ING'de şöyle bir açıklama var : Kredinizi faiz ödemiyor gibi kullanabilirsiniz. Kredi faiziniz ne olursa olsun, Turuncu Ekstra programı kapsamında alacağınız nakit iade ile kredinizi faizsiz gibi veya indirimli yansıyan faiz oranları ile ödeyebilirsiniz. Bunun için, Turuncu Ekstra programına katılıp aylık harcamalarınızın 1.250 TL’sini Turuncu Ekstra Banka Kartı’nız ile yapmanız yeterli. Böylece, kredi vadeniz boyunca harcama koşulunu yerine getirdiğiniz her ay, 5.000 TL’ye kadar olan kredinizin faizi, nakit iade ile %0 faiz olarak yansır. Harcama yapmadan da nakit iade alabileceğiniz bir seçeneğiniz var! 5.000 TL’ye kadar olan krediniz için 2.500 TL aylık ortalama bakiyeyi vadesiz Türk lirası hesaplarınızda bulundurarak nakit iade alabilir, krediniz için %0 yansıyan faiz oranlarından yararlanabilirsiniz. Üstelik Turuncu Ekstra’lı olup 1.250 TL harcama koşulunu gerçekleştiren ING’liler birçok farklı avantajdan da yararlanıyor. *İndirimli faizlerden yararlanabilmek için her iki koşulda da Turuncu Ekstra programına katılmış olmanız ve ihtiyaç kredinizi Kredim Güvende Hayat Sigortası ile birlikte kullanmanız gerekir. Sözleşme faiz oranınız değişmeyecek olup, seçtiğiniz koşulu sağladığınızda bir sonraki ay nakit iade ile faiz oranınızı düşük hissedersiniz. ING’nin kampanyayı sonlandırma ve koşulları değiştirme hakkı saklıdır. **************************** Turuncu Ekstra avantajıyla faizsiz yansıyan kredi kampanya koşulları Turuncu Ekstra Avantajlı Faiz oranı, sadece Banka tarafından kampanya kapsamında iade edilecek nakit tutarın hesaplanmasında kullanılmakta olan bir gösterge faiz oranıdır. 05 Kasım 2021’den itibaren ihtiyaç kredisi kullanacak müşteriler için faiz oranı alacakları nakit iade ile, 5.000 TL'ye kadar %0 olarak yansır. 5.000 TL altı kredi kullanımlarında nakit iade ile faizsiz kredi kampanyası ilk kredi kullanımı için geçerlidir. Kampanya süresi boyunca diğer kredi kullandırımlarında yansıyacak Turuncu Ekstra Avantajlı Kredi faiz oranı %2,10’dan başlar. Nakit iade işlemleri için bu faiz oranı üzerinden hesaplama yapılır. Banka, kampanya kapsamında, bu gösterge faiz oranını değiştirme hakkını her zaman saklı tutar. |
Evleneceklere Özel Fırsatlar Buraya (280. sayfa)
-
-
Yanlış anladınız. 6-36 ay arası vade(taksit) seçeneği var. Maksimum 30bin kredi veriyorlar sanırım. 1250 harcama dediğimiz şey sizin o ay ödeyeceğiniz faizi iade almanız için yapmanız gereken o ayki minimum o karttan harcama miktarı. Yani her ay 1250 liralık market alışverişi veya benzin fatura vs harcaması yapıp o ayki kredi taksitinin çekildiği gün faizini geri iade alıyorsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yakın zamanda aldığınız ve memnun kaldığınız bir çamaşır makinesi var mı şöyle ucuz yollu ?
Program sayısı ile övünüyorlar ama bizim kullandığımız ya eco(uzun süren ve ekonomik olan) ya da hızlı modu oluyor, bana kalsa 2 mod bile yeterli.
Bir de eğer kullanan varsa WIFI özellikli makineler mantıklı mı ?
-
belkide birlikte burdaki fırsatlara bakıp birlikte ölücülük yapabilirdik be tuanam..canın sağolsun:)
-
Altus AL10123d i, yeni kullanıyoruz fakat bir sorun görmedik. Çeyizlik olarak Aralık da alındı, mayıs da kuruldu. Bir sorun görmedik makinede.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cevap için teşekkürler.
Dalgınlığımdan çamaşır yazdım bulaşık arıyordum
-
Buzdolabı
Çamaşır makinası
Bulaşık makinası
lazım... Media markt'tan değerlendiremedik. Siemens yada arçelik düşünüyorum. Var mı yakın zamanda alan, tavsiye verebilecek olan.
Bende takipteyim suan icin kampanya yok sanirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arçelikte buldum bi çamaşır makinesinde 1000 lira indirim ama tırt. Sağlam bişey lazım şöyle %30-%40 lı bişeyler.
-
Ben de takipteyim siemens ve bosch ürünlerinden halletmek istiyorum. Ancak bir türlü kampanya yok. Mediamarktı kaçırdığım için çok üzgünüm.
-
Bosch ve profiloda internet sitesinde peşin fiyatına %15 indirim yaparım
Ödeme benim kredi kartım ile yapılacaktır
Merhaba herkese, daha önce burada bir excel listesi görmüştüm, düğünle alakalı ve ihtiyaç listesini içeren bir dosyasıydı ama tekrar bulamadım. Bu bahsettiğim ilk sayfada olan dosya değil, ondan daha detaylısı vardı. Bilen varsa tekrar paylaşabilir mi?
-
65 inç tv kampanyası bakıyorum bütçe 12 civarı 65q9900 vestel tv beğendim güzel bir kampanya olsa da alsam.
-
Bu liste olabilir mi acaba ? https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/150280748
-
Evin eksiği Yatak kaldı, kiloluyum nereden uygun ve saglam Yatak alabilirim?
buzdolabı lazımdı biraz anormal bi buzdolabı ama aldım. inşallah gelir
https://www.vestel.com.tr/vestel-fd56001-ex-gardirop-tipi-buzdolabi-p-1901
-
İşbir yatak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yatsan - yataş - işbir - lova
Pocket yaylı ve en az orta sertlikte yataklara bak
15.500₺ sitede o fiyata nasıl aldınız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X