarı eğer sormak istediğiniz soru olursa yazabilirsiniz yardımcı olurum bu arada ustam anadoluya çalışıyor mu bilgim yok.
1-fayanslar ve işcilik toplam ne kadar oldu nereleri yaptırıyorsunuz hol banyo mutfak dahil mi
2-mutfak dolabı tezgah ile beraber 50 mi
toplam maliyet ne oldu size tam olarak
-
Mutfak dolabı tezgah ve ada hepsi 58 civarı olması gerek. Fayansları 60mt2 ben 13000e aldım kalekimle beraber çıta vs aksesuarla 15700e geldi sadece malzemesi, işçilik zaten komple tadilatta ev ustalar hallediyor tavsiyem tek bir ekibe ustaya verin ucuz olsun diye kahvede takılan ustaya verirseniz uğraştırır.
tadilat işini biraz erteledik mobilya işine bakıyoruz
yakın zmaanda uygun fiyatlı mobilya alan varmı istanbul içi anadolu yakası fikirlere açığım.
-
Geçen hafta aldım hocam, en uygun fiyatlar vivensedeydi. :)
hocam kaça aldınız ayıptır sorması nakit mi oldu kredi kartı mı
-
100 civarı 1 yatak odası 2 adet oturma grubu yemek odası dresuar sandalye vs bir sürü ekstra şey ekledik eksiksiz herşeyi aldık.
baya olmus ben bi oturma grubu veya köşe koltuk,yatak odası tv ünitesi birde yemek masası ve 6 sandalye bütçe ortalama 60 70 düşünüyorum max
@tomurcukk tomurcukk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senator34 -- 31 Temmuz 2022; 10:53:57 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X