< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 18 Nisan 2022; 9:26:27 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Evleneceklere Özel Fırsatlar Buraya (278. sayfa)
-
-
Arkadaşlar beyaz eşyalarımı babama aldıracağım. Kendisi nakit vermiyor ve kredi kartı felan kullanmıyor. Faizsiz kredili gibi taksit imkanı sunan ve fiyatları iyi olan nereler var bilgisi olan varmı. Evkur gibi yerlere baktımda piyasanın %40-50 üstüne fiyatlar gereksiz masraf gibi duruyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arçelik in fibabank kredisine bakmanı öneririm hocam
-
Arçelik tavsiye edilmiş sakın ama sakın, uzak durun bayilerinden bile. Fibabank kredisi markalar arasında dolaşıyor, Samsung'ta da görmüştüm o zaman şartları değerlendirirsiniz...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun Bosch buzdolabı ,çamaşır ve bulaşık makinesine Bayilerin peşin fiyata 28 bin çektikleri ürünleri kampanya ile 22 bin Tl ye 6 taksitle aldım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam hangi ürünleri aldınız paylaşır mısınız
hayırlı olsun nerden aldınız ve modelleri nedir
-
5 yıldır bu konuyu takip ediyorum hala evlenemedim, ben elendim arkadaşlar size başarılar.
Bosch
Wga142x1tr çamaşır
Sms44DIO1T bulaşık
Kgn86aıd1n buzdolabı
Arkadaşlar yarın son günü olan çeyiz kampanyası linkini paylaşıyorum. Gerçekten uygun fiyatlara geliyor, değerlendirebilir.
www.mediamarkt.com.trAvantajlı Kampanyalar | MediaMarkt!https://www.mediamarkt.com.tr/tr/shop/avantajli_kampanyalar.html -
media marketten mi aldınız
-
google docsGİDERLER.pdfhttps://drive.google.com/file/d/1NssCZ0kU7IVBhwjblUhwgyfoXG9Je4Yk/view?usp=sharing
Bu yazın yapacağım a dan z ye her şey dahil giderler
-
İlk mesajlardaki fiyatları görünce şok oldum
Baya ucuz istanbul da oturmuyorsunuz galiba
beyaz eşyalar da giriş sınıfı sanırım.
düğün salonu bedava resmen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu aralar tv bakıyorum 55 65 inç civarı keşke bir kampanya olsa bu arada tv alıp memnun kalan varsa tavsiyelere açığım
15000 TL LİK koltuk takımlarını merak ettim resim veya link var mı (kendim koltukçuyum da)
-
Siemens Bosch ve Profilo da %15 indirimim var dostlar. Şu zor günlerde az da olsa indirim yapar. Detay için pm veya profile bakabilirsiniz.
Hocam Konya'nın Yunak ilçesinde ikamet etmekteyim.
Buzdolabı BOSCH KDN55NWF1N
Bulaşık BOSCH SMS45JW00T
Çamaşır BOSCH WGA252X0TR
Düğün salonu ucuz ama içerisinde hiç bir şey yok
Ben çoğu eşyaları ucuza denk getirdim. Baya bir araştırma yaptım. Kendim Mali müşavir olduğumdan dolayı bazı eşyaları mükelleflerimden uygun fiyata aldım diyebilirim.
-
-
merhabalar. beyaz eşya inox uygun fiyatlı nerden alabilirim? arçelik bosch felan tercihimdir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X